Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Върти ми се една идея

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Върти ми се една идея

Първоначално публикуван от fearlessss8 Преглед на мнение
    Ако имаш желание+20 000лв може да започнем бизнес, а и си от София .
    Верно, че се отвориха некои ниши на нарко-пазара напоследък, но ако мислиш да навлизаш там - откажи се
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
      Верно, че се отвориха некои ниши на нарко-пазара напоследък, но ако мислиш да навлизаш там - откажи се
      Не става въпрос за нарко пазар, а за легален бизнес 100%.За справка преди години 8-10-15г хората са можели да изкарат милион лева от такъв бизнес.

Коментар

С бодра стъпка към коша... авторът ще получи колело с цици за рождения ден.
        Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Колега, хем искаш кола 150 коня, хем да гори 10/100 градско и 5,5 извън
          Такава кола, НЕМА!
          За лифтове, няма да отварям приказка.
          Те колегите са писали достатъчно.

ПП: За Ксантиите, не се заблуждавайте
          Може да се повдигне доста когато трябва, но това не повишава кой знае колко проходимостта.
          Само клиренса.
          Има долно и горно сервизно положение
          И двете НЕ СА за каране.
          На горно може, с уговорката че става въпрос за много бавно преминаване на препятствие и с уговорката че ъгъла на каретата остава много критичен.
          Има положение преди горно сервизно, което обаче предизвиквам някой да успее да регулира, хеле па на някоя кола на години с амортизирана хидравлика.
          И на него е почти същото, но има запас от ход, да речем 1-2 см.
          За друсането, няма да отварям приказка, щото то е като на кола без никакво окачване.

Поздрави!
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
            Колега, хем искаш кола 150 коня, хем да гори 10/100 градско и 5,5 извън
            Такава кола, НЕМА!
            За лифтове, няма да отварям приказка.
            Те колегите са писали достатъчно.

ПП: За Ксантиите, не се заблуждавайте
            Може да се повдигне доста когато трябва, но това не повишава кой знае колко проходимостта.
            Само клиренса.
            Има долно и горно сервизно положение
            И двете НЕ СА за каране.
            На горно може, с уговорката че става въпрос за много бавно преминаване на препятствие и с уговорката че ъгъла на каретата остава много критичен.
            Има положение преди горно сервизно, което обаче предизвиквам някой да успее да регулира, хеле па на някоя кола на години с амортизирана хидравлика.
            И на него е почти същото, но има запас от ход, да речем 1-2 см.
            За друсането, няма да отварям приказка, щото то е като на кола без никакво окачване.

Поздрави!
            Та какво ти е предложението? Голф 4 country ??? Или Фиат sedici suv? Fiat седици е доста неикономичен.Какво ще кажете за Ford - Escape - 2.3 i 16V Hybrid AWD (135 Hp) ???

Коментар

Та какво ти е предложението? Голф 4 country ??? Или Фиат sedici suv? Fiat седици е доста неикономичен.Какво ще кажете за Ford - Escape - 2.3 i 16V Hybrid AWD (135 Hp) ???
              Ще кажем че нямаш 3 лева да си вземеш дюнер, камо ли кола. Същевременно какъвто си аджамия каквато и кола да си вземеш все едно ще я караш между 1000 и 10000км и после ще я продадеш на фирма за екологична преработка на метал защото няма да я иска никой друг (и ти включително). Така че няма смисъл да купуваш кола която струва двойно повече и щяла да гори по-малко. Няма да имаш време да си избиеш парите откъм гориво.

И не знам кой те е излъгал че като повдигнеш една кола разходът остава същият. Те колите с малък разход са ниски НАРОЧНО а не защото на производителя му е изгодно да подменя спукани картери и брони дето са останали по бордюрите. Или че ако една кола има 4х4 и 4х2 варианти то разходът им е еднакъв. 4х4 автомобил който да гори 5.5л/100км в природата НЯМА. Аз едно време като бях малък си мислех че Лада Нива гори колкото Жигули. Като станах на 13г вече знаех защо не е така.

Отделно че в Европа с хибрид каквото си ВЪОБРАЗИШ че си спестил откъм гориво си го наваксваш откъм цена на придобиване.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                Ще кажем че нямаш 3 лева да си вземеш дюнер, камо ли кола. Същевременно какъвто си аджамия каквато и кола да си вземеш все едно ще я караш между 1000 и 10000км и после ще я продадеш на фирма за екологична преработка на метал защото няма да я иска никой друг (и ти включително). Така че няма смисъл да купуваш кола която струва двойно повече и щяла да гори по-малко. Няма да имаш време да си избиеш парите откъм гориво.

И не знам кой те е излъгал че като повдигнеш една кола разходът остава същият. Те колите с малък разход са ниски НАРОЧНО а не защото на производителя му е изгодно да подменя спукани картери и брони дето са останали по бордюрите. Или че ако една кола има 4х4 и 4х2 варианти то разходът им е еднакъв. 4х4 автомобил който да гори 5.5л/100км в природата НЯМА. Аз едно време като бях малък си мислех че Лада Нива гори колкото Жигули. Като станах на 13г вече знаех защо не е така.

Отделно че в Европа с хибрид каквото си ВЪОБРАЗИШ че си спестил откъм гориво си го наваксваш откъм цена на придобиване.
                Доста повече от 3лв имам , но недостатъчно за кола все още.Благодаря за експертното мнение .

Коментар

Давай с бизнеса, колата е последната ти грижа.

Ехеее, ако аз знаех такъв бизнес дето се изкарват толкова пари, изобщо нямаше да се чудя, щях да си купя една таратайка за 800-1000 лева(то такава карам и сега де), колкото да има с какво да се возя, а бих се съсредоточил върху бизнеса.

Ама понеже на знам как се вадят много пари за малко време-правя малко пари за много време.
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                    Давай с бизнеса, колата е последната ти грижа.

Ехеее, ако аз знаех такъв бизнес дето се изкарват толкова пари, изобщо нямаше да се чудя, щях да си купя една таратайка за 800-1000 лева(то такава карам и сега де), колкото да има с какво да се возя, а бих се съсредоточил върху бизнеса.

Ама понеже на знам как се вадят много пари за малко време-правя малко пари за много време.
                    Ако имаш 20 000лв, може за малко време направим много пари. Тука не става въпрос за нарко работи, за залагания и т.н. Пиши лс и ще ти обясня,ако имаш интерес и пари или ако ти се тегли кредит .

Коментар

Пързалката е стръмна и хлъзгава,за сметка на това-няма кой да те посрещне долу...
                      Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнение
                        Пързалката е стръмна и хлъзгава,за сметка на това-няма кой да те посрещне долу...
                        Без риск няма печалба!Сам трябва да се научиш да се пързаляш, за да не се нараниш .

Коментар

Ако имаш 20 000лв, може за малко време направим много пари. Тука не става въпрос за нарко работи, за залагания и т.н. Пиши лс и ще ти обясня,ако имаш интерес и пари или ако ти се тегли кредит .
                          Еййй, загрях. Нашето момче всъщност не се интересува от коли толкова ами предлага инвестиционна схема. Който се хване - хване.

Интересно. Банките не отпускат ли кредити? За потребителски кредит лихвата е между 10 и 15% годишно и сметката се връзва. За бизнес лихвата е и по-ниска.

Коментар

Уффф...
                            Колега, тук за коли ли говорим, или за бизнес?
                            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

От едното към другото.
                              Впрочем, за какво му е съдружник?
                              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Не става въпрос за нарко пазар, а за легален бизнес 100%.За справка преди години 8-10-15г хората са можели да изкарат милион лева от такъв бизнес.
                                Да не говориш за 1996-1997 г., когато 1 $ беше стигнал 3700 лв., а един милион лева тогавашен = 1000 днешни лева ?
                                България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X