Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На изчезване ли са истинските автомобили?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: На изчезване ли са истинските автомобили?

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
    Точно колкото даваш, толкова и взимаш. И за къщата и за колата.
    И ти не се обзалагай за това.
    Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
      Така е, само че парите (поне за средната класа) са у калабалъка, та пак опираме до пълното щастие.
      Пак друга тема, ама аз понеже съм от средната класа, правим планове да бегам от нея. Се толко щастлив като сега ше успея да съм, че при мене щастието се изразява в други неща.
      Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
        Това дето го викам, ако четеш постовете до сега да си го осъзнал...
        ...Та и телевизорите толко ме вълнуват. Виж това да имам надежден автомобил, който с години да иска само бензин и да му въртя ключа, без да ми напомня за себе си за щяло и нещяло, да не е хич капризен и да ми осигурява достатъчен комфорт и поносими разходи, ме вълнува да...
        ...
        Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
        И ти не се обзалагай за това.
        Да, ама ти не си таргет групата на съвременните производители. Ти си някакво дърто, закостеняло мрънкало, страдащо по "едно време кво беше" и с 5 кинта в джоба, дето както и да те въртят, нема шанс да ти ги вземат.
        Сегашните мрънкала са други, мрънкат за съвсем различни неща, плащат луди кинти за системи, които не знаят какво означават и дали ги има, а когато разберат- вече е късно.
        Ако ще правим мач, аз съм от твоя отбор- мисля че е ясно. Да, ама нямаме шанс- това също трябва да ти е ясно.
        Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

И-и-и-и, на колко от вас (радетели за истинските неща) децата им учат финанси и право? А защо не, химия и физика?

Коментар

Да, ама ти не си таргет групата на съвременните производители. Ти си някакво дърто, закостеняло мрънкало, страдащо по "едно време кво беше" и с 5 кинта в джоба, дето както и да те въртят, нема шанс да ти ги вземат.
            Тука пак си в грешка. Просто съм им се нагледал образно казано, и не само. Та за това и такова ми е виждането. При тия огромни пари и високи технологии дето се въртят в тая индустрия, да не получаваш перфектния продукт. И на надутата цена, с оправданията за технологичност, развойни разходи и т.н., при положение, че естественото е да бъде обратно.

Да, ама нямаме шанс- това също трябва да ти е ясно.
            Охо, само гледай.
            Всеки трети е шести

Коментар

Кво да гледам бе? Самонадеяно старче, което си мисли, че светът се върти около него. Пускам се по течението и забравям за вятърните мелници. Багумамата, другарко! Веднъж се живее.

Коментар

По сравнение с волските коли, фаетоните си бяха жива деградация.
                И от тогава насам - все така.
                Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от gh0sts Преглед на мнение
                  Не ми трябва изобщо да я карам, само като видя позицията на мотора спрямо предния мост и ми изстива мерака.. Но това не и пречи да е бърза на правите и да вози добре.
                  Ами аз гледам първо комфорта, никога не ми е било приоритет да спуквам някого по светофарите, или да влизам в завоя с 300.
                  А иначе най-комфортната кола, която изобщо съм карал /след W140/ беше Фиат Крома 1993 г 2,0 турбодизел. Като нов! Беше мой повече от година, допреди няколко месеца. Това е дразнещо удобен, комфортен и приятен за шофиране автомобил, здрав, прост и безотказен. А иначе за 93 година екстри да искаш - климатроник, 4елс, велур, рег. волан ......... другите не са важни. Ламарина като на ЗиЛ, гореше 5/100 нафта, бяла, червена, олио, масло - квот' му сипеш. Няма да пуши, няма да тропа, дърпа като танк, пали като кибрит. Що закъсали съм теглил, що ток съм дал на капнали акумулатори зимата ........ чет няма.
                  Е тва е Истински Автомобил.
                  И пак ще си купя такова, или Ланча Тема. Дизел естествено.
                  Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                  Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                    По сравнение с волските коли, фаетоните си бяха жива деградация.
                    И от тогава насам - все така.

Я! Духове от миналото! Не вярвам на ушите си, но ми стана драго, че си жив.
                    П.П. Кажи ми, че пишеш от оная, истинската, селска къща, а не от гейския, градски апартамент с ТЕЦ. Моля те!
                    Последно редактирано от Тропчо; 12-03-17, 23:53.

Коментар

Я! Духове от миналото! Не вярвам на ушите си, но ми стана драго, че си жив.
                      П.П. Кажи ми, че пишеш от оная, истинската, селска къща, а не от гейския, градски апартамент с ТЕЦ. Моля те!
                      Абсолютно . Нали съм Шотландски боец.
                      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Е, как е? Керемиди, двор, мазилки? Качваш се и караш? Истинска работа, викаш?

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                          Абсолютно . Нали съм Шотландски боец.
                          Ооо, човече къде се губиш толкова време?
                          יעבור
                          «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
                            Ами аз гледам първо комфорта, никога не ми е било приоритет да спуквам някого по светофарите, или да влизам в завоя с 300.
                            А иначе най-комфортната кола, която изобщо съм карал /след W140/ беше Фиат Крома 1993 г 2,0 турбодизел. Като нов! Беше мой повече от година, допреди няколко месеца. Това е дразнещо удобен, комфортен и приятен за шофиране автомобил, здрав, прост и безотказен. А иначе за 93 година екстри да искаш - климатроник, 4елс, велур, рег. волан ......... другите не са важни. Ламарина като на ЗиЛ, гореше 5/100 нафта, бяла, червена, олио, масло - квот' му сипеш. Няма да пуши, няма да тропа, дърпа като танк, пали като кибрит. Що закъсали съм теглил, що ток съм дал на капнали акумулатори зимата ........ чет няма.
                            И пак ще си купя такова, или Ланча Тема. Дизел естествено.
                            Преди десетина години ми изпадна от приятел Дукато 2.5Д '93-'94 на истински 150К, като 7-8г. преди това беше обслужвано с консумативи от мен, с което после се возих повече от година.
                            Някой разбиратор му беше барал помпата, та след като го оправих ми даваше разход 5.5 на извънградско, и 7-9 в града, та тогава реших, че ще си търся лек автомобил с тоя мотор.
                            Оказа се, че освен на Крома и Тема, които не исках, го монтират и на първият Сафран, който обаче е много тежък, цените на читавите бяха неприемливи за мен, а и части (без консумативите) за него има само оригиналдЪ в Промобил, а там е по-зле и от Фотомое.
                            Тогава реших, че ще търся друга алтернатива на пробваният от мен IVECO-SOFIM 8144.

Е, намерих го, и сега съм с

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
                            ...
                            А иначе за 93 година екстри да искаш - климатроник, 4елс, велур, рег. волан ......... другите не са важни. Ламарина като на ЗиЛ, гореше 5/100 нафта, бяла, червена, олио, масло - квот' му сипеш. Няма да пуши, няма да тропа, дърпа като танк, пали като кибрит. Що закъсали съм теглил, що ток съм дал на капнали акумулатори зимата ........ чет няма.
                            ...
                            Е, не е '93, а '94, пък и става за по баирите.
                            ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

И-и-и-и, на колко от вас (радетели за истинските неща) децата им учат финанси и право? А защо не, химия и физика?
                              Ти нидьей тъй. Финанси и право има мнооооооооооооооого отпреди в света на някой да му скимне да изучава химия и физика.
                              В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                                Ти нидьей тъй. Финанси и право има мнооооооооооооооого отпреди в света на някой да му скимне да изучава химия и физика.
                                Не позна...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X