Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Простотии на Джо и Гагич

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Простотии на Джо и Гагич

Само превръзките ли ще мерим колко тежат или и опаковките и палетния стреч и европалетите?
    Ако ТИР-а е 120 кубиков да се не отметнеш
    За стандартни палети на височина ли ще говорим или за плътно товарене
    RAV 4
    F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
      На братушки (поклон, умиление и наздоровье!) мигар не веруешь?

Не верую, съвсем очевидно Саня не кара със 180 км/ч, колкото са изписани на километража му. Първите 4-5 секунди въобще не държи волана с ръце (освен ако не го придържа с уя си, извън кадър) - искам да го видя как става тоя фокус (снимай се как караш хемито със 180 без ръце, слабО?). Също - съвсем умишлено клипа е орязан до 19 секунди, като почти през цялото време се снима вътре в купето - липсват кадри (освен 1-2 секунди) от извън купето, по които да може да се прецени реалната скорост.
      Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
        Не верую, съвсем очевидно... (снимай се как караш хемито със 180 без ръце, слабО?)...
        Ще се снимам, никакъв проблем на прав участък. Нищо не казвате за другите клипове, където има скорост на вградения в камерата ЖиПиЕс.
        Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
        Само превръзките ли ще мерим колко тежат или и опаковките и палетния стреч и европалетите?
        Ако ТИР-а е 120 кубиков да се не отметнеш
        За стандартни палети на височина ли ще говорим или за плътно товарене
        Другари! Бай ви Боголюб:
        1. Е адвокатствал на младини на един официален дилър на известна марка камиони в КМБ.
        2. Е адвокатствал на едни други хероЙ, поради което знае:
        а) сметката 1 стек цигари (10 унциЙ ~ 270 грама) х 50 стека (мастербокс) х 800 мастербокса (толкова събира ТИР) = 10 880 кг.
        б) Най-често цигари се контрабандират / контрабандираха (поклон на Боко `дет разби контрабандата!) като "дамски превръзки", поради идентичност в теглото.
        Загубили сте баса, преди да се хванете на него.
        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Немам си и на идея колко мастербокса цигари събира един ТИР. Мега композициите ги водят къде 120 куб. метра. От тука нататъка може да се сметне дали може да събере 20 тона или не.

ПП

Ако тУтУна е по-влажен, можем ли да дигнем килата с цигари
          RAV 4
          F650GS

Коментар

Ще се снимам, никакъв проблем на прав участък. Нищо не казвате за другите клипове, където има скорост на вградения в камерата ЖиПиЕс.

Другари! Бай ви Боголюб:
            1. Е адвокатствал на младини на един официален дилър на известна марка камиони в КМБ.
            2. Е адвокатствал на едни други хероЙ, поради което знае:
            а) сметката 1 стек цигари (10 унциЙ ~ 270 грама) х 50 стека (мастербокс) х 800 мастербокса (толкова събира ТИР) = 10 880 кг.
            б) Най-често цигари се контрабандират / контрабандираха (поклон на Боко `дет разби контрабандата!) като "дамски превръзки", поради идентичност в теглото.
            Загубили сте баса, преди да се хванете на него.
            Абе то бай ви боголюб беше адвокатствал и на един специалистор по дърводобив . В резултат на което същия ( бай боголюб)коментираше тука , че поради адвокатсването си и той е станАл специалистор и твърдеше , че орех дървояд не го лОви . Щото ореха вииш съдържал йод , който убивал гадИната .

Също така беше пуснАл едно видео с некви палети с пакетирани кинти , с цел да ни убеди , че 1 милион долара в 100 доларови банкноти са мнооо огромна работа . Едва ли не с мотокар требе а се дигат.

Ний знайм че бай боголюб е гоУемата ралта . ... което априори прави басовете с него загубени .
            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Аз излизам от спора.
              Боголюб е по-умен от 3/4 форум, взет заедно, а цървул като мен не може да се намеси на такъв акъл.

Ма все чакам да видя камион който сам тежи 20 тона, и да е натоварен с още толкова(няма да са превръзки, макар, че и те като тегло са достатъчни), и да кара с 200.

Няма да видя.
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Нищо не казвате за другите клипове, където има скорост на вградения в камерата ЖиПиЕс.
                Ще се опитам да ти го нарисувам още веднъж. Цветно.

ТираджиЙте, не се возят на тировете за собствено забавление. Возят се за да изкарват пари - дали за себе си (owner-driver, т.нар. "кентаври") или за чорбаджията, няма значение. По мои (без претенции за представителност) впечатления, българските и рОмънските транспортни фирми са някъде в долната половина на хранителната верига. Или айде да кажем - в златната среда. Т.е. балансират по много тънко въже по отношение "цена/качество". С основен фокус върху "цена". За това всеки разход се гледа не под лупа, а под микроскоп. Разходът за гориво е между 40% и 60% (отново - без претенции за представителност) от оперативните разходи на повечето транспортни фирми, та той е първият и основен разход който един собственик на камьон следи, и постоянно се старае да оптимизира.

Както каза и Vlado_Ts - да, все още (макар и все по рядко) се пробват разни шашмалогии с часовете за шофиране и т.н. Но няма собственик на транспортна фирма, който да търпи шофьор който постоянно да шпори със 140-160-180 км/ч. Просто защото това ще му бърка здраво в джоба. Или в джоба на самия шофьор, ако той е и собственик на камьона.

Та в този ред на мисли:

Що, ако колата ти не може да вдигне 160, а румънските тирове си изпреварват с толкова,...
                .. съм склонен да повярвам, че някога, някъде, рОмънски ТИР те е изпреварил със 160 км/ч. Даже не споря дали е конструктивно възможно или не. Но да твърдиш, че рОмънскиТЕ тироВЕ като правило се изпреварват със 160 км/ч като масова практика - ми не ти вярвам. И то не щото ги е страх от катаджиЙ, глоби и т.н. А просто защото с такава простотия директно (или индиректно) биха бръкнали в собствения си жоП
                Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                  Няма да видя.
                  Няма да видиш, като караш с 50 на магисталата, той дали ще профучи със сто или с двеста покрай тебе, все тая.
                  България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                    Също така беше пуснАл едно видео с некви палети с пакетирани кинти , с цел да ни убеди , че 1 милион долара в 100 доларови банкноти са мнооо огромна работа . Едва ли не с мотокар требе а се дигат.

Ний знайм че бай боголюб е гоУемата ралта . ... което априори прави басовете с него загубени .
                    Ними слагЪй думье в устЪтъ, ва?! Писах само, че НЕ се събират в "дипломатическо" куфарче, както ТИ твърдеше, па ти обеща да идеш до килера си и да напълниш едно куфарче с мъльон долАра, после да снимаш, ама нещо се отметна, а, що така?

Коментар

• От: Простотии на Джо и Гагич

Това за пълно куфарче с милион долара го заеби, никой няма в брой толкова(а и почти никой и в банка), но дай да видим обема на пачките.
                      1 000 000 разделен на 100(заради купюра) прави 10 000 банкноти. По 100 в пачка-100 пачки.

Мореее, дай ми ги тез пачки-не ми трябва мотокар, на гръб ще ги нося, на гръб...
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                        Това за пълно куфарче с милион долара го заеби, никой няма в брой толкова(а и почти никой и в банка), но дай да видим обема на пачките.
                        1 000 000 разделен на 100(заради купюра) прави 10 000 банкноти. По 100 в пачка-100 пачки.

Мореее, дай ми ги тез пачки-не ми трябва мотокар, на гръб ще ги нося, на гръб...
                        И някой ще те спъне е е е....
                        На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

За милионите $$$$ в наличност при Vlado_TS е дискутирано тук:
                          Първоначално публикуван от Vlado_Ts
                          Я дай да видим къде съм казАл , че са ми джобни ?!

Казах колко може да събЕре .
                          Това по повод дето беше пуснАл клип - едва ли не за 1 милЬон в зелено че ти требе мотокар да ги повдигне . Па то са 3 куфарчета по столев...ъъъ. по стодолАрки .
                          ... и ако си забравИл , по времето на Жан Виден-офф чак по теУевизията давАха как изнасят зелени гущери в чували , на кило през летището .
                          То човек кога ги има - не му бери грижата .
                          Па сме `зели да берем грижата и на Другарите как аджеба са префърлЯли кинтите . Ми мъчИли са се . Те зат`ва разправят че им е било тежко .

Коментар

Ними слагЪй думье в устЪтъ, ва?! Писах само, че НЕ се събират в "дипломатическо" куфарче, както ТИ твърдеше, па ти обеща да идеш до килера си и да напълниш едно куфарче с мъльон долАра, после да снимаш, ама нещо се отметна, а, що така?
                            Пусто , не помня в коя тема беше това
                            Ма понеже те знам каква драка си , а и понеже знам че си специалистор по ровенето в темите (с цел доказателство , че ти си правия) , я дай ако обичаш линк към въпросната тема , да видим кой какво и защо го е писал .

ПС. Опс ! Излиза , че сме писАли по едно и също време

Епа те кво съм казАл :

"Казах колко може да събЕре .
                            Това по повод дето беше пуснАл клип - едва ли не за 1 милЬон в зелено че ти требе мотокар да ги повдигне . Па то са 3 куфарчета по столев...ъъъ. по стодолАрки . " .... щото въпросЪт беше колко са като обем .

.... и помня също ,че ти понеже по гръб не падаш и се видЕ че ньи съ кой знай колко като обем , взе да се обръщаш ни в клин , ни в ръкав - да питаш откъде пък ги имам .
                            Последно редактирано от Vlado_Ts; 19-10-16, 09:56.
                            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                              я дай ако обичаш линк към въпросната тема , да видим кой какво и защо го е писал .
                              Е, па дал съм по-горе, точно над твоето мнение.

Това ви е грешката! Не четете и не запомняте извънредно ценните (истински капитал за форумЪт ) моЙ мнения ! Щото съм писал и как тука в Клета Майка са ми показвали един мЪльон долАреса, събрани в кашон от бира "Радебергер". Е, може и по традиция да е било изтрито. Пък и не съм ги броЙл, просто повервАх, че са толкоз. Та, не бих седнал да разправям хуморески за мотокари и т.н., щото човекът, който твърдеше, че това са един милион $, просто се наведе и извади кашона изпод масата, вдигна го сам и го сложи на масата.

Коментар

...Е, па дал съм по-горе, точно над твоето мнение....
                                Да , видях го по- късно и затова си допълних поста .

... Не четете и не запомняте извънредно ценните (истински капитал за форумЪт ) моЙ мнения !....
                                Оооо , тук спор няма !

Честно казано , с доста твои мнения съм съгласен ( въпреки че ако използвам израза на моя приятел Тони Стария - понякога говориш като луд с @я си ) и по принцип е истинско удоволствие да те чета и искрено се забавлявам

Даже някъде , когато ти бяха наложили временен бам ! , публично бях споменал , че осезаемо се чувства липсата ти във ФорумЪт . Мир !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X