Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
    Бе ти си с брат ми-1963,кво сЪ дуеш-наливай!!!Четири години-дай да разпъваме ролетката,после ще мислим...
    Наздраве!
    Ми, наздраве,в такъв случай. Нема да са дуем повече..Наливам.
    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
    -----------------------------------------------
    Питието определя съзнанието....
    -----------------------------------------------
    0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
      Ха, така, да си дойдем на думата.
      Наздраве.
      proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
      NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
      Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
        Е що ми наля бира,да му е@.. майка@та-искаш да си повръщам плюскането...
        Сега/Бат Мартеница да не чете/-пилешки дробчета запечени/фурна/ с бяло вино,бира,тарос и чер пипер+малко горчица.Междувременно 0.300 гъби с тарос и 0.2 бяло вино+чесън 20 мин. на микровеле.После 4 глави лук/на полумесеци/,2 стръка праз,зелен чесън,лук и копър/фризера/.Това го задушавам в тиган,после две лъжици лютеница и като клокне слагам гъбената дивотия при доматената.След това растителната щуротия в тава,отгоре дробчетата/на върха на ножа сода бикарбонат-сухия дроб става сочен/,разбъркване и 20-25 мин. на фурна долен рафт и 250 градуса.
        Рекламация-сабахлаим/къде-ясно.
        Наздраве!
        Марто,тури ламаринените цайси!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
          Бе ти си с брат ми-1963,кво сЪ дуеш-наливай!!!Четири години-дай да разпъваме ролетката,после ще мислим...
          Наздраве!
          Роялче,късно си пропушил-какви офицерски каиши ми яде задника далечната 1974 ти е бедна фантазията.Къде два месеца спах стойка "лицева опора".
          Аз ли се оказах най големия дъртак в групата61а аз се чудим че нещо лесно ме хващапиенетоАбе Макс щерките ни наборита ти на колко години си се оженилДа ви кажем наздраве ме е срам като гледам часъта аз пийнах една биричкамале мале тц тц тц
          К мирной жизни не пригоден.
          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
            Аз ли се оказах най големия дъртак в групата61а аз се чудим че нещо лесно ме хващапиенетоАбе Макс щерките ни наборита ти на колко години си се оженилДа ви кажем наздраве ме е срам като гледам часъта аз пийнах една биричкамале мале тц тц тц
            То нали за това ти е такъв Ника.Ако беше най младия, щеше да се пишеш "Младия"
            А за бирата има кой да помага. А и си близо. Къв е проблема да изпразниме неколко бутилки Бира. Само не казвай за щерките, че мераклии за тех веднага ще се намерят
            НАЗДРАВЕ. Баш е време да разхладиме с по биричка
            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Ооо, баровци, здравейте
              Сега пък..... годините ли ще си мерите Имаме си доайен на форума, тъй, че нимой съ втикайте!
              Наздраве!
              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Охооо колега,тоя филм сме го гледали.Сега три дни само лимонада.Ха наздраве...

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                Ако видиш щръкнал, брои ли се?
                А уебед??
                Честита баба Яга на всички и...
                НАЗДРАВЕ!!!!
                Мойта работа голяма я направих... почнах в петък на обяд.... Мъкааа, мъка....
                Честито, Маги!

Коментар

Добър вечер на всички и леко с пиенето,че.. знам ли! Наздраве

Коментар

Първоначално публикуван от ДЕТЕЛИНА ТОДОРОВА Преглед на мнение
                    Добър вечер на всички и леко с пиенето,че.. знам ли! Наздраве
                    Нема да се пуашиш

Коментар

Ха наздраве пиячи,аз малко ми е рано ,по -късно ще ви догоня .
                      http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
                        Ха наздраве пиячи,аз малко ми е рано ,по -късно ще ви догоня .
                        Само да не ни изпревариш, и поведеш с някоя обиколка

Коментар

Привет!
                          Таман сега си приготвям една замръзнала пача в тавичка и с чесънец, че гледай какъв грип дебне от вънка...наблягам на естествените антибиотици...пък и мен нещо ма втриса...ша я маам с червено винце...тъй де и без туй е на свършек винцоя, че барем като го свърша да спа рахат...
                          Сега излизам, че трябва да свърша една работа, но като са върна ша ва грабна на гаргамушка и само наздравици ша има...трябва да наваксам, че през последните две вечери бях на работа...
                          Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                          .................................................................................................
                          Е. Абу

Коментар

Наздраве, банда.
                            Току-що се прибирам от село. Там снегът е все още властелин, нищо че е само на 10 км. от Плевен.
                            След като поизчистихме около къщата, остана малко време и за "нагазване" в снега по поляните.
                            Прикачени файлове
                            proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                            NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                            Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Охоо , то кръчмето си било загрято вече . Аре да се присъедининим с една препечена грозова , доде не е последвла съдбата на червеното вино !
                              И кво се праите на стари бе .Ми кво да каже бате ви Владко тогава ?!
                              Сетих се за един мой приятел дето казваше : "Кат бехме деца се правехме на мъже / разбирай: ръгай чушки в боба по цела нощ ! / ...а сега ... гледаме само да олабиме жилата ..."
                              Наздраве !
                              Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

• Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                                ...ни мъ питай...-м/у ОСО-то и казармата,20-21 някъде.Щото видиш ли бях намерил златна и напреко,та да не я оттърва...
                                То оттогава бая вода изтече,ама май по-добре мисля към днешна дата,дето по-млад отгледах наборката на щерка ти,че често и трябваше къс повод и строг нашийник.
                                Наздраве!

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                                Охоо , то кръчмето си било загрято вече . Аре да се присъедининим с една препечена грозова , доде не е последвла съдбата на червеното вино !
                                И кво се праите на стари бе .Ми кво да каже бате ви Владко тогава ?!
                                Сетих се за един мой приятел дето казваше : "Кат бехме деца се правехме на мъже / разбирай: ръгай чушки в боба по цела нощ ! / ...а сега ... гледаме само да олабиме жилата ..."
                                Наздраве !
                                Бате Владко,тя и втората компилация с "жилите с/без гърне" важи къде 12 и е обратно пропорционална на една тема във форума......много популярна и напоителна...
                                Наздраве!
                                Последно редактирано от cveti; 05-03-09, 12:01.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 44 потребители онлайн. 0 потребители и 44 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X