Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• На кафе

здрасти събудили се , мини първо до толетната , ееее,,,, сабуди жена си да ти напраи кафе де , сложи пепелник пред клавиетурата , атака , а сега казваи
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

До: На кафе

Е, за това ми харесва тоя форум! Все ще се намери някой да те усмихне рано-рано! М-м-м и кафето едно ароматноооо...
    Усмихнат и успешен ден на всички!
    LZ1GYY
    0898 436 956

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
      здрасти събудили се (?, мини първо до то(А)летната , ееее,,,, сабуди жена си да ти напраи кафе де , сложи пепелник пред клавиетурата , атака (на Волен Атаката??), а сега казваи
      Юли, какво кафе да пие човек с такава сутрешна абракадабра!

Коментар

Хайде и аз си взимам.

Коментар

Добрютрооо , аз па съм на чай

Коментар

Добро утро момчета. А аз вече съм на "трастиката" с чаша кафе на бюрото.
            О899 2б2 1З2

Коментар

Добро утро и приятен ден на всички колеги
              ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
              Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Добро и от мене
                кефите ме всички

Коментар

Здравейте,
                  дано да е добро утрото! Щом ще се "споделя" кой каво пие да кажа и аз: аз от сутринта вече съм изпил втората си чаша...... вода

Хубав ден и весел уикенд
                  Георги Гатев

Коментар

Ква вода бе братче, тя е за миене. Значи аз водя с две кафета и два чая.

Коментар

здравеите , Баси 12,20ч леле успахсе , лек ден момчета ,,,,,,,,,,,,чао
                      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                        здрасти събудили се , мини първо до толетната , ееее,,,, сабуди жена си да ти напраи кафе де , сложи пепелник пред клавиетурата , атака , а сега казваи
                        Аз пък съм гола глава заради Юли , жената ми изля горещото кафе на главата и чак сега сядам пред компа да пиша с пушеща и обръсната глава....
                        Внимавай какво ни съветваш друг път .... Не всички жени са еднакви....

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                          Аз пък съм гола глава заради Юли , жената ми изля горещото кафе на главата и чак сега сядам пред компа да пиша с пушеща и обръсната глава........
                          Тя жената сигурно е искала да ти каже ЧРД, ама не си я разбрал.
                          О899 2б2 1З2

Коментар

СТАВАИТЕ първо малко релакс за събуждане http://www.vbox7.com/play:6e083594 благодаря че вече сте бодри , и сте готови за подвизи , ЧАО лек ден ,,,,,,, а за утре ще ви разправям за една комшиика АМАЛИ ребата като петел бунищар , ненаситна бе сека сутрин си разхожда кучето ,,,,,,,,,,,
                            Последно редактирано от Юли; 15-03-08, 07:57.

Коментар

Добро утро , охоо откога съм станал и два чая изпих , а сега се чудя защо нямам ненаситна комшийка , която да разхожда кучето си и защо все Юли е късметлия , и една камара други такива...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 8 потребители онлайн. 0 потребители и 8 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X