Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На изчезване ли са истинските автомобили?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: На изчезване ли са истинските автомобили?

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
    Глей ся - тия дни нали е дъждовно...
    Та капе от предния капак в/у жизнено важни за двг компоненти - бобини и инжектори. В случая бобината устискала (а и тя се беше накиснала у вОда), ма инжектора на единия цилиндър даде фира. И нали е съвременен високотехнологичен боклук, като не бачка единия инжектор, респективно цилиндър, ебава мамата на компа и спират да работят адекватно и останалите. Не мое се прибереш на останалите цилиндри. Ти вече гледаш така нали. Ама слушай нататък - викаш си къв е тоя преден капак, да не е от тензух. А то - като вали и капе през отворите за пръскалките за измиване на челното стъкло . Смех. И понеже имам приятелчета у официалния представител - викам момци ква е тая тъпотия, никъде не пишеше, че си закупувам летен автомобил. Те ми отговарят - ааа, нема страшно, ся по кампания ше ти туриме едни допълнителни уплътнители под пръскалките, производителя ги дава фрий заради тия проблеми. Викам - абе бегайте от тука бе, ше ги извадя и ше ги лепна със силикон, нема да се разправям с вас. А то не требвало, викам - що бе, ми ще си омажеш със силикон боята на капака, и утре ако требва да се боядисва, ще се свалят трудно. Викам не сте сериозни ей, заради тая глупост ме остави на пътя у най-големия дъжд, пущината.
    Е това - у 21-ви век, западен производител със 100-годошина история.
    Начиии, Нисан патрул без компотер, с ресори, абеее от най истинските
    Като вали дъжд и си под наклон водата се излива върху релето за чистачките, то дава на късо и пали бушона. До тук иди дойди. На същия бушон е вентилатора на купето и след 100 м си със запотени прозорции без чистачки и чакаш да спре да вали, щото иначе е като бой на негри в тъмна нощ.

Естествено, оправя се с бутилка от минерална вода върху релето да не го мокри, ама в завода са спестили 0.10€

Шгое, а.
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от gh0sts Преглед на мнение
      Определено ви е опасна работата с тия електроники на борда. Поне има ветроходни и там всичко си е механика.
      Да еле като изключиш електронното запалване,моторите на които им трябва ток за да работят,електронното включване на трансмисията,електрическите фьрлинфи,автоматичното палене на генератора или автоматиката на инвьртьра или зареждачката...........да ти снимам как сме вързали едната батерия за другата с кабели 10 метра колко палеца ти?Реши,че няма да залепне автоматичното реле и алтернаторите бичат пък ток няма..........и праааас дебелия кабел,да живей жицата,електрониката ще почака до утре като се преберем.

вьв всяко нещо е така човек,всяко нещо тия дни си е мамата трака,кафеварката с тъч скрийн я направили,прахосмукачката сама решавала дали чисти на килим или на плочки,само при вибраторите не знам как е
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Като вали дъжд и си под наклон водата се излива върху релето за чистачките, то дава на късо и пали бушона. До тук иди дойди. На същия бушон е вентилатора на купето и след 100 м си със запотени прозорции без чистачки и чакаш да спре да вали, щото иначе е като бой на негри в тъмна нощ.

Естествено, оправя се с бутилка от минерална вода върху релето да не го мокри, ама в завода са спестили 0.10€

Шгое, а.
        няма вечен кеф,няма перфектна кола,нали върви и проблем се оправя за левче или 5 минутки,не е като да ти каже Ма ти не се движиш,сензора това сочи
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
          Глей ся - тия дни нали е дъждовно...
          Та капе от предния капак в/у жизнено важни за двг компоненти - бобини и инжектори. В случая бобината устискала (а и тя се беше накиснала у вОда), ма инжектора на единия цилиндър даде фира. И нали е съвременен високотехнологичен боклук, като не бачка единия инжектор, респективно цилиндър, ебава мамата на компа и спират да работят адекватно и останалите. Не мое се прибереш на останалите цилиндри. Ти вече гледаш така нали. Ама слушай нататък - викаш си къв е тоя преден капак, да не е от тензух. А то - като вали и капе през отворите за пръскалките за измиване на челното стъкло . Смех. И понеже имам приятелчета у официалния представител - викам момци ква е тая тъпотия, никъде не пишеше, че си закупувам летен автомобил. Те ми отговарят - ааа, нема страшно, ся по кампания ше ти туриме едни допълнителни уплътнители под пръскалките, производителя ги дава фрий заради тия проблеми. Викам - абе бегайте от тука бе, ше ги извадя и ше ги лепна със силикон, нема да се разправям с вас. А то не требвало, викам - що бе, ми ще си омажеш със силикон боята на капака, и утре ако требва да се боядисва, ще се свалят трудно. Викам не сте сериозни ей, заради тая глупост ме остави на пътя у най-големия дъжд, пущината.
          Е това - у 21-ви век, западен производител със 100-годошина история.
          Много от новите автомобили имат течове нищо, че уж минават всякакви тестове в екстремални условия. Това си е направо нищо сравнено с някои изделия дето износват мотора до извън допуските още докато са в гаранция и това било нормално. Аз лично нямам опит с нови автомобили, но следя изкъсо едно ново Волво ц30 на една позната и за има няма 30на хиляди км. влезе веднъж в сервиза като стоя една седмица за подмяна на някакъв ел. модул който трябвало да се чака и и бяха дали едно малко фиатче да ходи на работа..
          Real Recognize Real

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
            няма вечен кеф,няма перфектна кола,нали върви и проблем се оправя за левче или 5 минутки,не е като да ти каже Ма ти не се движиш,сензора това сочи
            Как да ти кажа,

Проливен дъжд и близо ураганен вятър. Еба ми се бойната слава докато изсуша релето и измисля какво да сложа отгоре. Че ми свърши и тела да ремонтирам бушона.

Мургаш началото на зимата, знаете как е.

Щот некой жълт капут е решил че е мега яко да се спестят десет стинки на кола. То не че жълтурите ги бива изобщо в електриката, де. Много са зле, милите.
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение

Шгое, а.
              Да де, ма не е от 21 век, и ако си позабършеш джама може и да помръднеш, ма ти удобно не схващаш разликата.
              Всеки трети е шести

Коментар

Да еле като изключиш електронното запалване,моторите на които им трябва ток за да работят,електронното включване на трансмисията,електрическите фьрлинфи,автоматичното палене на генератора или автоматиката на инвьртьра или зареждачката...........да ти снимам как сме вързали едната батерия за другата с кабели 10 метра колко палеца ти?Реши,че няма да залепне автоматичното реле и алтернаторите бичат пък ток няма..........и праааас дебелия кабел,да живей жицата,електрониката ще почака до утре като се преберем.

вьв всяко нещо е така човек,всяко нещо тия дни си е мамата трака,кафеварката с тъч скрийн я направили,прахосмукачката сама решавала дали чисти на килим или на плочки,само при вибраторите не знам как е
                Вибраторите все още са полу-механика

Пресен случах и аз имах скоро както си карам със 120/130км. и моторя остава с цилиндър/два по-малко и повече от 3500к. оборота не вдига и разбира се веднага отбих на магистралата на 400км. от едната къща и на 700 от другата, та слизам аз отварям капака и...светкавици в коша изгасих издърпах кабелите на два от цилиндрите видимо нацепени, овъртях ги с черния скоч и газ... това ако бях с бубини или някой по-нов мотор трябваше да викам в 3 сутринта пътна помощ и.. мани)) А иначе това май бяха оригиналните кабели, а колата ми е почти набор!
                Real Recognize Real

Коментар

800 мили на 7 цилиндъра с около 140 по магистралката,нищо и няма,малко тромава става и светка една лампа на таблото.Това ако ти се предаде бубина,ако го миеш с маркуча и си му залепил капаците с тиксо,а на дебитомера си наденал зиплок съвсем нищо му няма,вода държи до средата на фаровете на втора с малко газ,пробвано.

Абе знаеш ли,имало такова в такт с музиката та не е майтап и там работата,ти му пускаш зайченцето бяло пък то те вибрира на Мегадет
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Аз я мия без да слагам нищо никъде, само отворих капака и я окъпах здраво с пароструйката. )))) не че един бакшиш на автомивката не ме гледаше като гръмнат..
                    Real Recognize Real

Коментар

Първоначално публикуван от gh0sts Преглед на мнение
                      Аз я мия без да слагам нищо никъде, само отворих капака и я окъпах здраво с пароструйката. )))) не че един бакшиш на автомивката не ме гледаше като гръмнат..
                      Зависи с какво я мия - ако е с маркуча за малко може и да мина метър,но ако е с Киршнера си трябват лепки,че после духа, с компресора или бърша като замаян ако да съм минал повечето ел. контакти е грес.

Не е джипка обаче,не са го мислили да ги изпреварва от дясно в наводнена канавка та му е простено за разлика от джипката
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

А сега де,патрул на Ламбо и дъжда
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Абе това да можеш да миеш двигателя с маркуча, не го прави особено истински. Пък и защо ще ми се наложи да мия двигател за 200к км? При истинските коли двигателя не се цапа просто...
                          Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
                          Drag Grand Canyon Daily
                          Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
                          LZ1JYM

Коментар

Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнение
                            Абе това да можеш да миеш двигателя с маркуча, не го прави особено истински. Пък и защо ще ми се наложи да мия двигател за 200к км? При истинските коли двигателя не се цапа просто...
                            То и джанти от ВЪТРЕШНАТА страна съм полирал ма не е тема за у тоя форум.Тук тьнката връзка е,че могат да направят мотор на,лимо който да го миеш без да спира от преди 20 години,а УЖ не се сещат как се прави на джипка сега в 21 век......и накланя наклона пак към темата На изчезване ли са
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Зависи с какво я мия - ако е с маркуча за малко може и да мина метър,но ако е с Киршнера си трябват лепки,че после духа, с компресора или бърша като замаян ако да съм минал повечето ел. контакти е грес.

Не е джипка обаче,не са го мислили да ги изпреварва от дясно в наводнена канавка та му е простено за разлика от джипката
                              Ти добре си правиш, то аз съм си за бой. )) Не се мие мотор така като мен хамалската.

п.п. Ламбото гази ама мотора му високо и отзад и това го спасява донякъде.
                              Последно редактирано от gh0sts; 11-03-17, 22:41. Причина: допълнение
                              Real Recognize Real

Коментар

Само веднъж съм правил грешката да мия мотор....,щото мойте обикновено са с външно мазане !

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X