Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Простотии на Джо и Гагич

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съвет при покупка на нов автомобил - със или без 4x4

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
    Ти па къде се буташ да коментираш "Грандовете"? И Джоу също... Абе, младежи, някой да ви е забранил да си карате тракторите-астматици?!
    Но-о-о-о-о-о, пишете-пишете, все едно довечера последните три страници от темата няма да ги има.
    Де бре, ще ти се да ти се "набута" некой при "грандовете", тука, в тая тема, за тях реч не иде. Ти "зима" топката, изпълни няколко наказателни с тях и яй ся, нИ сЪ бутай

Коментар

Изпадаме в "казуистика". Факт е, че в КМБ има много мераклиЙ да се "дърпат" със СУВ-чета, тъй като отдавна мина времето, когато разни "Паджера" и "Черокита" бяха безусловно по-бързи от масовите тогава по пътищата "Лади" и "Москвичи". Представата на днешния "гоУфър" и "беемвеец" с разпадащо се возило е, че всичко по-високо и джиповидно е по-бавно от неговата трошка и въпреки, че той самият се движи като охлюв, мигом възпламенява състезателния си дух ако нещо такова рачи да го изпревари. Затова повече мощност и скорост на джиповидно возило, ползвано по пътищата, никога не са излишни.

Тъй де! Дойдохме си на думата. Некой келеш с голф или БМВ ще тръгне да се състезава и бай ти Боголюб няма да може да спи, ако веднага не покаже на келеша колко му е голямо портмонето ...

Как пък все на тебе ти се случват тези румънски ТИР-ове от F1, пушлявещи голфове и келеши - състезатели?!? Ма слабо ти е ХЕМИ-то. Търси нещо с 6-700 коня или повече. Че ще вземеш да изпреварваш някой себеподобен и онзи ще те отвее.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Re: Съвет при покупка на нов автомобил - със или без 4x4

Яко оспамихте темата на колегата. Боголюбе, що не си пуснеш тема великото джииип и да се храним там. Чета форума откакто съществува и същия ме е отказал от марките джиип и ленд ровер. Никога дори не съм се возил на такова возило, но от форумите на съответните марки разбирам, че непрекъснато сте в сервиза. Я кажи при 180 ама не моментно, колко ти е разхода на гориво? И според теб семеен сув ли е или кола за фън.

Коментар

От: Re: Съвет при покупка на нов автомобил - със или без 4x4

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
          Никога дори не съм се возил на такова возило, но от форумите на съответните марки разбирам, че непрекъснато сте в сервиза.
          Не четеш Фнимателно. Прочее, имам си теми за оплюване от "коалицията на желаещите" на "Хемито" ми - по-горе съм дал линк към една от тях. Пратена в спама и щателно почистена (гледам, че чистенето е продължило и след забвението на темата). Оцеляло е това:
          М`да... А как да си настроя ЖиПиЕсо да предупреждава за камери... така... по-своевременно ? Щото е трЕбвало по-отраншко да почна да намалявам [ATTACH=CONFIG]602218[/ATTACH]
          Я кажи при 180 ама не моментно, колко ти е разхода на гориво? И според теб семеен сув ли е или кола за фън.
          Писал съм, ама е било "почистено" - при цяла магистрала до Бургас в ранни зори със 180-220 (още я пробвах колко може да вдига) - осреднено 14,7 литра на сто.
          И според теб семеен сув ли е или кола за фън.
          И двете. Стари семейни байчовци що да се лишават от малко забавления?
          Сега ще споделя нещо много искрено и лично. Яви се тука в КМБ един кандидат-зет от... Нова Зеландия Човекът там си има "Субару". Тръгна тука да наема кола да хайлазуват с дъщеря ми , аз го питам: "А ти с това "обратно движение" как ще се оправиш?" Той вика: "Няма проблем". Предложих му "Либито". Той с известно недоверие го взе, ама като се развихри - един месец не се спря с него, 5000 мили. И напълнил "фейсбука" си със снимки на джипката и разни обяснения за новозеландски приятели какъв FUN било това и как се чуди защо досега не се бил светнал да си купи такава кола...
          България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
            А иначе ето това е прекрасно за дълго пътуване и е сравнително ново и на малко километри...,но цената е доста висока:

http://www.autoscout24.ch/de/d/chevr...p%3d10%26r%3d5

Този търговец внася предимно щатски джипове и Сув-ове, 444 предложения има в момента:

http://www.autoscout24.ch/de/ip/voge...p%3d10%26r%3d5

пп: Горенаписаното е към Боголюб, да не сметне автора на темата, че е за него и да се втрещи човека
            Абе Дани, как може да обиждаш HEMI-фена, като му предлагаш нек'ъв умрЕл 5.3 !

Ако Гошолюб си земе подвижен хол 8.1, еле па като се опитва да го кара с около 200, много ми е интересно колко време ше издържи, освен ако не си спазари горива на едрови цени.

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
            Тъй де! Дойдохме си на думата. Некой келеш с голф или БМВ ще тръгне да се състезава и бай ти Боголюб няма да може да спи, ако веднага не покаже на келеша колко му е голямо портмонето ...

Как пък все на тебе ти се случват тези румънски ТИР-ове от F1, пушлявещи голфове и келеши - състезатели?!? Ма слабо ти е ХЕМИ-то. Търси нещо с 6-700 коня или повече. Че ще вземеш да изпреварваш някой себеподобен и онзи ще те отвее.
            Как ме изпревари !

Отдавна се каня да го питам, защо си мери кардана само с Голфове, Москвичи, Лади и тирове, и некви Аудита, дето карали с масло ?

Как па до сега не се похвали как е изрезАл нЕкоя Х5, X6, Q7, G55+, GL55+, некой Кайен или други подобни кисели модели ?!
            ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
              Абе Дани, как може да обиждаш HEMI-фена, като му предлагаш нек'ъв умрЕл 5.3 !

Ако Гошолюб си земе подвижен хол 8.1, еле па като се опитва да го кара с около 200, много ми е интересно колко време ше издържи, освен ако не си спазари горива на едрови цени.

Как ме изпревари !

Отдавна се каня да го питам, защо си мери кардана само с Голфове, Москвичи, Лади и тирове, и некви Аудита, дето карали с масло ?

Как па до сега не се похвали как е изрезАл нЕкоя , G55+, GL55+, некой Кайен или други подобни кисели модели ?!
              Джоу, пак се комплексирА нящу? Гошовци не любя, не знам защо това е поредното име, с което ме кръщаваш. За твое успАкоение, ще ти кажа, че и Х5, X6 и Q7, ако са дизелови (като не е нужно да карат на олио ) изрезвам отсекъде. Кеф ти магистрала, кеф ти пресечена месНост. Дизелов "Кайен" не съм рЕзал, имам един колега дето от една година безперспективно продава своя, кръстил го е "печката" и казва, че веднъж дигнАл 200 с него, светнАли му сички ламБи на таблото и после два месеца му баЯли у сервиза гаранционно. Та не знам дали има смисъл да го пазаря "да се дърпаме", според мен нещата са ясни - колата му е с фабричен дефек(а)т. Виж, ти си купи G55 (ма недей го зарежда с олио) и ела да вържем по каса бира. Сигурно ще спИчелиш.
              България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Тук верно фраш с комплексари...
                Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Абе Дани, как може да обиждаш HEMI-фена, като му предлагаш нек'ъв умрЕл 5.3
                  Епа гледам, че сака човека Събърбън, та предлагам що годе по-малко ненормалнохарчещ мотор, а и он си е 320 коня...

... Х5, X6 и Q7, ако са дизелови (като не е нужно да карат на олио ) изрезвам отсекъде...
                  Изобщо не са ми любими нито Х-ове, нито Q- тки, ама язе таа работа не вервам баш. М50d е със 770 нютона и 380 дизелови коня, 5 сек 0-100...много трудно е за застигане, освен от някое 6.1 SRT...
                  0899 шест5313нула
                  За всекиго по нещо

Коментар

Изобщо не са ми любими нито Х-ове, нито Q- тки, ама язе таа работа не вервам баш. М50d е със 770 нютона и 380 дизелови коня, 5 сек 0-100...много трудно е за застигане, освен от някое 6.1 SRT...
                    Мани ги разните аутодати, дето гледаш. Туй нящу М50d (звучи като масло М10Д, ама ползвам гугъл) не е ли Х6? А за такова не съм споменавал. Или... съм станАл таков майстор, че и с УАЗ румънски ТИР задминавам.
                    Купил съм си стара кола на цената на "Дачия Логан", колко пъти да го повтарям на разните комплексари тука? За тия пари - надмина очакванията ми. Това е положението. No replacement for cubic displacement. Па който се кефи, че минава 100 км. с 1 литър свинска мас - има кръжоци и състезания за такива конструктори, да се пробва там.

Коментар

Мани ги разните аутодати, дето гледаш. Туй нящу М50d (звучи като масло М10Д, ама ползвам гугъл) не е ли Х6? А за такова не съм споменавал. Или... съм станАл таков майстор, че и с УАЗ румънски ТИР задминавам.
                      Купил съм си стара кола на цената на "Дачия Логан", колко пъти да го повтарям на разните комплексари тука? За тия пари - надмина очакванията ми. Това е положението. No replacement for cubic displacement. Па който се кефи, че минава 100 км. с 1 литър свинска мас - има кръжоци и състезания за такива конструктори, да се пробва там.
                      Да, X6 е това, по-горе беше споменал дизелова Х6-ца , та за това поясних де...

А иначе нямам нищо против твоята кола, смисъла на която не съвпада с моя мироглед, но пък ти казваш, че задоволява твоите цели...което значи, че за теб е правилния автомобил и край ! Иначе да, 20 хиляди са добра цена за такова нещо, ако е търсено точно то. Мотора е хубав и по-здрав от 4.7...очевидно, 12/100 магистралнен разход тоже- всички джипове харчат толкова. За мен бедата идва в частта " ненадеждност " на детайлите в електрониката, както и неволи с трансмисията и т.н, неналичие на резервни части, както и такива втора ръка.
                      0899 шест5313нула
                      За всекиго по нещо

Коментар

Да, X6 е това, по-горе беше споменал дизелова Х6-ца , та за това поясних де...
                        Да, де, видях, че съм писал, щото съм копирал дълбокомисленото изброяване на Джоу. Прочее Х6 отново "печка" продава един друг мой колега (лично негово, не "по служба") - ужасно разочарован от него. Каза, че за първи и последен път си е купил (и то "от магазина") дизелова кола. Също не вдигало повече от 200, за сметка на това дало 1001 повреди, сума ти разправиЙ с дилъра и т.н., а цената 6 цифрена. Ако не беше един мой клиент-измамник преди години, който почна да ми плаща в разни (непродаваеми от него в БГ ) 3+ литрови коли и ме запали (по-скоро отвори очите за какво в действителност става въпрос), сигурно щях чинно да си пререгистрирам през 2006 г. Жигулката, вместо да я пратя в "Надин" и още да си джиткам с нея на газ.

Коментар

Джоу, пак се комплексирА нящу? Гошовци не любя, не знам защо това е поредното име, с което ме кръщаваш. За твое успАкоение, ще ти кажа, че и Х5, X6 и Q7, ако са дизелови (като не е нужно да карат на олио ) изрезвам отсекъде. Кеф ти магистрала, кеф ти пресечена месНост. Дизелов "Кайен" не съм рЕзал, имам един колега дето от една година безперспективно продава своя, кръстил го е "печката" и казва, че веднъж дигнАл 200 с него, светнАли му сички ламБи на таблото и после два месеца му баЯли у сервиза гаранционно. Та не знам дали има смисъл да го пазаря "да се дърпаме", според мен нещата са ясни - колата му е с фабричен дефек(а)т. Виж, ти си купи G55 (ма недей го зарежда с олио) и ела да вържем по каса бира. Сигурно ще спИчелиш.
                          Ми щото с помощта на чичо Гошо и клавиатура,
                          се опитваш две леви ръце да изглеждат десни на монитора.

Ма зАеби ме мене, с тва мизерно олио,
                          тука иде реч за твоите спор(т)ни успехи с Хемиту с фултайма.

А в живия живот си има Х5 M50d.

Коментар

А в живия живот си има Х5 M50d.
                            Ти лично си притежавал няколко екземпляра, а също така преди години си изхвърлил "на "Надин"" хемито си. За теб важи с пълна сила моят отколешен констатациЙ:
                            P.S. В този форум отдавна съм се убедил, че всички са най-великите пилоти - и пистови и оффроудни. Много разбират от коли, карали са и са имали от УАЗ до "Вейрон" и всички други, с изключение на този, който пише, могат да бъдат само обект на високомерно поучаване.

Коментар

Ти лично си притежавал няколко екземпляра, а също така преди години си изхвърлил "на "Надин"" хемито си. За теб важи с пълна сила моят отколешен констатациЙ:
                              Ти, май, огледалото, освен да свършваш като погледнеш в него, за друго не го ползваш ?!

По твойта логика, ако имаш малко срам, трябва само да четеш !

Специален поздрав, с това дето свети по-долу.

Коментар

Ти, май, огледалото, освен да свършваш като погледнеш в него, за друго не го ползваш ?!

По твойта логика, ако имаш малко срам, трябва само да четеш !
                                Аз не се казвам "Джоу". Това, което си написал, важи най-вече за теб. Аз пиша само за коли, които съм притежавал или имам в момента. Чат-пат за такива, които инцидентно съм карал. Ти кУмпИтентно се проЙзнасяш по всички въпроси, касаещи коли, които само в Google Images си виждал, дори не и на паркинга в мол-а.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X