Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: НАЗДРАВЕ

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
    К'ви пиЕници, бе бат'Марто. Съдбата ги решава тия работе.

Беше ми почивен ден и бях решил да свърша нЕкои неща, може би даже на изложба да отида. И като включиха един дъжд, не е за разправяне. Все ще ти провалят плановете...

И така - аз сам и тъжен зад прозореца. Шишето водка - само и тъжно зад вратата на хладилника. Па си викаме - 'що да не потъгуваме заедно.

Наздраве, следователно!
    Колко мъка има на тоя свет....
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

К'ви пиЕници, бе бат'Марто. Съдбата ги решава тия работе.
      Ааааа,още нищо не съм решил....
      Последно редактирано от cveti; 07-06-08, 21:19.

Коментар

Басси пияниците Бе я сипи и на мен едно назадраве
        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
          Басси пияниците Бе я сипи и на мен едно назадраве
          Aй са,ш'съ обиждаме...Ти мене уважа'аш ли ме?!А по куриер приемаш ли?
          Виден столичен ихтиолог

Коментар

• До: На кафе

Първоначално публикуван от Lany Преглед на мнение
            Аре стига бе Маxxxeee,нафърля съчки в огъня(ма нали си мокър кат нен,та не те бърка да гледаш сеири)Кофти-юдеиска история.Щто ли си мисля че накрая теб ша испържат
            провокатор шати доида на гости за седмица , и има да търсиш вино и ракия из махалата
            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
              А по куриер приемаш ли?
              Може , може , само да е деветнаисетина годишна пратими по някоя такава куриерка

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                Аз правя интригите??????????Верно си си падал на дебелостенката!
                А за пърхута визирах друго лице,ама пуста селяния се мисли че е епицентър!Гледаш го нищо и никакъв човечец/примерно Дебелан/,ама като наближи-ГОЛЯМ простак!!!
                Злобиле, мож` да съм простак , ама съм голям , а ти и толкоз не си интригантино черен... Що се отнася до пърхута не знам ама ти много ми мязаш на гъба пърхутка - колкото и да я тупаш , все бълва простотиии и интриги, свършване няма... И да ти отговоря с твоите думи - Гледаш го - малко злобничко човече , отдалеч гадняр , а отблизо интригант, ама па ти не си виновен - господ е крив, че те е създал такъв!

Коментар

провокатор шати доида на гости за седмица , и има да търсиш вино и ракия из махалата
                  Ни ша да ма стресираш,щте те нагостя, ама за вино и ракия си прав-няма у махлата

Абе има то,без маитап,ама 7 евро за 100гр.(пещерска обикновенна)-срамота
                  Емил-00356 99872043-Малта
                  Defender-90

Коментар

Ти остей Лани , ами кажи кога ще се изтърсим на оня отворения Максссс на гости?

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                      Ти остей Лани , ами кажи кога ще се изтърсим на оня отворения Максссс на гости?
                      да си избера нова джипка и тогава ще се повозим из БГ

Коментар

Вземи си по голяма,че като ходиш на гости да си влачеш трапезата с теб иначе глааааад-туи ниша да е интрига
                        Defender-90

Коментар

Вземи си по голяма,че като ходиш на гости да си влачеш трапезата с теб иначе глааааад-туи ниша да е интрига
                          ти виш та си напълни големите хладилници с провизии че идвам на гости ходя с големото си шкебе

Коментар

ти виш та си напълни големите хладилници с провизии че идвам на гости ходя с големото си шкебе
                            А добро утро.
                            Уф то оттърване няма,ами да одя да тъпча хладилниците с плюскане,пък и по-вечко тоалетна хартия да зема,чи то ни ша да е само шкембето голямо......
                            Defender-90

Коментар

Добро утро отново! Отмина още една нощ...

А добро утро.
                              Уф то оттърване няма,ами да одя да тъпча хладилниците с плюскане,пък и по-вечко тоалетна хартия да зема,чи то ни ша да е само шкембето голямо......
                              Лани, тъпчи яко, брат, щото ако Юли реши да ме вземе и мен ще ти се натресат две големи шкембета. А туй значи много, мнооооого провизии...

Коментар

Защо "скочле" в "На кафе".

Вече си има си тема за некафейните работи:

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=34710

От друга страна, в демокрация сме. И от мен наздраве! Само че съм с водочка.

Поздрави!
                                Добро утро!
                                Много сте тихички сабахлаим?!
                                Спасе,днес почвам да обикалям заведенията като глуа кучка-да не се засегне някое кръчме.Пък докъдето стигна-жертва му е майката!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X