Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На изчезване ли са истинските автомобили?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: На изчезване ли са истинските автомобили?

Чета ви, почесвам се там дето не ме сърби, и ви се чудя на спора...

Истинската кола е като истинската жена- не ти скъсва нервите и портмонето, и има комфортна возия. Всичко останало е та.ак.
    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение

Истинската кола е като истинската жена- не ти скъсва нервите и портмонето, и има комфортна возия. Всичко останало е та.ак.

Така де брат ма 2 врати,75 коня рьчка без климатик.........кола ли е.Е вьрвяла,но до там,кьса ти нервите.

Баланса го знаеш - вози,сравнително сигурна,удобна,голяма,бьрза кога ти трябва,над 250 коня та да може какво искаш от нея,струва половин заплата,ремонтира се аз и ти на двора с 6 бири под рька,има каквото трябва да има по нея,че и в повече.Е харчи малко или доста в сравнение с 3 цилиндрово дизелче и шарнира и двойно на парите на Шкода примерно ма колко пьти за половин милион мили на различни коли сменихме шарнири???Аз 2 пьти на 2 коли за 10 години каране и то защото не ми харесаха,а не,че бяха много зле.

Баланс - нерви,пари,време,комфорт,сигурност,размер,ремонтнопригодност...........Новата с пьрвите 3 цепи мрака,за 20 бона ще взема 6 като нашите и масло да не им сменям ще ми изкарат повече от една нова вьшка,ако пьк я срещна челно сьвсем
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Де ги тия жени!
        Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Чобанов Преглед на мнение
          Де ги тия жени!

Добре е да го еВа,32 страници издьржа темата преди да захапем жените.

В България ги имаше едно време,и мойта и неговата са нашенки,а вече кьде са..........изплашихте ги и избягаха при истинските коли
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Те тука един сайт - http://www.autobild.de/marken-modelle/ - където може да се провери лесно кое колко е струвало ново от магазина. Ако се знаят и доходите как и колко се променят средностатистически през годините, може да се оцени дали са станали по-достъпни и евтини автомобилите.
            Малко е на немски, но сигурно може да се смени езика отнякъде. Ето един пример с колата на Боса http://www.autobild.de/marken-modell...s-klasse/w140/
            Над 72 хиляди евро е струвала към 1998-1999г. А актуалния S500 нещо си, е над 125 хиляди евро.
            Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
              Добре е да го еВа,32 страници издьржа темата преди да захапем жените.

В България ги имаше едно време,и мойта и неговата са нашенки,а вече кьде са..........изплашихте ги и избягаха при истинските коли
              Бе и моята е нашенка ма немога да я накарам да се качи в Дачия
              Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

• На изчезване ли са истинските автомобили?

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
                Над 72 хиляди евро е струвала към 1998-1999г. А актуалния S500 нещо си, е над 125 хиляди евро.
                Покачването на средния доход е сходно. Дай пример с някоя не премиум марка - VW примерно.

Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
                Drag Grand Canyon Daily
                Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
                LZ1JYM

Коментар

Това е и моето лично мнение. но се опасявам. че и двете наистина са на изчезване.
                  Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                  ... turn on your A/С !

Коментар

Истинките жени са на изчезване, точно толкова истинските мъже. И са били точно толкова на изчезване преди 20, 50, 100 и 1000 години.

За колите е темата...
                    Drag Grand Canyon Daily
                    LZ1JYM

Коментар

Голф

1998 - 14.930 - 29.165 EUR

2017 - 17.850 - 36.900 EUR

Значи доста по-достъпен е станал.
                      Drag Grand Canyon Daily
                      LZ1JYM

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
                        Малко е на немски, но сигурно може да се смени езика отнякъде. Ето един пример с колата на Боса http://www.autobild.de/marken-modell...s-klasse/w140/

А така,това пак накланя везните в полза на стария танк - на 8 години и 113 000 мили го взех за 8 или грубо оригиналния собственик е губил едни 700 кинта на месец само от цената му.А жената го кара вече и тя 8 години и нищо не му тьрся от дьлго време,кара се до умиране,а той горкия му щтрака амчето и една скоба е скьсал на маркуча за последните 2 години / правих глави,АБСОЛЮТНО НЕТИПИЧНО ЗА ТОЯ МОТОР - 1500 кинта много грубо /.

Ако засечем моя който е купен за 5 преди 10 години и повече то сьвсем спирам да мисля за 125 000 евро какво продават еле след като карах един на който кардана му бие,спирачките му тресат,а волана трудно го дьржеше на магистрала пьк ако да беше на 1/6 от милите на женския,а е дьрт колко вьздушните филтри на шестака ми и мноооого по-нов от маслото в скоростите му.Ремонта ще му струва колко да купя 3 от моите пьк го взехме от Дильра след ремонт,даже и не питах колко му беше ремонта на окачване и скорости.
                        Парите са си пари,даваш и забравяш ако те остави да я забравиш,ако ти кьса нервите една незабравима и те знаят по име при дильра ........ебаси незабравката.

Не е проблем,сьбрал си ги,даваш и караш,но е това последното е под вьпрос - кара ли се и колко ти струва като нерви,време и пари за да го имаш за каране.
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнение
                          Голф

1998 - 14.930 - 29.165 EUR

2017 - 17.850 - 36.900 EUR

Значи доста по-достъпен е станал.
                          Трябва си едно уточнение кое е кола,че с тия Голфове / ако да сьм карал 3 / нещо ме сьмнявате.
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Нямал съм удоволствието да притежавам, но ако питаш публиката Голф 3 е една от най-истинските коли.
                            Drag Grand Canyon Daily
                            LZ1JYM

Коментар

Нямал съм удоволствието да притежавам, но ако питаш публиката Голф 3 е една от най-истинските коли.
                              Моята публика казва Голф 2, ма те и публиките са като хората - различни.
                              И аз не съм имал Голф, имах "Сантана" /Пасат/ 1.8. Добра кола беше.
                              сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
                              dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

............. но ако питаш публиката Голф 3 е една от най-истинските коли.
                                Голф2 - мисля, че е това - мое мнение, а иначе за тройката е мнението защото най-старите пишещите по форумите са набори именно на този модел, това им е била първа кола и т.н., носталгия по младите години - такива работи.
                                За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X