Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Простотии на Джо и Гагич

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Простотии на Джо и Гагич

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
    ....и изтеглиха агентите си от форумЪт. Не се ли усеща?
    Не, предвид присъствието ти...

Иначе, на Вени1 му е точно trans penis!

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
      Със сигурност не си ми приоритет по никакъв начин в живота. Предполагам и на Вени, ама той ще си каже.
      Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
      Не, предвид присъствието ти...

Иначе, на Вени1 му е точно trans penis!
      Как да го разбирам? Да не напускам форумът тогаз?
      Събрал Тодор Живков Политбюро и обявил: "Другаре, мислим дека е дошльо време язе да се оттеглим от високоотговорнийо пост Генерален секретар на Политбюро на ЦеКа на БеКаПе и Председатель на Държавнийо савет?" Радостно оживление сред присъстващите, а Тато продължава: "За свой приемник на тези два високоотговорни и трудни поста предльагам да избЕрете мльадия другар Вльадимир Живков! Кво ша кажете, другаре? Съгльасни ли сте?" (Гробно мълчание) Тато разперва ръце: "Е, като сте несъгльасни и ме не пущите да си одим - кво да прайм? Оставам!"
      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Интересно, защо мислиш, че си от галактическо значение за перисталтиката ми - моята, и на доста други пишещи тук?
        Или за баланса между ентропията и енталпията в космоса, и в частност - в затвореното форумно простраство?

Прочее, отговора е извън интерсните ми неща.

Коментар

Интересно, защо мислиш, че си от галактическо значение за перисталтиката ми - моята, и на доста други пишещи тук?
          Или за баланса между ентропията и енталпията в космоса, и в частност - в затвореното форумно простраство?

Прочее, отговора е извън интерсните ми неща.
          Защо тогава се мъкнеш като свински черва навсякъде из форумЪт след мен и гледаш да се изходиш агресивно-миризливо след всяко мое мнение, а?
          България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

защото пиша в теми, в които съм компетентен.
            А това, че се засичаме в много теми, е, единствено поради факта, че ти пишеш във ВСИЧКИ теми..

Ама ти си пиши, пиши - това е приятно... още по-приятно е, ако някой ти чете постовете - и ги взима на сериозно
            Пиши, писателю, пиши...
            Все ще се намери и чукча-читатель.

Всъщност, докато си интересен като писател във форума - ще пишеш. После ще си говорим.

Още по-всъщност - тоя въпрос не е към тебе.

Защо те търпят модераторите толкова много?

Коментар

Дали да напускаш си е лично твой избор. Извинявай, ама където и да попадна във форума, навсякъде попадам на твои "дълбокомислени" и "компетентни" писАния. Нещо, като "КУР" ( питай какво значи абревиатурата, ако не знаеш).
              п.п. Еле повече ми идва "Й" ( овен в темата за сенаторите). Ма това вече не е твой проблем де.
              Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

защото пиша в теми, в които съм компетентен.
                В тази явно си много компетентен. Пишеш навсякъде, където съм писал аз, единствено с цел да оплюеш това, което съм написал и вероятно, с надеждата да ме обидиш, но аз от нищи духом не се обиждам, както и:

Имаш късмет, че поради естеството на заниманията ми съм мно-о-ого търпелив и внимателен към изперкали орица...
                А това, че се засичаме в много теми, е, единствено поради факта, че ти пишеш във ВСИЧКИ теми..
                Това просто не е вярно. Категорично не пиша в разделите за прослава на руската и съветска техника и оръжие, нито пък в раздел "мРецедес" - можеш да провериш.

Защо те търпят модераторите толкова много?
                Тебе банвали ли са те изобщо? Мене три пъти. Скоро и завинаги

Коментар

Беден е нищия духом...

Ако съм писал нещо за руската техника и оръжие - това е, защото това съм учил, с това съм работил, и защитавал границите на онова, което за тебе е КМБ, ТЗВ, и ПМ, най-вече.

Дали са ме банвали - това, според мен, е критерий за умственото ниво на банващия, а не на моето.
                  За тебе - третия път би трябвало да ти е съвсем последен. Ако има референдум за това - не разчитай на мен.

Темата е изчерпена, за мен, и писането ми тук е загуба на ресурс.

Здрав бъди, Гагич!

Коментар

Беден е нищия духом...

Ако съм писал нещо за руската техника и оръжие - това е, защото това съм учил, с това съм работил, и защитавал границите на онова, което за тебе е КМБ, ТЗВ, и ПМ, най-вече.

Дали са ме банвали - това, според мен, е критерий за умственото ниво на банващия, а не на моето.
                    За тебе - третия път би трябвало да ти е съвсем последен. Ако има референдум за това - не разчитай на мен.

Темата е изчерпена, за мен, и писането ми тук е загуба на ресурс.

Здрав бъди, Гагич!
                    Какво значи "ПМ"?

Коментар

Хммм...някой ден ще опреш до адвокат. Случва се 100 % на всички авокатоплюватели
                      Да не дава господ То племенницата е вече адвокатка . Бащата (лека му пръст) имаше две висши едното атомна и ядрена физика завършено в СССР и право в България СУ .
                      Последно редактирано от sek.1; 12-03-17, 06:53.
                      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Ти по своите роднини недей да съдиш за ползата и качеството на адвокатите изобщо.

Коментар

Ти по своите роднини недей да съдиш за ползата и качеството на адвокатите изобщо.
                          То ако всички адвокати бяха като от моята рода църквата щеше да ви канонизира като светци

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                            То ако всички адвокати бяха като от моята рода църквата щеше да ви канонизира като светци
                            Няма как да стане. Нашата цръква се ръководи от щатни служители на ДС и е просмукана от гейове. Виж в католическата има много светци-адвокати, като се почне от Тома Аквински. Но мани, както се знае католическата цръква е част от жидо-масонския заговор против Клета Майка, последен пример - толерасткия "падре" от Белене.

Коментар

Няма как да стане. Нашата цръква се ръководи от щатни служители на ДС и е просмукана от гейове. Виж в католическата има много светци-адвокати, като се почне от Тома Аквински. Но мани, както се знае католическата цръква е част от жидо-масонския заговор против Клета Майка, последен пример - толерасткия "падре" от Белене.
                              Да бе щото католическата хич не я тресат скандалите с поповете педофили Що си отиде преди края на мандата предишния папа Хем беше корав мъж минал през школата на SS . Тоя беленския като е толкова ларж що не ги настани във Ватикана ? Таман на папата за закуска дюнери ще печат

Коментар

Ми той ги бил настанил у цРъквата си? Много страшно!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X