Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Върти ми се една идея

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Върти ми се една идея

Първоначално публикуван от учител Преглед на мнение
    'Кънтри" е най-доброто предложение, а двигателя можеш да модифицираш.
    Да,ама не се продава само купето, без двигателя....

Коментар

Първоначално публикуван от fearlessss8 Преглед на мнение
      Щом от ВАЗ са вдигнали тези руски коли,които са евтини за покупка , значи всяка кола почти може да бъде вдигната до 16,3-17см просвет май.
      ВАЗ имат крайно нечестно предимство пред тебе - вдигнали са тези руски коли още на чертежа и са ги правили в завода.

Ти ще трябва да повдигаш мечтаната си кола в домашни условия и с аджамийския си опит. Познай колко ще ти струва.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        ВАЗ имат крайно нечестно предимство пред тебе - вдигнали са тези руски коли още на чертежа и са ги правили в завода.

Ти ще трябва да повдигаш мечтаната си кола в домашни условия и с аджамийския си опит. Познай колко ще ти струва.
        По-големи гуми и 800 лв за повдигащо окачване чисто ново или втора ръка окачване,кола с винтови пружини и слагане на пружини от мерцедес г класа примерно хаххахаха

Коментар

Та последно какво ми предлагате да си закупя след време?

Коментар

Приятел,някъде в тази безумна тема мернах ауди ALLROAD..........ти имал ли си,карал ли си наясно ли си каква солидна финансова обезпченост трябва да имаш на година,за да можеш да го караш само по асфалт,защото аз имах 2,7biturbo.Първо беше без газ,после след година и половина стана с газ и след още 1 година го продадох щото не се издържаше вече.........................аааа забравих allroad-a само прилича на А6 иначе нямат много общо..........!
            Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
            Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
            Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
            Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005

Коментар

Първоначално публикуван от svjokera Преглед на мнение
              Приятел,някъде в тази безумна тема мернах ауди ALLROAD..........ти имал ли си,карал ли си наясно ли си каква солидна финансова обезпченост трябва да имаш на година,за да можеш да го караш само по асфалт,защото аз имах 2,7biturbo.Първо беше без газ,после след година и половина стана с газ и след още 1 година го продадох щото не се издържаше вече.........................аааа забравих allroad-a само прилича на А6 иначе нямат много общо..........!
              300 кинта месечно ми трябват, за да карам алл роад на газ, като не броя парите за закупуването на газовия инжекцион и аудито алл роад.

Коментар

Каква беше целта на задачата?
                Щото една витара или пък фероза като и се махне тавана ще събира мацките през лятото пък и зимата няма да се закъсва много-много.
                Евтини са, лесно се газифицират, части има и дори и неграмотник да ги обслужва няма какво да се обърка

Ако пък няма нужда от проходимост, то отвсякъде препоръчвам лека кола.
                о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Тая тема има потенциала на оная с трабанта.

Коментар

Гоуфо е измислен точно за такива нужди - ефтин е, жигулка е, ама мяза на западна коуа. Ем е дигнат, ем е 4х4, ем си е за на село - за родните места. Ем харчи мауку, ем въри мноу, ем мацките му се кефат кат на айфон и на ланци от тоалетно казанче. Зимай гоуф и с 300 кинти на месец може да обиколиш Европа... даже с по-малко, щот те и мацките нали ще плащат тяхната част...
                    П.П. Сега сериозно за сериозни хора с подобни въпроси - колата е Ситроен Ксантия или някой от моделите със сфери. Има си копче да се самовдигне, когато е нужно. Лека кола е и при елементарна поддръжка вози по-добре от почти всичко друго. Може да е сравнително бърза, със сигурност е доста стабилна, но пък е за хора, които не биха се карали гоуф, дори да им го подарят. Въпорс на ценностна система и светоусещане.
                    Последно редактирано от upi; 06-05-15, 16:22.
                    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                    0888 315 794
                    LZ1UPI
                    A1 (Rh+)

Коментар

Кънтри е много добра кола, много стара вече, цените на запазените са солени. Още по-солена е поддръжката с оригинални части, цените са абсурдни. Относно тунинга или замяната на двигател-абсолютно излишна, мощността е напълно достатъчна за това купе...предавателните числа на скорости и дифове са такива, че не се усеща липса на мощност при каквито и да е условия. Друг голям минус е миниатюрният багажник. Не случайно писах по-нагоре Синхро-тройка комби, намират се що-годе запазени за 2-3000 лв. Отдели още 7-800 за смяната на пружини и амове с такива от Пасат В4, по-големи гуми, и имаш прилична 4х4 кола с клирънс 25 см. Относно Ауди Олроуд-прочети повече за регулируемото окачване, колко е надеждно и колко струва подмяната му и прецени дали можеш да си го позволиш.
                      Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Първоначално публикуван от fearlessss8 Преглед на мнение
                        Та последно какво ми предлагате да си закупя след време?
                        Не е сигурно дали може да се купи с пари
                        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          Тая тема има потенциала на оная с трабанта.
                          По-вероятно е да взема фиат пунто2 (тъй като ще се воза 90% сам, а и обслужването е без пари почти) и да го вдигна до 16,3см или ако намеря гоУф 4 кънтри на прилична цена.

Коментар

Да си взема джип, ама няма икономични джипове ... Аз сеедно 100 години ще го карам джипа, та да е 2,5-3.0 двигател с 100-150 коня ... Производителите на джипове са луди,луди...Ако си купя джип, ще трябва само за джипа да работя ... А тия Форд са побъркани хептен - Excursion 7,3 TD с 253 коня ... Subaro OUTBACK 3 са мн яки, ама горят много... Нормален разход за мене е 10/100 градско и 5.5/100 извънградско за 150 коня 2003г някъде- 1430кг комби някъде.
                            Последно редактирано от fearlessss8; 08-05-15, 03:48.

Коментар

Купи си колело. Спестените пари вкарай в образование. За колкото стигне. Ако не друго - езиков курс. После спести още. Вкарай и тях в образование. За джип запази парите които трябва да ми платиш сега за този ценен съвет. Сложи ги умствено на страна, и след няколко години като се сетиш за тях ще се окаже че вече ги имаш барбар с цялата им рода до девето коляно, и ще си вземеш джип докато чакаш да ти ушият правилния цвят салон за бентлито.
                              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

В интерес на истината на Сотир голфа е доста повдигнат . А в момента е с двигател 2.0 кубика 16 клапана та и много върви . Ама те са друга бира могат да повдигнат и Мазерати до нивото на УАЗ
                                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X