Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнение
    @ Тишо, обещавам, че няма повече
    Ааа, недей така. С кого ще правим кавга, че без нея е скучно...
    На село имаше една бабичка комшийка- баб Гана, та за нея разправяха, че като била млада булка била много тиха и скромна. За разлика от свадливата си свекърва, която била пълна противоположност-джаста праста, не млъквала, и не цепела басма никому. И млада булка Гана си мълчала, може и да я е било страх от такава бойна свекърва, знам ли...
    И един ден свекървата като нямало на кого да се скара-овикала младата си снаха:
    -Продумай мър, продумай, че самси кавга не става...

Наздраве на всички, и поне още толкова години за бащата на Женя.

Забравих-Дани, това четиво кефи... Благодаря.
    Последно редактирано от Кольо; 25-01-14, 11:37. Причина: Благодарности
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение

Забравих-Дани, това четиво кефи... Благодаря.
      То доста има!Наздраве!

П.п Нещо не стана!
      HONDA DOMINATOR 650
      ОРЕЛ ASTRA
      РСПБЗН-Приморско

Коментар

Да ти е жив и здрав Женя и внуците на правнуците си да види!

Коментар

Радвам се, че и на вас ви е харесал Глигор
          Отдавна му чета произведенията и все не ми омръзва.
          @ Коле, все ще намерим начин как да поддържаме живеца, без да изглежда като кавга.
          Наздраве!
          Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Запалих печката, и почти час гледах как се разгаря огъня. Има нещо хипнотизиращо в огъня, и разрастването му. Или по-скоро в чувството,ч е в този момент си господар на огъня, и той действа според желанието ти. Тук ще наместиш разпалка, там ще разбуташ разгорените дърва, преценяваш кога и къде да сложиш новото дърво, регулираш въздуха, и така доста време.
            Абе кефа от отоплението на дърва е голям, и който не се е топлил на "дървена" печка нищо не знае.

На следобедно кафенце.

Коментар

А здравейте с днешна дата.
              Коле, Джедая и мен ма е напсувал на МПС.
              Из онея дни сменях заден лагер, че се обади по завоите на Предела, вчера пък на връщане от Врацата съединител взе да преплъзва- баси.
              Та одих да подновя ГО-то на бабината Астра и сега се навирам да свалям гуми, макферсони и прочие, че да дръпна скоростната кутия у лево, да свалям съединителя.
              А цените са народни - 180 камъка за LUK комплект.
              Назкайве от мойто си - не от Кольовото.
              Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Привет!
                Първо честито на Жени на бащата ...жив, здрав, и много почитан и обичан.....
                Честито и на Гриша....и на него много здраве и любов(у дома) и просперитет на вън....и да почерпи когато може.....
                И трето наздраве на всички...и за днес и за довечера че имам гостенин от Варна(свата) и довечера голям банкет се очертава...а няма кой друг да се върти около печката....е те тва е....
                Наздраве...
                Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Сипвайте си по едно-две-три, кой колкото-толкова за здравето и благоденствието на мен и на Жени на баща и.

А, наздраве! Живи и здрави!
                  Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

На Григория- честит пореден имен ден.
                    На Женя- да ви е здрав и щастлив баща ти още дълги години.

А аз си спомням за рожденния ден на още един велик човек:

Назкайве.

П.П. И една негова песничка, която много подходящо описва някои от сутрините след сбирка на баровците:
                    Последно редактирано от dedoKoko; 25-01-14, 15:32.
                    Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                      Сипвайте си по едно-две-три, кой колкото-толкова за здравето и благоденствието на мен и на Жени на баща и.

А, наздраве! Живи и здрави!
                      Гриша, честито! Със здраве да си носиш името!
                      Жени и на теб - жив и здрав да ти е още дълги години!
                      Наздравицата довечера, щото съм работарка
                      Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

За ракия ми е рано, а не ми се пие кафе...
                        Бих обърнал някоя бира, ама няма в хладилника, а ме мързи да ходя до магазина.
                        Ще карам на чай с ром, то се е видяло...

Коментар

Запалих печката, и почти час гледах как се разгаря огъня. Има нещо хипнотизиращо в огъня, и разрастването му. Или по-скоро в чувството,ч е в този момент си господар на огъня, и той действа според желанието ти. Тук ще наместиш разпалка, там ще разбуташ разгорените дърва, преценяваш кога и къде да сложиш новото дърво, регулираш въздуха, и така доста време.
                          Абе кефа от отоплението на дърва е голям, и който не се е топлил на "дървена" печка нищо не знае.

На следобедно кафенце.
                          Като "пренебрегнем" дейностите като рязане,цепене,внасяне,качване всеки ден по-няколко баки,правене на разпалки,палене на печката и чистене от време на време на пепелта!Да,Коле,кефа от огъня в камината не може да се замени с нищо,а и самата топлина си е истинскаВинаги сме били на дърва и така ще е и за напред!

Аре наздраве!
                          HONDA DOMINATOR 650
                          ОРЕЛ ASTRA
                          РСПБЗН-Приморско

Коментар

За ракия ми е рано, а не ми се пие кафе...
                            Бих обърнал някоя бира, ама няма в хладилника, а ме мързи да ходя до магазина.
                            Ще карам на чай с ром, то се е видяло...
                            И аз бях пред твоята дилема само че имам две бирички ама времето нещо не отива на бирата та си налях едно домашно червено вино резнах си от домашния суджук и така ще помина докато дойде ракиеното време Наздраве на всички !
                            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Наздраве за Гришата , Жени и ...другите баровци . Дани разказа е трепач, автора му да не е от северозапада ?
                              На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
                                Като "пренебрегнем" дейностите като рязане,цепене,внасяне,качване всеки ден по-няколко баки,правене на разпалки,палене на печката и чистене от време на време на пепелта!
                                Е, няма как, това си е част от играта. Ако се топля на ток пък има едно гадно нещо всеки месец-на касата на енергото...

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                                та си налях едно домашно червено вино резнах си от домашния суджук и така ще помина докато дойде ракиеното време Наздраве на всички !
                                Аз ако направя така-много рано ще се предам, затова гледам през деня да се въздържам, че после вечерта-на опалена пещ малко и трябва...

Наздраве на който е започнал.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 8 потребители онлайн. 0 потребители и 8 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X