Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    ...Но в сегашния случай виждам, че пишеш от гледната точка на ЖЕНА, и бидейки такава 50 лева не ти се струват грешни пари за глупости(според моята, и на почти всички мъже гледна точка). И все пак ми е странен такъв вид мислене......
    Естествено, че ще пиша от гледна точка на жена (каквато слава Богу съм).
    Защо трябва гледните точки винаги да са еднакви? Да не би да ти е странен този вид мислене, защото считаш, че има само едно правилно мислене - мъжкото и по-конкретно - твоето .

Остава да мислиш, че трябва винаги да харесваме еднакви неща.
    От женска гледна точка, грешни пари за глупости, това е влагането на средства в нЕкаква грозна ръждива железария с криви колела, предназначението на която е да се джаска от гьол в гьол . Ама... Траем си.

Наздраве!
    Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Коле, винаги съм твърдяла, че мъжете не трябва да знаят колко пари се дават за разкрасяване. Явно отново съм права. Наздраве на цялата компания!
      Пп. Другият път я прати във Варна да видиш колко ще и вземат!
      Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнение
        Коле, винаги съм твърдяла, че мъжете не трябва да знаят колко пари се дават за разкрасяване. Явно отново съм права. Наздраве на цялата компания!
        Пп. Другият път я прати във Варна да видиш колко ще и вземат!
        Правилно.....и не само за разкрасяване...
        Наздраве Жени
        Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Колко тъжно!? Чак е тъмно и мъгливо, и от нийде фар не свети (демек си е ... майката), който да покаже пътя.
          В безпътица сме (на македонски-офроуд), хора, и по-лошо ще става... Аз за себе си изход имам - няма как да се отърва от тоя живот жив, така че наздраве. Да му мислят фризьорските салони...

Бе друго исках да кажа, но кой разбрал-разбрал Все пак днес избирах на Жоро плота (как звучи само)... за кухнята.

Наздраве!
          Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Гриша, да не си пил повеке. Ива ке те тепа. Във всяка безизходица има поне два изхода. Наздраве на всички!
            Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Наздраве бре!
              HONDA DOMINATOR 650
              ОРЕЛ ASTRA
              РСПБЗН-Приморско

Коментар

Кво наздраве, нали виждаш - философи!
                Абе, верно наздраве!
                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Добро утро !
                  На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Добро утро!

Пия си кафенцето и си чета хороскопа за деня, четливо изписан върху каймака.
                    Мултифункционално ми е кафето, но не е най- доброто.

Лека и спорна!

Коментар

Добро утро!
                      Освен с най-хубавото кафе, Кольо се е уредил вчера и с още по-хубава жена, пък мърмори
                      Наздраве!
                      Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Първоначално публикуван от тихич Преглед на мнение
                        Мултифункционално ми е кафето, но не е най- доброто.
                        Ето един осъзнат член на бара.
                        Наздраве Тишо

Айде добро утро, страхотно кафе...

Дани, тя си е хубава и без кичури за 50 лева. Бидейки естет съм си избрал красива жена, тайно надявайки се да не дава луди пари за "красота", ама прахосването на семейния бюджет явно е в кръвта ви
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Дорбо утро! Леле ква дискусия се е заформила на тема "Има ли полза от файдата?" :-)
                          Nothing comes from nothing...

Коментар

Добро утро, естети! Добро и на останалата публика!
                            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                              ..Дани, тя си е хубава и без кичури за 50 лева. Бидейки естет съм си избрал красива жена, тайно надявайки се да не дава луди пари за "красота", ама прахосването на семейния бюджет явно е в кръвта ви
                              Коле, има един лаф - "Жена с пари е като луд с картечница", ама не и в този случай .
                              В кръвта ни е разумното управление на семейния бюджет. Търпим ви прахосването на пари за глупости и отвреме-навреме изпускаме парата с някоя дрешка или прическа, за да не ви халосаме с ютията
                              Наздраве!
                              Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнение
                                Коле, има един лаф - "Жена с пари е като луд с картечница", ама не и в този случай .
                                В кръвта ни е разумното управление на семейния бюджет. Търпим ви прахосването на пари за глупости и отвреме-навреме изпускаме парата с някоя дрешка или прическа, за да не ви халосаме с ютията
                                Наздраве!
                                Някои се оплакаха че ги халосват с ютията ...но май няма ефект от това
                                На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 7 потребители онлайн. 0 потребители и 7 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X