Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Простотии на Джо и Гагич

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Простотии на Джо и Гагич

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
    На тебе ти требат уроци, ма аз харесвам Лагавулин. Ся може да не съм го написал правилно на българси де.
    Ще има да си мечтаеш... Да не си като този:
    Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
    Имам един приятел, като обърне две-три чаши и се отплесва в някакви безкрайни обяснения кои били най-добрите шотландски уискита, раздува разни легенди за начина им на правене и т.н. Като го питаш пил ли си, ама разбира се, от всичките, най-ми допада "Мух-Грух-Клан-Жшмгмъц-Лендър-сингъл-каск" от еди-коя си година, то не се води най-доброто, щото ... ама на мен такъв ми вкусът. Е, един ден прежалих 400 лв. и намерих да купя една бутилка. Сипвам му - вика какво е това менте ? (А то от ония, дето бият на зъболекарски хлор-фенол). Показвам му - не вЕрва. Викам му - намери откъде да купим, аз го плащам, ама ти ще го изпиеш цялото Е, призна си човекът, че познанията му са... интернетни. Избрал си любима марка, щото страшни легенди около нея, ама никога не я бил опитвал.
    Предлагам темата да се прекръсти на "Простотии на ДжоУ и Стоян Боюков-Sariones"
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Виж ся. Аз чак голям познавач на уискита не съм. Ма ми харесват "опушени". Та така погледнато може и да не е баш Лагавулин. Аз лично познавам в общия случай дали е бира, водка, ракия или вино. Ма пак не е много сигурно. За Лагавулина ше ти разправям "на уше" как го пих от шишето на улицата до вкъщи.
      А темата си е на тебе и Джоу.

п.п. Не го игнорирай Джоу. Той верно ти се кефи!
      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

• От: ПростотиЙ на ДжоУ и Стоян Боюков-Sariones

А темата си е на тебе и Джоу.

п.п. Не го игнорирай Джоу. Той верно ти се кефи!
        Оставям ви да си се кефите взаимно на остроумията.
        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Няма да пишеш в темата??

Коментар

Няма да пишеш в темата??
            Нали това искате?

Коментар

Не говориш сериозно нали?

Коментар

Нали това искате?
                НЕЕЕЕЕ...На кого ни оставяш???

Quo vadis domine?..

Пиши си, спори си, та да има с кого да се ядем, това е любима дейност в българския интернет.

Идейка-в "бар Наздраве" се чудят как така не си започнал да пишеш и там. То и аз се чудя де. Време е да поправиш тази въпиюща несправедливост, и да идеш да ги ограмотиш малко, че това което пият всъщност не е това което си мислят, че пият.
                И още много може да сътвориш там, там е неразорано поле за теб, действай...
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение

Идейка-в "бар Наздраве" се чудят как така не си започнал да пишеш и там. То и аз се чудя де. Време е да поправиш тази въпиюща несправедливост, и да идеш да ги ограмотиш малко, че това което пият всъщност не е това което си мислят, че пият.
                  И още много може да сътвориш там, там е неразорано поле за теб, действай...
                  Не ме пуска форумЪт там. КаЙ "не сте логнати"

Коментар

Нещо си се издънил пред управата...
                    Аз що го чета, а?
                    Па логването ми е фтоматично, не знам дали е от мен, теб, модератори, или настройки.

Ма и там ще обсереш, ако се добереш, та по-добре да нямаш достъп.

А може и да стане по-весело, знае ли човек...
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

...

100% !

... а за веселото, даже и на тия дето имаме по-тъмно чувство за хумор ни зацикля като на риплей, та надали, но пък и G31.2 не е майтап работааа.
                      ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Нещо си се издънил пред управата...
                        Аз що го чета, а?
                        Па логването ми е фтоматично, не знам дали е от мен, теб, модератори, или настройки.

Нали помниш навремето пред кръчмата на село имаше едно табло със снимките на най големите пияници та де не ги пускат вътре
                        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Я да се запиша тука че 23 е след два дена и да не забравя да гледам снимки
                          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ега ти и сиреньето , какъв шум се вдигнА само !

Само че , Гагич , нещо не ти схванАх тезата :

Ами не се прави в пещери, бре. В онази тема, дето др. ст.р-ч II ст. я затвори, има клип (и то, забележѝ - не от мен пуснат ). А също така и във високоавторитетното четиво на другаря Търтей (нищо, че е вражески агент), то е високоавторитетно, защото е писано по времето на другаря Сталин Повтарям: другаря С.т.а.л.и.н. Даже не при другаря Живков (поклон-бум-фрас-чело-оземи), а при другаря ЙОСИФ ВИСАРИОНОВИЧ С.Т.А.Л.И.Н. (припад-в-несвяст). Представяш ли си? Та там, в това пътеводно издание, пише следното (подчертал съм го с жълто):....

....Пише, ако случайно не го четеш от снимката: "Това ревниво френско твърдение се оказа несъстоятелно". А по-горе е обЕснено защо. И това е писано по времето на другаря Сталин
                            В крайна сметка ти какво твърдиш : че въпросното сиренье "вирее" само у френско , или си съгласен с товаришч Сталин , че "благодарение на развитите съвецки технологиЙ , то такова сиренье може - и се прави индустриално със същия вкус и качества" ?
                            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                              ...
                              Само че , Гагич , нещо не ти схванАх тезата :
                              ...
                              А, ти ако мислиш, че той си я е сфанАл !

Важното е да води тъполози.

Баси думата измислИх !

Тъполог - опит за диалог с Гагич.
                              ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

В последно време,отварям форума,с идеята да прегледам само мненията на "Гагич"! Кефи ме този човек/тук съм съвсем сериозен/! Пуснал е мелницата,и а да му свърши водата,и се намери някой /освен обичайните/,който да му докара водоноската,и сипва ли,сипва! Евала пичове,продължавайте! Майната му на сиренето. Требе брашно за тоя народ!
                                088пет722пет99
                                http://www.hydropompi.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X