В сегашния вид на форума, май писането в някоя тема, не е достатъчно за абонамент - така ли е, или аз нещо недоразбирам?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблеми в работата на форумите 3 (нов софтуер, миграция)
Свий
X
-
-
Сегашният вид на форума напомня опит за стаден имунитет при вирусна пандемия без намеса на НОЩ. Каквото оцелее - оцелее, останалото си е било и без това обречено. Важното е да не бастисаме икономиката, оцелелите ще се справят някак.
Коментар
-
Форумът вече е с много брак. Обновяване, аватари, абонаменти, подписи и др ,,технически подробности" отдавна са преживяни. Поне от администрацията и бившите форумци, за настоящите има време.А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
Действително, това не е форум, вече....Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнениеФорумът вече е с много брак. Обновяване, аватари, абонаменти, подписи и др ,,технически подробности" отдавна са преживяни....
Ако нямах моралното си самозадължение да поздравявам рождениците, които са ми приятели, не бих се старал с посещението тук - безсмислено е.
НО!!!
Алтернативните форуми, рекламирани тук, също не ме кефят.
Интересно, защо ли?
Добре, че не заложих на фтп-то, за съхранение на разни неща....
Много жалко за добрия, преди няколко години, форум.
И не-жалко, за добрите отношения, които създадох с истинските хора, които са ми приятели - от тук.....
интересно, каква е идеята да се затрие това сборище на хора с еднакъв начин на мислене?
И още по-интересно - в бгмама, дали няма да се отвори един подфорум - бгтатко, в който може да си говорим за интересни ни неща - не как да си бръснем краката, че след цялата педерастия тук, предполагам новата тема...
Хайде, на собственика, и на модерацията - сполайте ви, и си останете със здраве.Последно редактирано от Veni1; 10-05-20, 20:08.
Коментар
-
Писах коментар, но не се яви...Та,,,Опитаха, озориха се, не се вслушаха в световния опит, грешно време уцелиха, и ето...Предишната версия щеше да живее още много...Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеДействително, това не е форум, вече....
Ако нямах моралното си самозадължение да поздравявам рождениците, които са ми приятели, не бих се старал с посещението тук - безсмислено е.
НО!!!
Алтернативните форуми, рекламирани тук, също не ме кефят.
Интересно, защо ли?
Добре, че не заложих на фтп-то, за съхранение на разни неща....
Много жалко за добрия, преди няколко години, форум.
И не-жалко, за добрите отношения, които създадох с истинските хора, които са ми приятели - от тук.....
интересно, каква е идеята да се затрие това сборище на хора с еднакъв начин на мислене?
И още по-интересно - в бгмама, дали няма да се отвори един подфорум - бгтатко, в който може да си говорим за интересни ни неща - не как да си бръснем краката, че след цялата педерастия тук, предполагам новата тема...
Хайде, на собственика, и на модерацията - сполайте ви, и си останете със здраве.0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Предишната версия беше въпрос на няколко месеца да бъде хакнат сървъра и всичко да отиде по дяволите. Последните дни ботовете прескачаха всяккави защити.
И в крайна сметка това тук е едно малко по-сложно табло за съобщения.
Пълнежа се прави от хората, от участниците. Хайде всички дето мрънкат да си погледнат последните мнения и теми пуснати тук.
Колко нови технически теми има ? Колко пътешествия ? Какво направихте за попълването с нова и интересна информация ?
Нема по-големо мрънкало от българина !!!
- 1 like
Коментар
-
Терзийка, не е преди 200 години, и не Бел е последвал това мнение, и не на кмета, а на директора на изложението, ама това са досадни подробности, нали... Не били компютри...
Аз точно за мен да казваш, че съм опериран от чувство за хумор... Питай някой който ме познава лично, а не от интернет, да ти каже за моето чувство за хумор. Според много мои познати съм голяма бъзикня.
Освен това знам всички вицове, и доста често карам хората от обкръжението ми да се заливат от смях.
Това, че ти лично не можеш да прецениш характера на хората с които общуваш си е твой проблем, или не?
-
"Терзийка, не е преди 200 години, и не Бел е последвал това мнение, и не на кмета, а на директора на изложението, ама това са досадни подробности, нали... Не били компютри..."
Разбра какво имам предвид, като смисъл. Подробностите са като мрънканията за аватарите.
-
При всеки ъпдейт на софтуера се създават някакви проблем, които после бързо оправяме. Кога от нас, кога от софтуера, какво е значението, равим каквото можем. Тъпото ви отношение само убива желанието ни да направим нещата по-добри. Единствената отрова тук са всички мамини мрънкачи в стил "всички са ми длъжни!".
Когато започнете да се държите нормално и с уважение към хората, които се борят това място да съществува, тогава и ще има има кой да ви отговаря и да ви обслужва.
Венци е напълно прав, че повечето хора напуснали този форум са го направили заради невъзпирани темерути, които нямат мярка и държат на всяка цена да наложат мнението си над всички.
А в крайна сметка форумния софтуер е един инструмент, който помага да се съхрани и по-късно намери информация и си изпълнява функцията. Пета версия на форума може да е малко недодялана, но е бъдещето и малко по малко става все по-добра.
Може да се научите как да боравите с този инструмент а може и да продължавате да мрънкате. Така или иначе връщане назад няма!
- 2 likes
Коментар
-
"Венци е напълно прав, че повечето хора напуснали този форум са го направили заради невъзпирани темерути, които нямат мярка и държат на всяка цена да наложат мнението си над всички."
Това важи и за тия дето са по-равни. И не е само мое мнение, нищо, че не стига до вас.
Иначе за форумната платформа аз лично нямам грам претенция. Бачка ли - бачка, кво друго. Дори Тапаталк не съм ползвал и за секунда.
-
Да покажа ли няколко големи и добре работещи форума на базата на VB4? Явно има начин...Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнениеПредишната версия беше въпрос на няколко месеца да бъде хакнат сървъра и всичко да отиде по дяволите. Последните дни ботовете прескачаха всяккави защити...
Коментар
-
Бих прегледал от чисто любопитство. Метни няколко линка.
-
http://forum.gsmhosting.com/vbb/
Това по мойте разбирания е голям форум и без да съм сигурен е 4 версия. Ползвам го от 20 години един и същ. Единствено търсачката от време на време я няма, но поради същността на форума тя е много натоварена.
-
-
И на мен ми харесваше повече стария софтуер, но като лаик се доверявам на по-знаещите. Щом като според тях връщане назад няма, следва да приемем, че е така. Лично аз съм член на този форум заради участниците в него, а не заради софтуера му. Затова нека не отричаме новото, а да показваме кусурите му, за да помагаме на тези, които искат да ги оправят.. Аз съм възприел такова отношение пък бъдещето ще покаже дали съм прав.
Виждам, че аватарите отново се появиха, и бутоните също работят. Но отново имам уведомление за някакъв пост в тема, която никога не съм посещавал. И отново не съм авторизиран да изтрия уведомлението.Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.
- 2 likes
Коментар
-
Уважението е двупосочна улица с паркирали коли от двете страни. И ако някой в едната посока се запъне, няма разминаване. Щото, примерно, другия бил тъп и не разбира. Булдозерът винаги е с предимство, ма така не се градят приемливи норми на съвместно съществуване. А един отговор в стил "Има проблем, работи се по въпроса..." със сигурност би парирал голяма част от "мамините мрънкачи".Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение.... Тъпото ви отношение само убива желанието ни да направим нещата по-добри. Единствената отрова тук са всички мамини мрънкачи в стил "всички са ми длъжни!".
Когато започнете да се държите нормално и с уважение към хората, които се борят това място да съществува, тогава и ще има има кой да ви отговаря и да ви обслужва.
Венци е напълно прав, че повечето хора напуснали този форум са го направили заради невъзпирани темерути, които нямат мярка и държат на всяка цена да наложат мнението си над всички.
...
Не ми е работа, ма ми идва отвътре да го напиша като чета някои генерални заключения кое-как-защо. С уважение!
- 2 likes
Коментар
-
Аз ще помогна по въпроса, явно с добро няма как да се случи.
НА НЯКОЛКО ПЪТИ НАПИСАХ, ЧЕ ТАЗИ ТЕМА СЕ ЧЕТЕ ОТ ВСИЧКИ ИМАЩИ ОТНОШЕНИЕ КЪМ ПОДДРЪЖКАТА. ВСИЧКО НАПИСАНО ТУК И ТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Всеки проблем, който е описан тук, когато технически е възможно ще бъде оправен!
Не сте в детската градина, за да трябва някой сисадмин да пише след всеки докладван проблем обяснение, че се работи...!
ПИША ГО ОЩЕ ВЕДНЪЖ, ВСЕКИ ПРОБЛЕМ, КОЙТО Е ОПИСАН ТУК ЩЕ БЪДЕ ОПРАВЕН ПРИ ПЪРВА ВЪЗМОЖНОСТ!!!
ОТТУК НАСЕТНЕ В ТАЗИ ТЕМА ЩЕ СЕ ПИШЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО ПО КОНКРЕТНИ ПРОБЛЕМИ. С ЯСНО ОПИСАНИЕ КАКВО НЕ РАБОТИ, В КАКВА КОНФИГУРАЦИЯ И КОГА!
ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е СПАМ, КОЙТО ОСВЕН ЧЕ ПРЕЧИ НО И ИЗНЕРВЯ ВСИЧКИ!
ВСЕКИ ТАКЪВ СПАМ ЩЕ ТРИЯ И ЛИЧНО ЩЕ ВЪЗНАГРАЖДАВАМ С БАН НАПИСАЛИЯТ ГО!
За оплаквания от форумите, сърцераздирателни сбогувания и прочее, има достатъчно други теми, ако не намерите подходяща, създайте си!
- 3 likes
Коментар
-
Съгласен с ввсичко, но сам не мога да се справя с проблема при мен и трябва някой да ми помогне. Когато изчезнаха аватарите при мен изчезна всичко (по горе съм го описал) Сега има аватари, но пак не мога да работя. И върхът на сладоледа - Опитах какво ще стане, като изляза. Да, де, но сега не мога да вляза - не работят и тези бутони. А как пиша ли? Ами ползвам ИЕ от който се оказва, че не съм излязъл?!!! Е, ако някой може да обясни това?! Но с ИЕ останалото е както с Хром, само дето не съм излязъл. нямам думи!Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар