Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Върти ми се една идея

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Върти ми се една идея

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Еййй, загрях. Нашето момче всъщност не се интересува от коли толкова ами предлага инвестиционна схема. Който се хване - хване.

Интересно. Банките не отпускат ли кредити? За потребителски кредит лихвата е между 10 и 15% годишно и сметката се връзва. За бизнес лихвата е и по-ниска.
    Интересувам се и от коли, и от бизнес, ама нямам трудов договор, на пробен съм в момента и за това няма как да ми дадът кредит.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
      Да не говориш за 1996-1997 г., когато 1 $ беше стигнал 3700 лв., а един милион лева тогавашен = 1000 днешни лева ?
      Говоря за 2000-2002-2007-2008г.

Коментар

Аз пари нямам, (ехее, ако имах...), и кредит не ми се тегли за да го дам на напълно непознато лапе с неясни, по-скоро много наивни идеи за бизнес.
        Ако знаеш колко много хора са си вярвали, че бизнес идеята им ще се осъществи, че само малко капитал им е нужен като начало, и колко голям процент от тях са изгубили залогът който са дали...

Иначе и аз като Ясен-ще ти намеря 20 000, по-точно ще ги взема като личен заем, аз ще съм отговорен за връщането му.
        Обаче след като искаш да оперираш с тези пари-трябва да ме убедиш, че ако се провалиш(нещо в което съм почти напълно сигурен)-ще мога да си върна парите бързои лесно, за да мога и аз да се очистя след това.

Това обикновено става със залог, на нещо ценно, което да може да се продаде бързо и лесно. И обикновено трябва да струва поне два пъти повече от исканата сума. За да може да се предложи на атрактивна цена, и след продажбата да се покрият всички разходи, и да останат пари за връщане на парите.

Та предлагай нещо за 40-50 000, и сключваме сделката.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Евентуално себе си, като аргатин.
          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Аз да не съм робовладелец бе?
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              Аз да не съм робовладелец бе?
              Забранено е. Иначе това е утвърденият от времето начин за изпадане в робство.

Коментар

С какви ли не глупости напълнихте спама.... Ще протестирам!
                The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Ае сега, нали за туй е спам.
                  Кольо, това е единственият начин да стигнете до сделка.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                    Аз пари нямам, (ехее, ако имах...), и кредит не ми се тегли за да го дам на напълно непознато лапе с неясни, по-скоро много наивни идеи за бизнес.
                    Ако знаеш колко много хора са си вярвали, че бизнес идеята им ще се осъществи, че само малко капитал им е нужен като начало, и колко голям процент от тях са изгубили залогът който са дали...

Иначе и аз като Ясен-ще ти намеря 20 000, по-точно ще ги взема като личен заем, аз ще съм отговорен за връщането му.
                    Обаче след като искаш да оперираш с тези пари-трябва да ме убедиш, че ако се провалиш(нещо в което съм почти напълно сигурен)-ще мога да си върна парите бързои лесно, за да мога и аз да се очистя след това.

Това обикновено става със залог, на нещо ценно, което да може да се продаде бързо и лесно. И обикновено трябва да струва поне два пъти повече от исканата сума. За да може да се предложи на атрактивна цена, и след продажбата да се покрият всички разходи, и да останат пари за връщане на парите.

Та предлагай нещо за 40-50 000, и сключваме сделката.
                    Говорил съм с човек, който е бил милионер(имал е 1 милион лева, но ги е загубил, както ги е спечелил).И този човек, който е с достааааа опит ако намеря пари ще се включи в бизнеса.Пресметнал съм го , дори и да се проваля, ще успея до толкова да върна парите с лихва+ да си купя кола. Като залог предлагам: ливади+гора 150 декара в село Стоманево http://img12.olx.bg/images_prodavaln...o-gr-devin.jpg
                    ама в такъв случай, ти няма да си вътре в бизнеса и ще си на печалба само максимум 5000лв.
                    Последно редактирано от fearlessss8; 13-05-15, 09:02.

Коментар

Направило ми е впечатление, че джип Terrano 2 2,7 TDI Вози осезаемо по-добре с поддигане и фланци,също така с чип ще харчи същото като по каталог, тъй като поддигането качва разхода с 0,5-1л, а чипа го сваля с 0,5-1л.

Коментар

Първоначално публикуван от fearlessss8 Преглед на мнение
                        Като залог предлагам: ливади+гора 150 декара в село Стоманево http://img12.olx.bg/images_prodavaln...o-gr-devin.jpg
                        Мечтата на всеки офроудър - да си има своя собствена гора.

Ама не съм сигурен че покрива за залог 20 хиляди лева.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          Ама не съм сигурен че покрива за залог 20 хиляди лева.
                          Аз пък съм сигурен, че гората не е на безссссстрашен8

Гениално:

Перфектна инвестиция!Ливади с гора-150 декара , в началото на село Стоманево. Сериозен коментар на цената за сериозен купувач! Възможно е да има злато под земята! Брокер:Константин Петровски, агенция за недвижими имоти:Венера Плюс
                          В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                            Аз пък съм сигурен, че гората не е на безссссстрашен8
                            Стилът е близък, не може да му се отрече.

Коментар

Аз имам друга идея: безстрашний осми спешно и коренно да преразгледа или качеството на триците които предлага, или качеството на маймуните които търси. И да провери миризмата на боята, зер не само по цвета си личи с какво е правена. До тогава си го оставяме като домашен клоун. Или пък не.
                              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Ми не, разбира се! Човекът оферира бизнес мечта!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X