Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: На кафе

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
    Мрррррррррррръсна душа зеленясала!Сапунката я гледай като стървеш сапуня-и така найс пъти,докато ти ареса!
    Щото аз се дръгна заради нечия булка-ахам,бахти изруда коварен.
    Всичко знаел-за малформациите у мезонета си знаеш ли,откачалко дебела?!?!
    хахаха, ей Злобил, не се пали толкоз , ша гръмнеш бе!

Коментар

Тишо..Тишо,маи си зе белята с мокрия..Ади де,съберете се тримцата,че нии сеирджиите чакаме да видим кои е наи......биткаджия
      Емил-00356 99872043-Малта
      Defender-90

Коментар

Първоначално публикуван от Lany Преглед на мнение
        Тишо..Тишо,маи си зе белята с мокрия..Ади де,съберете се тримцата,че нии сеирджиите чакаме да видим кои е наи......биткаджия
        С кого да се събера,малтиецо/кръста от твоите земи са харесали йезуитите/-с дебелия ви виждам дружинка...
        Сеирджии и интриганти-обърнахте на човека заведението на римски сенат!Пък по-наглия/за момента/ щеше да бие чорбаджията заради жена му.
        Юли ли ли си,Август ли,влез си в ролята,щото ще станеш на "Май"-кафеджия и съпруг!Нек'в дебелак ти крои шапка с пърхот на промоция,после ще ти гепат и кръчмето!
        Мисли началник,оня плондер е способен на всякакви мизерии!!!

Коментар

Тука нещо боя загрубя. Моля не бъркайте кютека с интригите
          Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Първоначално публикуван от Lany Преглед на мнение
            Спокс, приятелю, онуй лудото Злобилче нищо не може освен да се пеняви и интриги да прави.
            Първоначално публикуван от maxxx
            С кого да се събера,малтиецо/кръста от твоите земи са харесали йезуитите/-с дебелия ви виждам дружинка...
            Сеирджии и интриганти-обърнахте на човека заведението на римски сенат!Пък по-наглия/за момента/ щеше да бие чорбаджията заради жена му.
            Юли ли ли си,Август ли,влез си в ролята,щото ще станеш на "Май"-кафеджия и съпруг!Нек'в дебелак ти крои шапка с пърхот на промоция,после ще ти гепат и кръчмето!
            Злобиле, аз пърхут нямам щот си бръсна тиквата , а ти вземи да си обръснеш краката и под мишниците, че поне така да направиш впечатление.

Коментар

Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнение
              Тука нещо боя загрубя. Моля не бъркайте кютека с интригите

Ка бе , как така без бои Еиии,,Макс то ведъж да му я закита , не само Тихомир , цяла Горна Оряховица ще бастиса
              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Добро утро!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                  Спокс, приятелю, онуй лудото Злобилче нищо не може освен да се пеняви и интриги да прави.

Злобиле, аз пърхут нямам щот си бръсна тиквата , а ти вземи да си обръснеш краката и под мишниците, че поне така да направиш впечатление.
                  Аз правя интригите??????????Верно си си падал на дебелостенката!
                  А за пърхута визирах друго лице,ама пуста селяния се мисли че е епицентър!Гледаш го нищо и никакъв човечец/примерно Дебелан/,ама като наближи-ГОЛЯМ простак!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                    Ка бе , как така без бои Еиии,,Макс то ведъж да му я закита , не само Тихомир , цяла Горна Оряховица ще бастиса
                    Че тоя Дебелоокия не знам даже твоята проклетия дали ще го заформи.
                    Мисля да го призирам за Саламандър на простотията!!!Дали шъ мъ разбире?
                    Абе я наздраве,цял ден с тоз амльо няма да стане!
                    Баста!
                    Наздраве на наште!За другия отбор съм поръчал цистерна с квас-дано не закъснее.

Коментар

Наздраве , наздраве , от снощи ми остона половин бутилчица скочле сега ще го сръбна
                      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Защо "скочле" в "На кафе".

Вече си има си тема за некафейните работи:

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=34710

От друга страна, в демокрация сме. И от мен наздраве! Само че съм с водочка.

Поздрави!
                        Искам България чиста!

Коментар

• До: НАЗДРАВЕ

Ари уа,пияници,де се покрихте уаА на здраве
                          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение

Аре стига бе Маxxxeee,нафърля съчки в огъня(ма нали си мокър кат нен,та не те бърка да гледаш сеири)Кофти-юдеиска история.Щто ли си мисля че накрая теб ша испържат
                            Емил-00356 99872043-Малта
                            Defender-90

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                              Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                              Като чета публикациите тук, ме подсетихте да извадя един Амстел, че стои от известно време и чака "сгоден случай". Да ви е "сладко" на всички.
                              Ей го, на. Уж, на здраве, пък то какво стана - тази сутрин "гърлобол" и запушен нос. Брех, как му върви наопаки на човек, когато не е "тренирал" напоследък (а и по принцип ).
                              Хайде, наздраве на здравите ....... и да не прекалявате със студената бира, за да не станете като мен, ей.
                              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение

К'ви пиЕници, бе бат'Марто. Съдбата ги решава тия работе.

Беше ми почивен ден и бях решил да свърша нЕкои неща, може би даже на изложба да отида. И като включиха един дъжд, не е за разправяне. Все ще ти провалят плановете...

И така - аз сам и тъжен зад прозореца. Шишето водка - само и тъжно зад вратата на хладилника. Па си викаме - 'що да не потъгуваме заедно.

Наздраве, следователно!
                                Искам България чиста!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X