Обява
Свий
Няма добавени обяви.
На изчезване ли са истинските автомобили?
Свий
X
-
От: На изчезване ли са истинските автомобили?
Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнениеЗа Ц15 Тони/Стария/ да каже. Той доуби една такава, подарена от Ники/Скрапа/. Атмосферно куче 1.9. Нема такова муле.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеОртака има една такава . От поне 10 години се мъчи да я убие и все не става . Мотор кутия и окачване нямат грижи ама купето издава багажа .За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнениеНи съ хъбети, тьемата мина в спама, тихническата дискусия приключи.))))))
Real Recognize Real
Коментар
-
Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнениеТочно купето се предаде.Ще живее още доста години .
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеОртака има една такава . От поне 10 години се мъчи да я убие и все не става . Мотор кутия и окачване нямат грижи ама купето издава багажа .יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнениеТрепахме едно такова купено от форума за 750 лв. Ами не можахме да го утрепем, изгни кардинално отвсякъде и нямаше на какво да се държи двигателя. Отиде за скрап така и не убито!Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
Коментар
-
А Мерцедес S клас,тия лъжат,кой е тоя модел С?Какво ми хвалят БМВ или Лексус или Ауди или Волво ......лъжат тия.
И Щатите страна голяма,не казват къде е проучването,не е в Аляска на 99%
А експедишьна по-добър от Секвоята или Юкона,ми не вярвам азTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Освен в тая тема,не се сещам къде да се похваля,от днес съм собственик на този Мерц.Не знам дали е от истинските,вие ще кажете.Ако и този не ме направи фен на марката,значи няма и да стана,засега не съм сигурен какво ще правя с него,но не устоях на предложението.Продавача показа към 50 обаждания за половин час на моя човек,който отиде да му го плати.Още не е дошъл в БГ.Последно редактирано от genadi.tsvetkov; 11-04-17, 20:30.Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
Враца
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар