Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Върти ми се една идея

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Върти ми се една идея

Сакън, не пипайте темата.

Аз имам очаквания от нея.

Момко, я по-подробно за гората, с какво ще докажеш, че имаш право да я залагаш, че както виждаш се появиха съмнения за това кой е собственика.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Сакън, не пипайте темата.

Аз имам очаквания от нея.

Момко, я по-подробно за гората, с какво ще докажеш, че имаш право да я залагаш, че както виждаш се появиха съмнения за това кой е собственика.
      Кольо да не ставаш горски?
      .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
      Киа спортаж2000тди 98г
      Ауди А3 1.9ТДИ
      Каравана Аdria 390Q

Коментар

Стара мечта ми е.
        'Найш ли колко е хубаво да си горски през лятото...
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          Мечтата на всеки офроудър - да си има своя собствена гора.

Ама не съм сигурен че покрива за залог 20 хиляди лева.
          Хахахахах, та то аз продавам тая земя за 750 000 евро с коментар, кви 20 хиляди лева, ти чуваш ли се ?

Коментар

Гората и ливадите не са мои, но съм говорил с човека(собственика на земята) и може да я ипотекира, тъй като и той няма пари де, но без да се вадят каквито и да било документи за статус и т.н.Взимаме 20 000лв , до 6 месеца връщаме 25 000 лв и се унищожава документа за ипотеката на земата.

Коментар

Първоначално публикуван от fearlessss8 Преглед на мнение
              Хахахахах, та то аз продавам тая земя за 750 000 евро с коментар, кви 20 хиляди лева, ти чуваш ли се ?
              Ми продай я де?

Коментар

http://offnews.bg/news/%D0%9E%D0%B1%...B8_504435.html

Нищо чудно,че още не съм си взел листовките

Коментар

Ми продай я де?
                  Намери на кой да продам земята и собственика ще ти даде 50 000лв кеш пара .

Коментар

http://offnews.bg/news/%D0%9E%D0%B1%...B8_504435.html

Нищо чудно,че още не съм си взел листовките
                    И по-добре. В листовките объркващите неща са само 50%, а на пътя - 90%.

Намери на кой да продам земята и собственика ще ти даде 50 000лв кеш пара .
                    Така е трудно. Тури още една нула на цената да не си мислят хората че обявата е менте.

Коментар

И по-добре. В листовките объркващите неща са само 50%, а на пътя - 90%.
                      Ами има някви въпроси за мотоциклети и мотори в листовките, аз изпит за мотор/мотоциклет ли взимам или кола ...

Коментар

Замислям се дълбоко за алфа ромео crosswagon и subaro outback . 18 см просвет+2см повдигане перфектно .

Коментар

Е, вярвам, оценяващ, че тук още не са ти заключили темата.
                          http://www.investor.bg/app/webroot/f...post1059783026
                          Първоначално публикуван от fearlessss8
                          Аз освен,че разбирам до някъде от коли, разбирам до някъде и от много други неща-например като как да си отворя БРОКЕРСКА КЪЩА
                          Тази работа с имотното брокерстване отшумя. Верно преди десетина, допреди 7-8 години имаше, както казваш, хора, вадили милиони от това, но вече не. Измисли някакъв друг бизнес.

Прочее, забелязвам, че и там оценяват инвеститорския ти плам и има жива тема, посветена на твоите бизнес-идеЙ http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=15089
                          България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                            Е, вярвам, оценяващ, че тук още не са ти заключили темата.
                            В този раздел бая старание трябва.

Коментар

Говорил съм с човек, който е бил милионер(имал е 1 милион лева, но ги е загубил, както ги е спечелил).И този човек, който е с достааааа опит ако намеря пари ще се включи в бизнеса.Пресметнал съм го , дори и да се проваля, ще успея до толкова да върна парите с лихва+ да си купя кола. Като залог предлагам: ливади+гора 150 декара в село Стоманево http://img12.olx.bg/images_prodavaln...o-gr-devin.jpg
                              ама в такъв случай, ти няма да си вътре в бизнеса и ще си на печалба само максимум 5000лв.
                              Искам да съм вътре. Колко трябва да дам? И до кога?
                              Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнение
                                Искам да съм вътре. Колко трябва да дам? И до кога?
                                Да си вътре в бизнеса ли? Ами 20 000лв, точно определен срок няма.После от печалбите ще ти заделим 20 000лв и вече кой колкото си изкарва . Ако имаш късмет може да продадеш хотел и да вземеш 150-300 000лв .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X