Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: На кафе

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
    Да ти кажа, чак такъв кеф не ми е. Гледал съм и преди нестинари, тъй че изтърпявам ако ги пропусна сега. Едно , че тия пари мога да ги дам по риболов и ще съм много по-доволен, друго , че трябва да се блъскам до другия край на България за да видя нещо , което съм виждал и преди.

Добре че не сте дошли....
    Аз,вече никога няма да ходя на повече от 8км.за да гледам нестинари!!
    Бихме 100км път,а някой и повече(от София),за да видим селски панаир,със всичките му цигании...то сергийки с дрънкулки,локуми...
    Пък,главната цел- нестинарите,се появиха за 5мин.и наистина играха на една шепа жар,разпръсната на 5кв.м.....даже и деца минаваха....
    Поне да бях се напил,ама и тва неможах

Коментар

A добро утро на всички. Днес си пия кафето публично щото вчера сутринта се наиграх с лимонада.
      Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Само неразбрах,вий бъзикате ли са,или всички наистина пиете кафе толкова рано?
        Наздраве!

Коментар

Не се базикаме. Аз пия кафе щото друго почти не пия. Дори пия от чаша с жълто пате на която пише twety

Коментар

Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнение
            Не се базикаме. Аз пия кафе щото друго почти не пия. Дори пия от чаша с жълто пате на която пише twety
            Малии,а аз,мислех,че поне тук има нормални хора....

Коментар

аре и аз станах , ко праите бе , нещо кисали ми се видите тая сутрин ,,, да несте пили оцет ,
              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
                Само неразбрах,вий бъзикате ли са,или всички наистина пиете кафе толкова рано?
                Наздраве!

стига рева де а наздраве
                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                  аре и аз станах , ко праите бе , нещо кисали ми се видите тая сутрин ,,, да несте пили оцет ,
                  Кисели, да. Вчера ме прекараха да пия сок от френско грозде. Верно беше възкисел ама го разбрах в местото 00

Коментар

Еи, Макс врътнали търговиката вчера

Коментар

А аз пък се чудя дали да си легна или да си направя кафе!
                      Отивам за кафе, така и така закъснях с лягането, направо ще го пропусна!
                      "Do not correct a fool, for he will hate you;
                      Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнение
                        Кисели, да. Вчера ме прекараха да пия сок от френско грозде. Верно беше възкисел ама го разбрах в местото 00

Тц, тц, тц ,,,,, пии си от нашето и гледаи да е добре прекипело

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                          А аз пък се чудя дали да си легна или да си направя кафе!
                          Отивам за кафе, така и така закъснях с лягането, направо ще го пропусна!
                          каде скита цяла нощ бе сега хората стават не лягат , тц,тц,,

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                            А добро утро и от не кафеджийте
                            Ооооо,,, момето добро утро как сме днес , и гледам си объркала , бираджиите се пише, а не кафед,,,,,,,,,,,,,,,

Коментар

стига рева де а наздраве
                              Пфууу,един нормален имало
                              А наздраве

Коментар

Еи, Макс врътнали търговиката вчера
                                Като му гледам поста явно се е заиграл добре

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                                Сипете си по едно,мамини сладки,черпя всички в кафенето/и една "Загорка GOLD" викайте-плащам/!Имах съмнения,че мама като ме е раждала се е държала за енциклопедията,а не за пън-явно съм правилно осеферен!
                                Да се @@@ в кадърното копеле,страх ме е да не си посегна-убавец,че и умен!
                                Туй огледало много арно бе,Танасе?!
                                Ад НАЗДРАВЕ!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X