Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

а наздраве http://www.vbox7.com/play:04fafa6b
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

• Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
      Говора и на двама ви-кви комари като изпереш едни ракии??????????????????
      А светулките след ракиите на карти ли ще им гледате??????????????????????
      Щото няма в къщи салати и ваши и наши рИкии,та ще ходите да чистите кюнци/с бая "комшийски" нагар/...
      Аре,Наздраве-когато решите,аз съм си тук!
      Не си патил с такива като нас . Що ни числят към старата генерация- ше видиш ти на 5 ракии в 1 през нощта как се палат гуми на джипката с две мацки на задната седалка - проскубани и във вежите и в ... отвсекъде! Ти тиа съвременните не ги гледай - ни пиеньето им е пиенье , ни .... затва си скубат веждите .
      А наздраве !

... и като е казал Юли : "Не пийте с мярка , пийте с каска ! "
      Последно редактирано от cveti; 01-03-09, 12:56.
      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Наздраве дружина !
        0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Явно сте заспали ето малко за събуждане .

http://www.vbox7.com/play:3484b5d3
          0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
            Явно сте заспали ето малко за събуждане .

http://www.vbox7.com/play:3484b5d3
            Аааа , тука сме Краси . А с това ме настъпваш по мазола
            Наздраве !
            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Наздраве !
              Уникален филм колкото и пъти да го глегаш все е интересен и виждаш нещо ново .
              0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Мали,минах на вино(,,евакуатора'',дето като нема друго...)Не вървАт на добре ралтите май...Първо ракия,после бира,сега съм на виноАбе..НАЗДРАВЕ
                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts
                  ... и като е казал Юли : "Не пийте с мярка , пийте с каска ! "
                  Наздраве на компанията.
                  Освен максимата на Юли има и още едно правило (имам го като подарък - надпис на глинена плочка): "Няма лоша ракия, има малко".
                  proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                  NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                  Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                    Наздраве на компанията.
                    Освен максимата на Юли има и още едно правило (имам го като подарък - надпис на глинена плочка): "Няма лоша ракия, има малко".
                    Евала НИК,за пореден път си прав!!!Наздрае

П.П:Те за тва се мъча са зорле вино да пия
                    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                      Евала НИК,за пореден път си прав!!!Наздрае

П.П:Те за тва се мъча са зорле вино да пия
                      Требваше и аз да измъча неколко бири, не сега да се налага да возя цела нощ пияни приятели
                      Ама така е . Кой се пр***л се пре**л.
                      Айде приятно ви пиене, аз отивам нощна смяна развозвач...
                      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Привет!
                        Къде сте бре....аверчета...
                        Хайде мръкна са вече...пък няма кой да отвори кръчмето...
                        Аз отивам да вечерям в мамени и като се върна ще намина през кръчмето...
                        Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                        .................................................................................................
                        Е. Абу

Коментар

Аре ко прайте, що не отваряте бре?! Сега, да ядосам някои хора - отивам на соаре с жили на гърне ммм, със студена "Стела...." - направо мозък. Който е гладен и жаден да заповяда, ще го нагостим! Айде, после ще обаждам подробности...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                            Аре ко прайте, що не отваряте бре?! Сега, да ядосам някои хора - отивам на соаре с жили на гърне ммм, със студена "Стела...." - направо мозък. Който е гладен и жаден да заповяда, ще го нагостим! Айде, после ще обаждам подробности...

Верно ли бре

аре от мен да мине да ти е наздраве
                            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                              А мене ще ме сакате ли на вашата маса....... само че,аз съм на Овчарска салата,Наздраве

Коментар

Привет!
                                Днес цял ден не съм близвал алкохолец...и сега съм тавряс...кат кисела краставичка...
                                Обаче аверчета голяма мъка...обща и всеобхващаща...
                                ВИНЦОЯ Е НА ПРИВЪРШВАНЕ...мъкааааа ...голяма мъка...ко ша прая ни знам...мъка ей...
                                Сега си сипвам първата чашка за днес...естествено червен винцой...
                                ша му са наслаждавам докато го има...
                                Моля всички да ми посъчувстват...мъка ми е...
                                Наздравичката...
                                Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                                .................................................................................................
                                Е. Абу

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 8 потребители онлайн. 0 потребители и 8 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X