Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: На кафе

Добро утро.
    Ей я и аз да се включа в пиенето на кафе.Стига съм се опитвал да стана красив.
    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
      Добутро )
      Днес пия кафе от машина, а не турско ( гръцко ), както обикновенно.

Пии , пии , лесноти е , то женати не е получила есемес покана за едуро състезание питаш ли ме мене , представи си после да ми я върнат със счупин диф и полуоски
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
        Добро утро.
        Ей я и аз да се включа в пиенето на кафе.Стига съм се опитвал да стана красив.
        ДЕДИН, убавец
        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
          Директно бе,кой се дърпа от софри-ти па.Само близичко до мене да не се прайш на петел.
          Абе Юли,туй с смс-а до жена ти насмърдява ша знайш.С тези трасета за внос на коли да не си завъдил пърхут?
          Бе и да не си все има за какво-шетай братче,укрепвало чувствата и епидермиса.
          Стига бе , аз оставям нишан , бележа си , а мрадна а разбра

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
            Отече се тя.... Юли го нЕма, отиди да бъхте жена си...
            То това любовта граници НЕМЕ , и боя влиза

Коментар

Ха, айде бе сънливци, много спите! А добро утро , па нищо , че е неделя...

Коментар

Ми,добро утро!
                Пак е жега гледам....май ши тряа да ходя на плажа,малко бирички да дрънна.....

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
                  Ми,добро утро!
                  Пак е жега гледам....май ши тряа да ходя на плажа,малко бирички да дрънна.....
                  Добро утро,сънльовци!
                  Никито,не е жега бе.Май си търсиш поводи да мърсуваш и да сучиш бири.Лятото сега почва,пусни педала малко.Пльоснал съм се на терасата и дърпам кафето.18 градуса-кеф голям,тихичко-градските на село да копат,спокойствие ви шепна без майтап.
                  А,и честит празник деца.Май се намери повод да почваме от обяд!

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                    Стига бе , аз оставям нишан , бележа си , а мрадна а разбра
                    Де си бе,сънчо?
                    Да не се е разбутал нишана?Ся кво ще внасяме-картечници ли?Ще ти бодна на ЛС капаро за една бройка-знае ли човек,може да и дойде модата!

Коментар

Добро утро!
                      Ники, не ти ли стига изгарянето, та си се запътил към плажа?
                      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                        Добро утро!
                        Ники, не ти ли стига изгарянето, та си се запътил към плажа?
                        Ааа,на капана слънце няма...

Коментар

Ние сърбаме кафета,ама някои лицемери които списват тукинка-НЕ!
                          СПРАВКА:http://dnes.dir.bg/2008/05/31/news3059108.html
                          Иначе-добро утро,ала-бала...............!Сега сигурно е намятал 5-6 наведнъж,чак не пише.Кунките са бая натоварени!Хамел!
                          Гости нещо не му се чуват,сичкото за него да остане!Че се и репчи че не пие-военнопрестъпник!
                          Юли,внесе ли от новата стока?Тука вече има остра нужда!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                            Ние сърбаме кафета,ама някои лицемери които списват тукинка-НЕ!
                            СПРАВКА:http://dnes.dir.bg/2008/05/31/news3059108.html
                            Иначе-добро утро,ала-бала...............!Сега сигурно е намятал 5-6 наведнъж,чак не пише.Кунките са бая натоварени!Хамел!
                            Гости нещо не му се чуват,сичкото за него да остане!Че се и репчи че не пие-военнопрестъпник!
                            Юли,внесе ли от новата стока?Тука вече има остра нужда!
                            Ко плачеш бе , маймун?!? Да си дошъл , а не да скимтиш сега! Ама ти - тежкар ми се прайш -
                            Първоначално публикуван от maxxx
                            Пльоснал съм се на терасата и дърпам кафето.18 градуса-кеф голям,тихичко-градските на село да копат,спокойствие ви шепна без майтап.
                            пък сега подсмърчаш. Аз писах предварително за празника - който е искал можеше да дойде. Ама йок - само се палите. Ще взема аз да ти дойда на гости - ще има да се чудиш откъде ти е дошло такова зло до главата! Пари ще ми даваш да си тръгна , ама....

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                              Ко плачеш бе , маймун?!? Да си дошъл , а не да скимтиш сега! Ама ти - тежкар ми се прайш -

пък сега подсмърчаш. Аз писах предварително за празника - който е искал можеше да дойде. Ама йок - само се палите. Ще взема аз да ти дойда на гости - ще има да се чудиш откъде ти е дошло такова зло до главата! Пари ще ми даваш да си тръгна , ама....
                              Натъпка ли си гъзягата,изруд лаком?!?Аре ела на гости ве,батка-ма викни и Юли,после ще ти преливаме кръв без пукница!Може да джапнем Нивата и Никито-не ти мърда делириум тременс!
                              Добро утро,ала-бала-голям интригант,че и възмущение вкара в дискусията?!Ама омаа един вагон суджуци гешенк,а?
                              Колеги,HELP-този е онаглял,забирайте го и в къщи-аз ще му разкажа играта,после ще му търсим черен дроб под наем!

Коментар

Макс, на мен един познат ми каза че минал покраи Горна Оряховица , и е ГЛЕДАП как ядът суджуци и били много вкусни

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X