Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: На кафе

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
    Откъде табуретката ти съдрана се договеди че съм злобарче бе,фараш?!Щото не ти пускам фъндък да повръщаш тъпотии в кафенето ли?!Или щото гледам Юли да не вие като карпатски вълк заради твоите долни и мръсни мераци?Демек одрискано/цитат/ и с бонус на кратуната заради оная разпасаната и горнооряховския благородник барон фон Галфон!Няя стане,батка-селските пинизи на село,за тука вретенцето ти не преде!
    Пък за кръстоската-нямам показатели за този животински вид/чети:ако съм прасе,ще ме убият с лопатата-само хаби плюскането/.Виж ти можеш да минеш за дюрок-изключително тъпа и лакома порода с ярко развити несиметрични спрямо торса задни бутове,сиреч г@з и половина.Там обаче смисъла ясен,при тебе кво-яката в нулите и пак на масата!Бе и твойта не е лека...
    Избълва една кофа помия и почна да си я лочеш! А кажи после, че не си прасе! А прасетата стават за какво? - за храна на благородниците!...хахахах..... А бе ти какво само за сране и тоалетни говориш? Да не би там да ти е постоянното местожителство? Гледам все натам те тегли, сигурно и сега си се сврял в кенефа като някой плъх и черпиш вдъхновение за злобните си пасквили от вида на остатъците ти в него. Още като отворя форума и ми замирише, усещам че си се изсрал отново. Поне се поподмивай чат-пат! То е от ясно по-ясно , че с този разбит диференциал се изтърсваш кат камаз , ама поне влизай в Дунава от време на време да си подмиеш ауспуха. Ееех , може мойта да не е лесна, ама и твойта не е / да те карат насила в банята/...

Коментар

• До: НАЗДРАВЕ

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
      Шкембето върви със 70 градусова, тройно препечена, без захар , с мед кайсиева ракия. Бирата - за разредител.
      Апсолютно си прав!
      Няма по-хубаво от "домашнярката".
      Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Прди малко ми докараха ОЩЕ 20 кила сливова. Наздраве...хлъц.

Коментар

Сам си га пий!! ний нищем,моем и само бира да пийм....

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
            Сам си га пий!! ний нищем,моем и само бира да пийм....
            Що бе?
            Не моим ли да съ присламчим и да му уважим слиувата...ръиш ли!
            Ша носим бири...таковата...хлъц.
            Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнение
              Що бе?
              Не моим ли да съ присламчим и да му уважим слиувата...ръиш ли!
              Ша носим бири...таковата...хлъц.
              Ма аз намеквам...натъртвам.....ма ни фащааа....ослушва са

Коментар

• До: На кафе

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                Избълва една кофа помия и почна да си я лочеш! А кажи после, че не си прасе! А прасетата стават за какво? - за храна на благородниците!...хахахах..... А бе ти какво само за сране и тоалетни говориш? Да не би там да ти е постоянното местожителство? Гледам все натам те тегли, сигурно и сега си се сврял в кенефа като някой плъх и черпиш вдъхновение за злобните си пасквили от вида на остатъците ти в него. Още като отворя форума и ми замирише, усещам че си се изсрал отново. Поне се поподмивай чат-пат! То е от ясно по-ясно , че с този разбит диференциал се изтърсваш кат камаз , ама поне влизай в Дунава от време на време да си подмиеш ауспуха. Ееех , може мойта да не е лесна, ама и твойта не е / да те карат насила в банята/...
                Дебелчо,досега поне цензурираше с препинателни тъпните-сега явно фърчи лига по клавиатурата.По-полекинка,ще си завъдиш хемороиди от напъване не само на чутурата.
                Я земи с тези акани напъни да седнеш в някоя локва и да си направиш джакузи-от фешън модела за благородници.Сядаш в гьола,забиваш зурла в агрегата и гаааааааз колкото държи бизюка!

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
                  Ма аз намеквам...натъртвам.....ма ни фащааа....ослушва са
                  Не се яжте с човека,бе-кръчмето си е негово!Сервитьорки назначил,заплати дава,осигуровки,лиценз за пукница и пак Никито недовтасал.Никито,тая булка снощи ти сервира бирцок-пак ли драпаш за ракиджос?!Няма угодия,аре наздраве!
                  П.П.-Кат ви донесе някой бараба с хайджек топла лимоната ш'са освяткате ама влака бегал.
                  Прикачени файлове

Коментар

Кой не пие е или болен или долен .Мисъл на вуйчото на жена ми и май е много прав
                    К мирной жизни не пригоден.
                    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                      Не се яжте с човека,бе-кръчмето си е негово!Сервитьорки назначил,заплати дава,осигуровки,лиценз за пукница и пак Никито недовтасал.Никито,тая булка снощи ти сервира бирцок-пак ли драпаш за ракиджос?!Няма угодия,аре наздраве!
                      П.П.-Кат ви донесе някой бараба с хайджек топла лимоната ш'са освяткате ама влака бегал.
                      незнам кои какво праи само по леко да не бутне-ме жената че как е згоднааааааа,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
                      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Две мастики и четвърта ракия пия и що ли се чуствам леко пиян?!!!

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                          Две мастики и четвърта ракия пия и що ли се чуствам леко пиян?!!!
                          Я ги разреди с малко бира!
                          Ай наздраве!
                          יעבור
                          «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                            Толи, аз безалкохолно не пия.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                              Толи, аз безалкохолно не пия.
                              Те това е мъж!!
                              А ние с гайдите, пфу с бирата....!!
                              יעבור
                              «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                                Ай наздраве!

еи, ти да незнаеш много че в Чипровци как ме научиха да пия бира с коняк още ме държи , халба бира със сто коняк , Ауууууууу,,,,,,,,,,,,, нит
                                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X