Тази вечер около 22:45 ч., за около 10 минути получавах това съобщение: "The server is too busy ..." (вж. прикачените картинки)
Интересното е, че модераторският контролен панел си работеше.
"Птичето" трабва да го няма при мене работи без проблем.
Може да имаш проблем с броузера да не събмитва правилно формите.
Пробвай с някакъв друг.
Поздрави
Наистина, благодаря, обаче защо стои списъка с последните гласувания?
Може би от това се подведох. При скрита репутация и списъка с последните гласувания не би трябвало да се вижда, нали?
Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Имам предвид: "Последна получена оценка на репутация", не можах да се справя да го направя на "снимка".
До преди беше следното: Скрита репутация - скрита и "Последна получена оценка на репутация", показана репутация - показана и "Последна получена оценка на репутация".
Сега репутация скрита - "Последна получена оценка на репутация" показано. Не е голям проблем, наистина, просто не съм свикнал така, и се обърках с другото.....
Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Золтан, няма смисъл да си криеш репутацията, защото малко след като станеш +ПЛ, идва краят на репутациономера... Т.е. всички възможни зелени квадратчета са изпълнени... Репутацията има смисъл само за нови потребители.
Рядко в темите с абонамент в персонални настройки ми излиза че едикоя си тема има ново мнение, чуквам аз на отметката която те праща на първото ново мнение, а всъчност се оказва че няма никакво ново мнение, а ме хвърля на някакво доста старо, дори моето последно мнение по тази тема е доста по назад в страниците.
Коментар