Гле`й как ще излезе, че Уенди е бръснарка )
От Беклемето.
Колеее, не си прав!
Наздраве!
Що се дразните бе хора?
В бара масата е обща и всички се кътаме с уважение....
Преди 18 тина годинки изкарах с мерак и сърце 4 години в протестантски библейски колеж, без значение това си е минало и никого няма да тръгна да евангелизирам , щото си имаме отец Румениге и т.н.
Спомена ми е от Русе, за един дядо в неделната служба, който стана от любов към внука си и каза от сърце :Братя и сестри внучето ми днес има рожден ден, нека се помолим и изпеем песен за негово здраве и нека е хвала на Бога ,че е живо и здраво.
Всички навъсено погледнаха на човечеца, щото не беше редовен член, а и нямаше нужда да го оглеждат за да разберат, че е нов- те старите баби и дядки там и без око се познаваха от години членове на църквата.
Последва едно хорово Не и следващата песен по песнопойката.
Човечеца изрева гневно: Да ви ева майката, хвана внучето си под ръка и излезе навън.
Точно тоя гняв и псувня измежду всички традиционни души напук и накуп с традицията ни напълни сърцата на мен и на Любо- същия от Те
Та всичкото това дрънкане е, че в бара вярвам всеки може да сподели и никой няма право да го упрекне.
Баси отде докарах вода ,евал съм се, аз съм си бастун ,но сърцето ми запор няма.
Наздраве братлета!
Ей сега потретен канибално ще се самоизпия с собствено мезе
Но мистър Гриша ще уважа дано се събуди от живите
Като видя контра и пощурявам, мале акъла ми е само, как да се напълни с Бира
На коя Зибруга се качи бе братле ,ей див петел си, ама те ангели много около теб отче и с теб другите ще намерят бряг
Убил ме Господ от Довър до Кале си гълтах червата от Атина до Крит 9 часа за една почивка също, евал съм ги в лодките друго си е на земя.
Ей грешник и дявол го не евава- в кърпа възан, ама наший Румба ще му разкатае и неръждавейката!
Жив и здрав се прибери в дома братле!
Пия бира за успешното завръщане на Румбата
Няма наистина ,а навън валят котки и кучета ....
Наздраве Ямболски Румба!
Остаряхме без време и песните и бандите и ние покрай тях ....
Това е най младия пример....
Коментар