здрасти събудили се , мини първо до толетната , ееее,,,, сабуди жена си да ти напраи кафе де , сложи пепелник пред клавиетурата , атака , а сега казваи
sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време
здрасти събудили се (?, мини първо до то(А)летната , ееее,,,, сабуди жена си да ти напраи кафе де , сложи пепелник пред клавиетурата , атака (на Волен Атаката??), а сега казваи
Юли, какво кафе да пие човек с такава сутрешна абракадабра!
здрасти събудили се , мини първо до толетната , ееее,,,, сабуди жена си да ти напраи кафе де , сложи пепелник пред клавиетурата , атака , а сега казваи
Аз пък съм гола глава заради Юли , жената ми изля горещото кафе на главата и чак сега сядам пред компа да пиша с пушеща и обръсната глава....
Внимавай какво ни съветваш друг път .... Не всички жени са еднакви....
СТАВАИТЕ първо малко релакс за събуждане http://www.vbox7.com/play:6e083594 благодаря че вече сте бодри , и сте готови за подвизи , ЧАО лек ден ,,,,,,, а за утре ще ви разправям за една комшиика АМАЛИ ребата като петел бунищар , ненаситна бе сека сутрин си разхожда кучето ,,,,,,,,,,,
Добро утро , охоо откога съм станал и два чая изпих , а сега се чудя защо нямам ненаситна комшийка , която да разхожда кучето си и защо все Юли е късметлия , и една камара други такива...
Коментар