Не обичам да пиша такива коментари но... та тая неудачия има повече повреди от моята вече 23 годишна Хонда.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Моята Дачия е Моят Автомобил

Свий

X
- 

За две години и половина минах 90 хиляди, като личен. Ако следиш “проблемите” ми до пет години ще е ясно.😐Първоначално публикуван от v.kostov Преглед на мнениеДали този двигател, 1000 кубика с турбо, има ресурс да изкара примерно 200000 км., ако е така може би си струва покупката с ясната мисъл, че се купува работен автомобил....
Питал съм за ресурсът на двигателя и вярвам на човека, който ми е казал:
”Минимум 240000 пробег при правилна експлоатация, може и повече.”
За щастие до сега нямам проблеми с двигателя.Последно редактирано от _ninja_; 15-10-23, 21:25.
- 1 like

Коментар
 - 

Късметлия си ти, голям!Първоначално публикуван от novatech Преглед на мнениеЗа някои крайъгълните камъни в живота са датите за поредното посещение в сервиз
 Някои си караме колите и не помним кога сме влизали в сервиза...
Не го правя за себе си, а да е ясно какво се случва или ще се случи, или не, с други хора и автомобил от новите Dacia. Аз лично съм хвърлил око на следващото поколение Dacia и се надявам по-редки посещения в сервиз, за да коригират заводските пропуски. Този път няма да се хвърлям на Първите бройки, а ще си карам тази още известно време.
Пазете се!

- 2 likes

Коментар
 - 

Сменена “антена” за спешното обаждане по гаранция.
Това е последната информация, която давам за Моята Дачия, която бе Моят Автомобил. След Нова година, края на януари минавам на друго, надявам се по-добро ниво марка и модел за автомобил.
Благодаря за вниманието, с което ме изслушвахте през годините и дано съм бил полезен.
Хубава вечер и се пазете!

- 1 like

Коментар
 - 

Официално, от днес вече съм без Дачия, чакам 10 работни дни за Новото Renault Captur!
Взех един заместващ автомобил, Дъстър 4х4, дизел, който ще върна в деня на получаването на Реното!
Погледнах един Логан като моя в шоурума, но с по-малко екстри и цената му надхвърля 33000 лева. Моята бе на цена около 27000 лева преди 3 години. Сега ѝ взех 20000 лева, като съм изминал 98000 км…..
Реното е 42000 лева, след отстъпка 5000 лв, отново бензин/LPG.
Лек ден и се пазете!Последно редактирано от _ninja_; 17-01-24, 12:03.
- 2 likes

Коментар
 - 

Няма нищо странно. Инфлацията обезцени хартишките.... Освен това в такава ситуация и не само, в бедни държави като нашата, цените на автомобили втора ръка растат.Първоначално публикуван от marinrr Преглед на мнениеСтранни са цените сега. За Каджара ми дават почти толкова, за колкото съм го купил преди 4 години. Ама няма какво да купя пот добро за тези пари.Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
Коментар
 - 

Мдааа, липсваше ми дизела!
Заместващият автомобил до връчване на Каптюра е дизелов Дъстър 4х4, последният модел, ръчка. Дадоха ми го с гориво до горе и малко течност за чистачки. Нулирах борда. Трети ден джиткам да си върша работа, а средният му разход варира от 5.3, 5.5 литра. Само на 13000 км пробег е и се старая да не го ръчкам рѐзко. Много безшумно ра̀боти - вън и особено вътре. Чакам тия дни да го видя в сняг и студ. Пак ще пиша.
- 1 like

Коментар
 - 

Добре се представя Дъстърчето и в типично зимни условия. Стои стабилно на пътя, а не е като да не съм го карал, 1015 километра пробег му направих. Средна скорост от 44 км/ч. Среден разход на дизел от 5.3 литра на 100 км. От Първа, до Четвърта предавка, са много къси, но бързо се свиква, ако си по-чевръст
. Благодарение на добрия въртящ момент там където съм карал предната Дачия на 4-та и 3-та, дизеляка искаше 5-та, нерядко и 6-та. А бе бива!
Другата седмица взимам Новото Бижу и връщам Дъстърчето!
Пазете се от зарази!
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар