Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Върти ми се една идея

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Върти ми се една идея

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
    Прочее, забелязвам, че и там оценяват инвеститорския ти плам и има жива тема, посветена на твоите бизнес-идеЙ http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=15089
    Уникално четиво!!!

Коментар

Моля не затривайте темата! Уникална класика. Чакам развитие.
      .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
      Киа спортаж2000тди 98г
      Ауди А3 1.9ТДИ
      Каравана Аdria 390Q

Коментар

Момче, та ти не можеш даже да пишеш грамотно, пък и такова елементарно нещо като листовките те затрудняват, кажи как да си дам парите(които аз на свой ред ще взема назаем)? За да можеш да въртиш успешно сериозен бизнес се искат едни качества които в момента не виждам да притежаваш.

Ако знаеш колко пъти съм си правил подобни сметки като твоите, за много по-различни области от живота разбира се, и почти винаги са излизали погрешни.
        Всъщност сметките са верни, ама резултатите не са това което се очаква предварително.

Ма си млад, дерзай, най-сигурния начин да не успееш е да се откажеш.

Обаче внимавай, че става въпрос за сериозни суми, да не би от много самонадеяност да омиришеш някои трънки дълбоко в гората.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Всъщност момчето май просто бърка "инвеститор" със "спонсор". По-вървежните мутрески се уреждат с нещо такова (дребен бизнес който тя движи а инвеститорът все инвестира ли инвестира). Ама за целта не просто много обичат "инвеститора" ами и деца му раждат.

То не че не са останали заможни пендели ама и те поне малце подбират.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            Уникално четиво!!!
            Чак сега го прочетох, нямам думи! Има мерак момчето, що да не пробва и при нас.
            .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
            Киа спортаж2000тди 98г
            Ауди А3 1.9ТДИ
            Каравана Аdria 390Q

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              Ти пък пак за това обезпечение. Така бизнес не се прави, трябва да има вяра между съдружниците.
              Я какво развитие, какво чудо.
              Наборе, аз ти имам пълно доверие - давай двайсетте бона и да почваме (се ше го измислим к'во)!
              Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Уникални коментари!!! Смях се от сърце и със сълзи, пък после се замислих, аджеба човек като няма какво да напише, 'що занимава другите с глупости?
                Пироните и чалга певиците си приличат по това, че ако не ги чукат, няма да пробият.
                Пиронът, който стърчи за награда получава... чук, чук, чук!

Коментар

Аз да питам :
                  Ако, вместо 20 000, инвестирам при теб 200 000 /толкова имам/,... ще изкараме ли 10 пъти повече пари..???
                  П.П. Тия не ти вярват, ама аз, ако трябва и още ще намеря...!!! Поне 500 000..!
                  Давай да почваме.., пък нека завиждат после...
                  Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                  -----------------------------------------------
                  Питието определя съзнанието....
                  -----------------------------------------------
                  0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                    Аз да питам :
                    Ако, вместо 20 000, инвестирам при теб 200 000 /толкова имам/,... ще изкараме ли 10 пъти повече пари..???
                    Не-не. При мен ги инвестирай Ще изкараш 20 пъти..., не, направо 30 пъти повече. ЧеСна дума ти думам !
                    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнение
                      Слагаш каруцата пред коня, мой човек. Желая ти успех, все пак. Между другото-откога си брокер, и продал ли си нещо до момента?
                      От Януари 2014 и да продал съм,без напрежение 2 имота и ми предстои да продам още 2 съвсем скоро .

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                        Я какво развитие, какво чудо.
                        Наборе, аз ти имам пълно доверие - давай двайсетте бона и да почваме (се ше го измислим к'во)!
                        Е как кво. Ще си купиш кола, а с остатъка от парите ще я "тунинговаш" така че да я направиш абсолютно неликвидна (освен в Надин).

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                          Момче, та ти не можеш даже да пишеш грамотно, пък и такова елементарно нещо като листовките те затрудняват, кажи как да си дам парите(които аз на свой ред ще взема назаем)? За да можеш да въртиш успешно сериозен бизнес се искат едни качества които в момента не виждам да притежаваш.

Ако знаеш колко пъти съм си правил подобни сметки като твоите, за много по-различни области от живота разбира се, и почти винаги са излизали погрешни.
                          Всъщност сметките са верни, ама резултатите не са това което се очаква предварително.

Ма си млад, дерзай, най-сигурния начин да не успееш е да се откажеш.

Обаче внимавай, че става въпрос за сериозни суми, да не би от много самонадеяност да омиришеш някои трънки дълбоко в гората.
                          Листовките още не съм ги взел защото не съм седнал СЕРИОЗНО ДА ЧЕТА! Уча се в движение аз . Междудругото знам за хора, които са започнали бизнес учейки се в движение и в момента печелят от тоя бизнес .

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                            Е как кво. Ще си купиш кола, а с остатъка от парите ще я "тунинговаш" така че да я направиш абсолютно неликвидна (освен в Надин).
                            Ще послушам съветите ти и ще си купя alfa romeo crosswagon , subaru outback или някоя повдигната фабрично кола .

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                              Аз да питам :
                              П.П. Тия не ти вярват, ама аз, ако трябва и още ще намеря...!!! Поне 500 000..!
                              Давай да почваме.., пък нека завиждат после...
                              Може примерно да построиме къща за 30-40 000лв и да я продадем за 40 000-50 000лв, с 10к на печалба.Аз в момента продавам една такава къща. Може и 20 000лв да изкараме като построиме къща и я продадем после .

Коментар

Първоначално публикуван от fearlessss8 Преглед на мнение
                                От Януари 2014 и да продал съм,без напрежение 2 имота и ми предстои да продам още 2 съвсем скоро .
                                По един на година, значи...ми не е зле...и това без да се озорваш. Бая имоти требва да са били, щом живееш от комисионата толкова време?
                                Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X