Обява
Свий
Няма добавени обяви.
На кафе
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
На кафе
здрасти събудили се , мини първо до толетната , ееее,,,, сабуди жена си да ти напраи кафе де , сложи пепелник пред клавиетурата , атака , а сега казваи 

sigpicаз съм шефа на боклука
и ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко времеТагове: Няма
-
До: На кафе
Юли, какво кафе да пие човек с такава сутрешна абракадабра!Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
здрасти събудили се (?, мини първо до то(А)летната , ееее,,,, сабуди жена си да ти напраи кафе де , сложи пепелник пред клавиетурата , атака (на Волен Атаката??), а сега казваи 

Коментар
-
Аз пък съм гола глава заради ЮлиПървоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
здрасти събудили се , мини първо до толетната , ееее,,,, сабуди жена си да ти напраи кафе де , сложи пепелник пред клавиетурата , атака , а сега казваи 

, жената ми изля горещото кафе на главата и чак сега сядам пред компа да пиша с пушеща и обръсната глава....

Внимавай какво ни съветваш друг път ....
Не всички жени са еднакви....
Коментар
-
Тя жената сигурно е искала да ти каже ЧРД, ама не си я разбралПървоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеАз пък съм гола глава заради Юли
, жената ми изля горещото кафе на главата и чак сега сядам пред компа да пиша с пушеща и обръсната глава....
....
.
О899 2б2 1З2
Коментар
-
СТАВАИТЕ
първо малко релакс за събуждане http://www.vbox7.com/play:6e083594
благодаря че вече сте бодри 

, и сте готови за подвизи , ЧАО лек ден ,,,,,,, а за утре ще ви разправям за една комшиика АМАЛИ ребата като петел бунищар , ненаситна бе сека сутрин си разхожда кучето ,,,,,,,,,,,
Последно редактирано от Юли; 15-03-08, 08:57.sigpicаз съм шефа на боклука
и ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

, и една камара други такива...
Коментар