Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на форумите 3 (нов софтуер, миграция)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• @ Венци:
    Де да беше така. На практика темите стават по-разбъркани, с непроследими локални микро-дискусии около някое мнение и тотално объркана хронология.
    Допускам че е възможно замисълът да е добър, но тук тая функция да не се използва както трябва. Което е без значение, тъй като води до описаното по-горе.

И най-досадното на тая набедена "екстра" - отговор на мнение не измества темата по-напред в списъка с "какво ново".
    Тоест, ако последното мнение в дадена тема е отпреди седмица и аз използвам коментираната екстра, темата ще "светне" че има нещо ново в нея, но ще е при темите отпреди седмица и никой не би видял коментарът ми.
    Да демонстрирам ли? Ама за да е коректен експеримента, за да разберете къде и какво съм писал ще трябва да използвате инструментите с които разполага редовния потребител, а не администратор или модератор. И без да се рови по потребителските профили и да се преглежда кой кога какво е писал...
    Да пробваме ли?
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• ittso
      ittso коментира
      Редактиране на коментар
      Призовавам силата и разбирам каквото ми трябва. Но това го умеят малцина избрани, което го прави неприложимо за повечето потребители на форума.

• Венцислав Петров
      Венцислав Петров коментира
      Редактиране на коментар
      Сега внимателно проверих и при мен с всичките ми права е точно така, нищо в повече не получавам, освен, че темата си стои най-долу в какво ново... Затова и както написах тази възможност трябва да се ползва само когато се отговаря на конкретно мнение и отговорът няма нищо общо с темата тоест би я разводнил и разкъсал... И в тази ситуация, ще е смислена екстрата, защото този който прочете, ще трябва по една или друга причина да е прочел и мнението предизвикало тези под-коментари...

• ikristiqn
      ikristiqn коментира
      Редактиране на коментар
      @Венцислав Петров според мен е много полезна, относно темите за старата бира и старата боза... а пък въздухът какъв беше...

• Здравейте, не видях някой да го е коментирал, затова ще попитам. Има ли вариант за настройка, когато се отвори дадена тема и се цъкне на активност, да ме праща при последното непрочетено мнение, а не при най-новото?

Коментар

• Тази "екстра", която коментирате е пълно недоразумение, поне според мен. Загубихте толкова хора, които изобщо не влизат във форума, а някой очаква да се разгръщат страници назад...

Коментар

• Кольо
        Кольо коментира
        Редактиране на коментар
        Аааа, ако някой е останал с впечатление, че защитавам и харесвам фейсбук-много е сбъркал. Изобщо не ми харесва, но е част от съвременния свят и живот, и ако искаме да сме в крачка с времето-трябва да го приемем. Малко като необходимо зло...
        Исках да кажа, че благодарение И на фейсбук форумите малко по малко затихват. Радвам се, че ние все още сме живи и активни, макар, че жаля по онези времен когато "Форумът" беше едно от най-готините места в нета, а не просто някакъв си пореден форум.

• Венцислав Петров
        Редактиране на коментар
        Специално по повода Кольо ще обмисля добре и ще открия нова тема в която ще помоля, ти конкретно и всички други желаещи да "ударите едно рамо" с идеи как, в какво и защо да променим нещата тук за да стане по-добре и по-полезно...

• Кольо
        Кольо коментира
        Редактиране на коментар
        Ако мога-ще помогна с радост.

• Получавам Network error(get_config) когато се опитам да вляза през телефона с приложението Tapatalk

Коментар

• Загледах се в нещото наречено календар.
        Според мен в този си вид е напълно безсмислено.

Същото е и това дето показва кой е онлайн.https://offroad-bulgaria.com/online.

Поне на мен не ми носи някаква смислена информация.

Коментар

• Кой е онлайн не носи кой знае каква информация, но пък какво пречи? Ще е работа някаква да го махаме от кода, а смисъл от това не виждам никакъв. Виж за календара е друго, там идеята е да се отразяват всякакви важни за обществото тук дати. За момента още въобще не сме му обърнали внимание, така че ще трябва нещо да направим... Като на първо време ще помоля Админите да разрешат (ако е възможно) за всички участници тук с +ПЛ да имат право да записват нещо в него... пък да видим...
          VPetrov.photography

Коментар

• Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
            Кой е онлайн не носи кой знае каква информация, но пък какво пречи? ..
            На мен не ми пречи, ама си мисля, че излишно натоварва комповете на форума.

Коментар

• Визията на този форум би могло да се уеднакви с предишната версия, това ще е огромен напредък !
              0899 шест5313нула
              За всекиго по нещо

Коментар

• Като стана въпрос за визията , беше споменато по спомен преди около 2-3 седмици , че се започва работа по нея ?
                Който търси , намира !
                Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

• Пипнах АКТИВНОСТ функцията и сега работи по смислено - изпраща те на новото мнение а не в началото на темата, както беше преди.

Коментар

• turtey
                    turtey коментира
                    Редактиране на коментар
                    От линка в известия пак си отиваш в началото на последната страница

• sabin
                    sabin коментира
                    Редактиране на коментар
                    От известията също съм разбрал от какво е и съм изпратил решението на този проблем на админите, които имат необходимия достъп да го оправят. Скоро ще е оправено и това

• Първоначално публикуван от aaabbcc323 Преглед на мнение
                  Здравейте, не видях някой да го е коментирал, затова ще попитам. Има ли вариант за настройка, когато се отвори дадена тема и се цъкне на активност, да ме праща при последното непрочетено мнение, а не при най-новото?
                  Аз попитах същото, просто стрелката е преди името на темата. Трябва ца натиснеш отгоре в ляво Какво ново.
                  ;-)
                  Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!
                  нула 999 нула 3 нула 9 нула 3

Коментар

• А това вече не е форум. Търсачката на гугъл е по-добра.
                    ТОВА е частен идиотизъм.

Коментар

• Кольо
                      Кольо коментира
                      Редактиране на коментар
                      Тя форумната търсачка никога не е била работеща. Когато съм търсил нещо във форума-само през гугъл.

• Венцислав Петров
                      Редактиране на коментар
                      Дайте да не се шегуваме, ако някой може да направи търсачката тук да е дори 1000 пъти по-зле от гугъл ще е гений някакъв... "Търсачката" на гугъл са всъщност стотици хиляди машини, стотици милиона реда код и милиарди струват... Да не ставаме смешни моля. Най-доброто, което можем да направим, ще е да интегрираме търсачката на гъгъл тук, което е планирано и ще стане някой ден, надявам се скоро... Всичко друго са фантазии...

• ikristiqn
                      ikristiqn коментира
                      Редактиране на коментар
                      Търсачката е прекалено сложна, да не се обиди някой. Ако се ползва "както трябва", работи прекрасно. В Google се намират теми по синоними и за т'ва ви е по-лесно.

• Чавдар (V93) коментира 15-12-19, 23:51

Наистина ли живееш с мисълта, че твоите вкус и мнение са единствено меродавните и всичко, разминаващо се с тях, е "глупост"? Опцията за коментар определено е полезна в честия случай на публикации, явяващи се чиста проба спам за дадена тема. Не е като да не виждаме теми, в които основната дискусия бива погребана от някакъв спор по съвсем страничен въпрос. Примерно, отваряш тема да прочетеш за тунинг на окачване на Х, ама 5-те полезни публикации в нея са се загубили някъде из -найсет страници мерене на пишки. Естествено, доколко ще е полезна опцията е в зависимост от преценката на публикуващите дали да пуснат нещо в основния поток на темата или като коментар на някой пост.
                    И да, тази схема си има и минуси. От които основният наистина е, че е по-трудно да намериш последният коментар. Доколко това е е болка за умиране е въпрос на лични предпочитания.
                    Вчера, 18:29

Сега внимателно проверих и при мен с всичките ми права е точно така, нищо в повече не получавам, освен, че темата си стои най-долу в какво ново... Затова и както написах тази възможност трябва да се ползва само когато се отговаря на конкретно мнение и отговорът няма нищо общо с темата тоест би я разводнил и разкъсал... И в тази ситуация, ще е смислена екстрата, защото този който прочете, ще трябва по една или друга причина да е прочел и мнението предизвикало тези под-коментари...
                    Първият коментар е видян случайно, а двата са цитирани по възможно най-туземския начин...

Съгласен съм с част от написаното, но това не променя мнението ми по никакъв начин. То се базира на наблюденията ми върху резултата от употребата на тая модерност. Както казах и по-нагоре - вероятно замисълът е чудесен, но резултата не е. А той донякъде е като във вица: "Искахме тоя път да стане хубаво, но се получи както винаги".

Затова, да се самоцитирам:
                    Черпя бира ако някой удари disable на тая модерна глупост !!!
                    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• sabin
                      sabin коментира
                      Редактиране на коментар
                      Ти ще получиш уведомление за този коментар и няма да го пропуснеш

Останалите когато натиснат да видят новото в тази тема(ако имат абонамент) също ще дойдат тук след като се оправи един бъг, които е във версия 5.5.5 с която сме в момента. Единственото неудобство остава че новите коментари не се оцветяват примерно за да може да видиш всички нови коментари от тук до края на темата просто скролвайки. Може да има начин и това да стане, трябва да се чете...

• Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                    Пипнах АКТИВНОСТ функцията и сега работи по смислено - изпраща те на новото мнение а не в началото на темата, както беше преди.
                    За сметка на "какво ново", сега те праща в начлото на страницата, на която е първо непрочетено мнение, а не на самото мнение.
                    подаръци за мъже от FACOM
                    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

• sabin
                      sabin коментира
                      Редактиране на коментар
                      Грешиш според мен. Натискаш на синята двойна стрелка в началото на темата. Не беше ли и преди така?
                      Кликнеш ли на темата винаги ходеше най-отгоре според мен.

• Кольо
                      Кольо коментира
                      Редактиране на коментар
                      Така беше в предишната версия.

• Влизам във форума от компа в работата, цъкам, цъкам, прибера се вкъщи и компа там показва в "Какво ново" все едно не съм цъкал от другия компютър. И обратното, разбира се. Т.е. не помни профила какво е цъкал, а компа. Не знам дали го обясних свястно...

Коментар

• IvanIvanovi
                      IvanIvanovi коментира
                      Редактиране на коментар
                      при мен не е така, логваш ли се с едно и също име?

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X