До: На кафе
Избълва една кофа помия и почна да си я лочеш!
А кажи после, че не си прасе! А прасетата стават за какво? - за храна на благородниците!...хахахах.....
А бе ти какво само за сране и тоалетни говориш? Да не би там да ти е постоянното местожителство?
Гледам все натам те тегли, сигурно и сега си се сврял в кенефа като някой плъх и черпиш вдъхновение за злобните си пасквили от вида на остатъците ти в него.
Още като отворя форума и ми замирише, усещам че си се изсрал отново. Поне се поподмивай чат-пат!
То е от ясно по-ясно , че с този разбит диференциал се изтърсваш кат камаз , ама поне влизай в Дунава от време на време да си подмиеш ауспуха.
Ееех , може мойта да не е лесна, ама и твойта не е / да те карат насила в банята/...
Първоначално публикуван от maxxx
Преглед на мнение
А кажи после, че не си прасе! А прасетата стават за какво? - за храна на благородниците!...хахахах.....

То е от ясно по-ясно , че с този разбит диференциал се изтърсваш кат камаз , ама поне влизай в Дунава от време на време да си подмиеш ауспуха.
Ееех , може мойта да не е лесна, ама и твойта не е / да те карат насила в банята/...

само по леко да не бутне-ме жената
че в Чипровци как ме научиха да пия бира с коняк още ме държи , халба бира със сто коняк , Ауууууууу,,,,,,,,,,,,, нит
Коментар