Обява
Свий
Няма добавени обяви.
На кафе
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: НАЗДРАВЕ
Aй са,ш'съ обиждаме...Ти мене уважа'аш ли ме?!А по куриер приемаш ли?Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениеБасси пияниците
Бе я сипи и на мен едно
назадраве

Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
До: На кафе
провокаторПървоначално публикуван от Lany Преглед на мнениеАре стига бе Маxxxeee,нафърля съчки в огъня(ма нали си мокър кат нен,та не те бърка да гледаш сеири)Кофти-юдеиска история.Щто ли си мисля че накрая теб ша испържат

шати доида на гости за седмица , и има да търсиш вино и ракия из махалата
sigpicаз съм шефа на боклука
и ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
До: НАЗДРАВЕ
Може , може , само да е деветнаисетина годишнаПървоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеА по куриер приемаш ли?
пратими по някоя такава куриерка
Коментар
-
Злобиле, мож` да съм простак , ама съм голям , а ти и толкоз не си интригантино черен...Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеАз правя интригите??????????

Верно си си падал на дебелостенката!

А за пърхута визирах друго лице,ама пуста селяния се мисли че е епицентър!

Гледаш го нищо и никакъв човечец/примерно Дебелан/,ама като наближи-ГОЛЯМ простак!!!

Що се отнася до пърхута не знам ама ти много ми мязаш на гъба пърхутка - колкото и да я тупаш , все бълва простотиии и интриги, свършване няма...
И да ти отговоря с твоите думи - Гледаш го - малко злобничко човече , отдалеч гадняр , а отблизо интригант, ама па ти не си виновен - господ е крив, че те е създал такъв!

Коментар
-
Ни ша да ма стресираш,щте те нагостяПървоначално публикуван от Юли Преглед на мнениепровокатор

, ама за вино и ракия си прав-няма у махлата
Абе има то,без маитап,ама 7 евро за 100гр.(пещерска обикновенна)
-срамота
Емил-00356 99872043-Малта
Defender-90
Коментар
-
Ти остей Лани , ами кажи кога ще се изтърсим на оня отворения Максссс на гости?Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениепровокатор

Коментар
-
да си избера нова джипка и тогава ще се повозим из БГПървоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеТи остей Лани , ами кажи кога ще се изтърсим на оня отворения Максссс на гости?
Коментар
-
ти виш та си напълни големите хладилници с провизии че идвамПървоначално публикуван от Lany Преглед на мнениеВземи си по голяма,че като ходиш на гости да си влачеш трапезата с теб иначе глааааад-туи ниша да е интрига

на гости ходя с големото си шкебе
Коментар
-
А добро утро.Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениети виш та си напълни големите хладилници с провизии че идвам
на гости ходя с големото си шкебе

Уф то оттърване няма,ами да одя да тъпча хладилниците с плюскане,пък и по-вечко тоалетна хартия да зема,чи то ни ша да е само шкембето голямо......
Емил-00356 99872043-Малта
Defender-90
Коментар
-
Добро утро отново!
Отмина още една нощ...
Лани, тъпчи яко, брат, щото ако Юли реши да ме вземе и мен ще ти се натресат две големи шкембета.Първоначално публикуван от Lany Преглед на мнениеА добро утро.
Уф то оттърване няма,ами да одя да тъпча хладилниците с плюскане,пък и по-вечко тоалетна хартия да зема,чи то ни ша да е само шкембето голямо......

А туй значи много, мнооооого провизии...

Коментар
-
Добро утро!Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнениеЗащо "скочле" в "На кафе".
Вече си има си тема за некафейните работи:
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=34710
От друга страна, в демокрация сме. И от мен наздраве! Само че съм с водочка.
Поздрави!
Много сте тихички сабахлаим?!

Спасе,днес почвам да обикалям заведенията като глуа кучка-да не се засегне някое кръчме.
Пък докъдето стигна-жертва му е майката!

Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар