Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Върти ми се една идея

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Върти ми се една идея

Последно се спрях на субару outback и alfa romeo crosswagon, смисъл за която кола трябва да дам по-малко пари за поддръжка,покупка и гориво.Нека някой да се навие заедно да въртим бизнес-брокерска къща , да изкарам малко пари , пък после лесно . Смисъл поне 5г планирам да карам subaru-то или алфа ромеото кросвагон.Като километри слагам 1000 км месечно някъде горе-долу смесен разход за сега, после ще стане 80%градско и 20%извънградско.
    Последно редактирано от fearlessss8; 15-05-15, 10:54.

Коментар

Първоначално публикуван от fearlessss8 Преглед на мнение
      Нека някой да се навие заедно да въртим бизнес-брокерска къща , да изкарам малко пари , пък после лесно .
      Някога работил ли си такава работа?

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Той ( Константин Безстрашнийййй8 ) в момента, вкл. и във форума (мигар не усещаш?), работи тази работа:
        Брокер:Константин Петровски, агенция за недвижими имоти:Венера Плюс
        Интересувам се и от коли, и от бизнес, ама нямам трудов договор, на пробен съм в момента и за това няма как да ми дадът кредит.
        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Да си вътре в бизнеса ли? Ами 20 000лв, точно определен срок няма.После от печалбите ще ти заделим 20 000лв и вече кой колкото си изкарва . Ако имаш късмет може да продадеш хотел и да вземеш 150-300 000лв .
          Ако разбирам правилно, искаш 20 хилки необезпечен безлихвен заем, който евентуално ще върнеш от печалбите. Защо мислиш, че ще си на печалба? Ако разчиташ на късмет в бизнес начинание, по-добре се откажи и почвай да играеш тото. Не можа да ме убедиш...
          Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Последно се спрях на субару
            Заеби колите, давай да бистрим бизнеса.
            Казваш хотел, с приятна цена. Хм, започвам да се замислям.
            Кажи за кой хотел става въпрос(може и на лични, за да не вземат идеята), ще пусна моя човек който отговаря за хотелите, и ще си преценя дали си заслужава риска.
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Заслужава си отсекъде-съдружник му е човек, който е бил милионер, ама за малко. Сега нема кьорава стотинка, обаче има много акъл, което е по-важно в случая. Ако мА разбираш. Намираш му милион, след месец ти връща два, щото е пич и знае кое как става, ако не си разбрал. Дип немам излишен милион...

Теди

Коментар

Кое от двете?

Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнение
                Ако разбирам правилно, искаш 20 хилки необезпечен безлихвен заем, който евентуално ще върнеш от печалбите. Защо мислиш, че ще си на печалба? Ако разчиташ на късмет в бизнес начинание, по-добре се откажи и почвай да играеш тото. Не можа да ме убедиш...
                Заслужава си отсекъде-съдружник му е човек, който е бил милионер, ама за малко. Сега нема кьорава стотинка, обаче има много акъл, което е по-важно в случая. Ако мА разбираш. Намираш му милион, след месец ти връща два, щото е пич и знае кое как става, ако не си разбрал. Дип немам излишен милион...
                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                  В момента работя такава работа .

Коментар

Безлихвен заем, ама ти сериозно ли ? Връщам 5000 лв лихва за 20 000лв кредит .

Коментар

• От: Върти ми се една идея

Безлихвен заем, ама ти сериозно ли ? Връщам 5000 лв лихва за 20 000лв кредит .
                      Кажи сега за обезпечението.

Коментар

Ти пък пак за това обезпечение. Така бизнес не се прави, трябва да има вяра между съдружниците.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                          Ти пък пак за това обезпечение. Така бизнес не се прави, трябва да има вяра между съдружниците.
                          Точно , ти имаш ли 20 000лв да въртим бизнес? Харесва ми как мислиш .
                          Последно редактирано от fearlessss8; 16-05-15, 18:59.

Коментар

Абе ще ги намеря, само, че нали знаеш, че на едната гола вяра няма как да стане.

Кажи точно за какво става въпрос, какво ще се купува,как ще се продава, какви такси и данъци ще има към държавата, пък ще го мисля.

Засега съм умерен оптимист, от теб зависи дали ще се получи нещо.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                              Абе ще ги намеря, само, че нали знаеш, че на едната гола вяра няма как да стане.

Кажи точно за какво става въпрос, какво ще се купува,как ще се продава, какви такси и данъци ще има към държавата, пък ще го мисля.

Засега съм умерен оптимист, от теб зависи дали ще се получи нещо.
                              Става въпрос за брокерска къща-продаване на имоти.Аз в момента работя като брокер, една моя колежка на шега малко каза, че ще дойде в мойта фирма, но аз като и предложа по-добри условия и мотивиращи бонуси като служебна кола ще дойде веднага,отделно една друга брокерка кръшка, може и нея да привлека.Таксите и данъците не са много, не ги знам точно де, но ако тръгнем да правим бизнес заедно ще ги проверим . Ще се купуват офис принадлежности , принтер,скенер и копир 3в1, компютри, бюра, депозит за офис,фотоапарати и др неща. Като предложим малко повече професионализъм спрямо другите фирми нещата доста бързо ще тръгнат.Собственика на фирмата въпреки многото кредити от началото на 2015г има 20-30к печалби.Имам напредвид един адвокат за фирмата.Отделно ще направим и бизнес във Варна , може и в Бургас евентуално. Правя планове да продам някой скъп имот на чужденец . Имам и напредвид адвокат за фирмата.
                              Последно редактирано от fearlessss8; 16-05-15, 23:56.

Коментар

Слагаш каруцата пред коня, мой човек. Желая ти успех, все пак. Между другото-откога си брокер, и продал ли си нещо до момента?

Теди

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X