Обява
Свий
Няма добавени обяви.
На кафе
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: На кафе
Абе,аз по ринцип ги знам кви са,ама нали на убеждаваха,че е уникално събитие....че една педя жар.....затва са навих да ходя.....иначе,ги знам,че ритат кат петли в жаравата....Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеНики, братче, аз съм непризнат пророк!
Само не знам кога ще плясна джакпота от тотото и кога ще умра. 

Коментар
-
Шът,бе-преседна ми домата и си разлях водката!Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеАлкохолицииииииии!

Виненкиииии!

Кво си се развикал,съсипах 5гр. матриал-баси хамута дет'си Тихомире!

Коментар
-
Tи пък си много нежен бе!Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеШът,бе-преседна ми домата и си разлях водката!

Кво си се развикал,съсипах 5гр. матриал-баси хамута дет'си Тихомире!

Ако тъй лесно се стряскаш не знам как ще ни понесеш с Юли кат се натрещим и заФанем да пеем!

А за водката - ей цицийо, не са харкай такъв , ще ти донеса едно шише водка и щайга джулюнски домати за компенсация че си такъв стреснат!

Коментар
-
Мммммм,джулюнски домати-дръпна една от най-нежните струни в душата ми изстрадала/плюскал съм,до 7 клас живях в Търново/!Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеTи пък си много нежен бе!
Ако тъй лесно се стряскаш не знам как ще ни понесеш с Юли кат се натрещим и заФанем да пеем!

А за водката - ей цицийо, не са харкай такъв , ще ти донеса едно шише водка и щайга джулюнски домати за компенсация че си такъв стреснат!

Опрощавам ти 3 грама от разлятото злато,измисли нещо за другите два.

Нали щяхте да идвате да ядете и пиете бе,пеене няма в офертата-какво искаш да избяга фотото от къщи ли?!

Или да нарушиш душевният му мир и да те заАпе-как ли ще уцели малкия ти г......???

Коментар
-
Хахаха, то дано успее да избяга хайванчето, щото кат подкараме "Градил Илия килия..." не само то , ами всичко живо наоколо ще хукне да се спасява. Ати си носи тапи за ушите!...Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеМммммм,джулюнски домати-дръпна една от най-нежните струни в душата ми изстрадала/плюскал съм,до 7 клас живях в Търново/!

Опрощавам ти 3 грама от разлятото злато,измисли нещо за другите два.

Нали щяхте да идвате да ядете и пиете бе,пеене няма в офертата-какво искаш да избяга фотото от къщи ли?!

Или да нарушиш душевният му мир и да те заАпе-как ли ще уцели малкия ти г......???

Коментар
-
Ами чичо ти Дробчо ша сколаса ли аджеба да разгражда,докато градиш?Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеХахаха, то дано успее да избяга хайванчето, щото кат подкараме "Градил Илия килия..." не само то , ами всичко живо наоколо ще хукне да се спасява. Ати си носи тапи за ушите!...

Нищо де,ти си решаваш-апарата прави перфектни клипчета!

П.П.1-к'во праим с двата грама дефицит,нъл беше ларж?!

Нещо се ушумоляваш,мисли!!!

П.П.2-Да взема кат ша грачиш направо на Дунава да опъвам шатрата?
Като зобнеш доволно-в реката и да те вадят при Рени с крана за кюмюра на шлеповете.

Коментар
-
Из гората и полето, такава ми е работата! Ама не издържах отдеве, трупясах се, въпреки кафетоПървоначално публикуван от Юли Преглед на мнениекаде скита цяла нощ бе
сега хората стават не лягат , тц,тц,,

! Сега станах и отивам да пия второто на тиферич някъде та да се усвестя!
"Do not correct a fool, for he will hate you;
Correct a wise man, for he will appreciate you."
Коментар
-
Ха сега!Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеАлкохолицииииииии!

Виненкиииии!
Нищо такова. Всичкото пиене е или от естетическо чувство, или от нерви, или от времето. А то се затопля, даже глобално. 
Като погледна навън, виждам, че е време за джин с тоник. Като си погледна в чашата - пак туй виждам.
Поздрави и наздраве!
Искам България чиста!
Коментар
-
Стига бе-"Тройной" с лимонтозу?!Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнениеХа сега!
Нищо такова. Всичкото пиене е или от естетическо чувство, или от нерви, или от времето. А то се затопля, даже глобално. 
Като погледна навън, виждам, че е време за джин с тоник. Като си погледна в чашата - пак туй виждам.
Поздрави и наздраве!

Нервите ясни-брУли водки с домати,зелен лук и магданоз!

Изпитано е и работи-даже в момента!!!

За наздравето-НАЗДРАВЕ!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Иначе за кафето всяка сутрин е навалица.
Коментар