Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: На кафе

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
    въобще не си помисляи, Тихомир да сяда на наща маса , недаи си боже да свърши храната живи ще ни изяде
    Не бъди толкова сигурен. Аз за един месец съм качил сигурно 10 кила откакто спрях цигарите. Станал съм като хамстер. Все нещо дъвча. До 1-2 месеца ще трябва да ходя да се тегля на кантарите за камиони на "Вторични суровини". Сега като останах и ерген смятай, че ме взимат автоматично в световната сумо организация без конкурс.
    Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнение
      Не бъди толкова сигурен. Аз за един месец съм качил сигурно 10 кила откакто спрях цигарите. Станал съм като хамстер. Все нещо дъвча. До 1-2 месеца ще трябва да ходя да се тегля на кантарите за камиони на "Вторични суровини". Сега като останах и ерген смятай, че ме взимат автоматично в световната сумо организация без конкурс.

каквото и да правиш , невъзможно е да ни настигнеш с килата аз и Тихо взети заедно надвишаваме 260 кила ако имаш къща гредоред и сме ти на гости , вземи с тибишир очертаи къде са ти точно гредите за да стъпваме по тях, иначе пропаднахме
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Значи тримата скоро ще чукнем юбилей! 400
        Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Ха добро утро! Рекох да отворя кафенето рано-рано, че голям зор със събуждането. Хубаво го е казал поета ...(само да няма некой модератор наоколо, че малко болна тема...) ..."очи тъмнеят, глава се люшка, уста проклина цяла вселена ..." Ееех. За втори път тая седмица не ми се става ... Да не би да е вторник?
          При вас какво ново?
          LZ1GYY
          0898 436 956

Коментар

Добро утро!
            Пак ли сам ще си пия каферо?
            Добре поне, че довечера няма да съм сам, в с. Българи...
            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Не си сам! Добро утро и от мен! Тук съм от половин час, но разглеждах темата за ескаватора. Голям изрУд , бреей....

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                Добро утро!
                Пак ли сам ще си пия каферо?
                Добре поне, че довечера няма да съм сам, в с. Българи...
                Как сам бе, Джорджо! И 'Аасан е ора! А за Българи много ме е яд. Пусти километри...
                LZ1GYY
                0898 436 956

Коментар

Ха така... сега кафето ми се услади...

П.П. какво са някакви 400-500 километра... Ник Николов и ДерХънтър ги "преглътнаха" някак си, чакам ги довечера...

Коментар

Абе преди преди като имах дълги дестинации и малко време използвах мотора и не се усещаха. Ама наскоро го продадох и сега е по-сложно. Сигурен съм, че ще си изкарате страхотно!
                    Поздрави и успешен ден на всички!
                    LZ1GYY
                    0898 436 956

Коментар

Мдаа, и на мен ми се идва, но като си представя, че трябва да се изръся 150-200 кинта само за бензин и ми минава мерака.

Коментар

Хех... Тишо, верно е, че кеф, цена няма... ама и друго е верно, т.е., че истинска стойност имат само парите, които не ти достигат...

Коментар

Абе вие не спите ли бре
                          Поздрави и лек и успешен ден

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                            Хех... Тишо, верно е, че кеф, цена няма... ама и друго е верно, т.е., че истинска стойност имат само парите, които не ти достигат...
                            Да ти кажа, чак такъв кеф не ми е. Гледал съм и преди нестинари, тъй че изтърпявам ако ги пропусна сега. Едно , че тия пари мога да ги дам по риболов и ще съм много по-доволен, друго , че трябва да се блъскам до другия край на България за да видя нещо , което съм виждал и преди.

Коментар

Добро утро
                              Аз кафе не пия,така че:Наздраве!

Коментар

Тишо, наистина ли си виждал истински нестинарки? Съмнението ми е породено от мъжкия род, който използваш... Има съществени разлики, между традицията на нестинрството в Странджа и това, кето се показва като атракция тук-таме... Живот и здраве, утре ще пуснем снимки, а и малко "литература".... Симеон също ще е с нас... Дано само и този древен ритуал не е девалвирал...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X