От: На изчезване ли са истинските автомобили?

Начиии, Нисан патрул без компотер, с ресори, абеее от най истинските
Като вали дъжд и си под наклон водата се излива върху релето за чистачките, то дава на късо и пали бушона. До тук иди дойди. На същия бушон е вентилатора на купето и след 100 м си със запотени прозорции без чистачки и чакаш да спре да вали, щото иначе е като бой на негри в тъмна нощ.
Естествено, оправя се с бутилка от минерална вода върху релето да не го мокри, ама в завода са спестили 0.10€
Шгое, а.

Първоначално публикуван от Самодържец

Преглед на мнение

Като вали дъжд и си под наклон водата се излива върху релето за чистачките, то дава на късо и пали бушона. До тук иди дойди. На същия бушон е вентилатора на купето и след 100 м си със запотени прозорции без чистачки и чакаш да спре да вали, щото иначе е като бой на негри в тъмна нощ.
Естествено, оправя се с бутилка от минерална вода върху релето да не го мокри, ама в завода са спестили 0.10€
Шгое, а.

нали. Ама слушай нататък - викаш си къв е тоя преден капак, да не е от тензух. А то - като вали и капе през отворите за пръскалките за измиване на челното стъкло
 нали. Ама слушай нататък - викаш си къв е тоя преден капак, да не е от тензух. А то - като вали и капе през отворите за пръскалките за измиване на челното стъкло  . Смех. И понеже имам приятелчета у официалния представител - викам момци ква е тая тъпотия, никъде не пишеше, че си закупувам летен автомобил. Те ми отговарят - ааа, нема страшно, ся по кампания ше ти туриме едни допълнителни уплътнители под пръскалките, производителя ги дава фрий заради тия проблеми. Викам - абе бегайте от тука бе, ше ги извадя и ше ги лепна със силикон, нема да се разправям с вас. А то не требвало, викам - що бе, ми ще си омажеш със силикон боята на капака, и утре ако требва да се боядисва, ще се свалят трудно.
. Смех. И понеже имам приятелчета у официалния представител - викам момци ква е тая тъпотия, никъде не пишеше, че си закупувам летен автомобил. Те ми отговарят - ааа, нема страшно, ся по кампания ше ти туриме едни допълнителни уплътнители под пръскалките, производителя ги дава фрий заради тия проблеми. Викам - абе бегайте от тука бе, ше ги извадя и ше ги лепна със силикон, нема да се разправям с вас. А то не требвало, викам - що бе, ми ще си омажеш със силикон боята на капака, и утре ако требва да се боядисва, ще се свалят трудно.
 Поне има ветроходни и там всичко си е механика.
 Поне има ветроходни и там всичко си е механика.

изгасих издърпах кабелите на два от цилиндрите видимо нацепени, овъртях ги с черния скоч и газ... това ако бях с бубини или някой по-нов мотор трябваше да викам в 3 сутринта пътна помощ и.. мани
 изгасих издърпах кабелите на два от цилиндрите видимо нацепени, овъртях ги с черния скоч и газ... това ако бях с бубини или някой по-нов мотор трябваше да викам в 3 сутринта пътна помощ и.. мани 

Коментар