Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Върти ми се една идея

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Върти ми се една идея

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
    Купи си колело. Спестените пари вкарай в образование. За колкото стигне. Ако не друго - езиков курс. После спести още. Вкарай и тях в образование. За джип запази парите които трябва да ми платиш сега за този ценен съвет. Сложи ги умствено на страна, и след няколко години като се сетиш за тях ще се окаже че вече ги имаш барбар с цялата им рода до девето коляно, и ще си вземеш джип докато чакаш да ти ушият правилния цвят салон за бентлито.
    Благодаря ти за съветите, но ще си купя и колело, и кола, която ще повдигна . Случайно някой да има 20к , които да ми ги даде на заем, да направя бизнес , да мога по-бързо да си купя мечтаната кола??? Връщам 25к след 6 месеца.
    Последно редактирано от fearlessss8; 08-05-15, 06:21.

Коментар

Първоначално публикуван от fearlessss8 Преглед на мнение
      Случайно някой да има 20к , които да ми ги даде на заем, да направя бизнес , да мога по-бързо да си купя мечтаната кола??? Връщам 25к след 6 месеца.
      Аз. Какво ще предложиш в залог?

Коментар

Тука да не отваряме филиал на дата.бг Отначало си рекох, че автора на темата е сериозен, пък то...
        What Orwell feared were those who would ban books. What Huxley feared was that there would be no reason to ban a book, for there would be no one who wanted to read one.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          Аз. Какво ще предложиш в залог?

Да идем при нотариуса — там,
          дори не двамата, а вие сам
          ще ми подпишете една хартийка,
          в която ще се казва на шега,
          че ако тоз и тоз във даден срок
          не изплати указаната сума
          на еди-кой си, този еди-кой си
          ще има право като неустойка
          да вземе къс месо, тежащо фунт,
          от собственото тяло на длъжника,
          и то оттам, отдето той поиска
          по свое усмотрение.

България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Я каква касапска лирика се зародила в юридическите среди.., от Чикаго ли е автора ?
            0899 шест5313нула
            За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
              Я каква касапска лирика се зародила в юридическите среди.., от Чикаго ли е автора ?
              От Стратфорд на Ейвън, UK. Ползайте Google, бре, ако не се сещате откъде е цитатът.
              България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Еее, не бива така да се подценява аудиторията. Още повече с тия американски драматизации/интерпретации...и за Троя ще се информира човек, и за Комод, че и за Шекспир...

Коментар

Гоуф и ключ на темата :-SS
                  Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                  0888 315 794
                  LZ1UPI
                  A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
                    Гоуф и ключ на темата :-SS
                    Не-не. Гоуфът посУе, бизнесът първо:
                    Случайно някой да има 20к , които да ми ги даде на заем, да направя бизнес , да мога по-бързо да си купя мечтаната кола??? Връщам 25к след 6 месеца.
                    Иначе нали знаеш, що бизнеси останаха на хартия, а изтеглените за тях кредити отидоха в лъскави возила ?

Коментар

Ами не е само "Голф"-а. Сега съм се зачел в темата за "Фиат - Панда" - http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=170129.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                        Да идем при нотариуса — там,
                        дори не двамата, а вие сам
                        ще ми подпишете една хартийка,
                        в която ще се казва на шега,
                        че ако тоз и тоз във даден срок
                        не изплати указаната сума
                        на еди-кой си, този еди-кой си
                        ще има право като неустойка
                        да вземе къс месо, тежащо фунт,
                        от собственото тяло на длъжника,
                        и то оттам, отдето той поиска
                        по свое усмотрение.

Съгласен съм (y) . Предполагам от форума има ентусиасти, дето може и заедно с тях да завъртим бизнес, за 3-4 месеца да направим 35-50к печалба.Всичко това е реално, няма никаква лъжа и измама.
                        Последно редактирано от fearlessss8; 09-05-15, 21:03.

Коментар

Първоначално публикуван от Alexr Преглед на мнение
                          Ами не е само "Голф"-а. Сега съм се зачел в темата за "Фиат - Панда" - http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=170129.
                          Много як автомобил, ама е и доста тесен. Fiat Sedici е добър избор, ама пак е леко тесничък.Едно турбо на sedici-то 1,6+чип тунинг, да стане 220 нютона и 140 коня перфектно
                          Последно редактирано от fearlessss8; 09-05-15, 20:52.

Коментар

......, където обикновенни коли не могат да минат .......
                            Голфо, обаче го може това! Пробвано!!
                            Ся имам един, дето щерката го кръсти "Метеорит" (щото губи маса по време на движение ... демек разпада се) и смятам с Търтьо да му направиме един лифт преди да отиде за почетна снимка до табелата на Перник и последен тигел до Надин. Това щото и без "коне" смятам да покажа, че може да се катери на недостъпни за много други возила места. Е Търтьо още не знае де, ама ше измислиме нещо!
                            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Пууу!! Ся прочетох постовете след първия!! Рекох ценен съвет да дам, а то к'во??
                              ..... и да го вдигна до 16,3см .....
                              ... 10/100 градско и 5.5/100 извънградско за 150 коня 2003г някъде- 1430кг комби някъде.
                              Я си кажи какво визираш!
                              ..... . Предполагам от форума има ентусиасти, дето може и заедно с тях да завъртим бизнес, за 3-4 месеца да направим 35-50к печалба.Всичко това е реално, няма никаква лъжа и измама.
                              Аз съм ЗА. Разполагам със свободно време.

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                              Купи си колело. ....
                              Гоблине! Не си прав ше знаеш! Най-скъпото придвижване е с колело. И това го пробвах. Иначе за другото си прав.
                              Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; 09-05-15, 21:13.
                              Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                                Пууу!! Ся прочетох постовете след първия!! Рекох ценен съвет да дам, а то к'во??

Я си кажи какво визираш!

Аз съм ЗА. Разполагам със свободно време.

Гоблине! Не си прав ше знаеш! Най-скъпото придвижване е с колело. И това го пробвах. Иначе за другото си прав.
                                Ако имаш желание+20 000лв може да започнем бизнес, а и си от София .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X