Уважаеми колеги, вече сме на новият "сторидж", новият сървър на базата данни и от днес и на новата версия на софтуера за форумите... Моля ви да съобщавате всички проблеми и грешки които евентуално намирате...
На първо време ще има доста непреведени фрази, ще се постараем бързо да ги преведем...
Поне седмица ще трябва за новите преводи... Ние (Администраторите) имаме практиката да превеждаме всичко сами и в нашият си стил... Не копираме от никой и от никъде... Затова и тези форуми си имат собствен език... Но пък става по-бавно и трудно...
Поне седмица ще трябва за новите преводи... Ние (Администраторите) имаме практиката да превеждаме всичко сами и в нашият си стил... Не копираме от никой и от никъде... Затова и тези форуми си имат собствен език... Но пък става по-бавно и трудно...
1. мнение с прикачена картинка - цъкам на картинката и се отваря нов таб ( с IE 7 съм) гледам каквото гледа и затварям таба - всичко си е както до сега.
2. друго мнение, пак с прикачена картинка - цъкам на картинката и тя се отваря в същия таб с Х в горния десен ъгъл за затваряне, но затваряне само на картинката.......
не знам дали е от това, но разликата която видях между двете е, че едната е качена на вашия сървър, другата на външен........ каквото и да е - уеднаквете го, че ме побърква кога кое да натискам като искам да се затвори.
Имам проблем с новите функции на форума. Опцията "Съобщения от посетители" още не ми е ясно за какво точно е и дали всички ги четат тези съобщения. Обаче имам две такива съобщения, видях че аз имам право да ги трия и редактирам. Но кой още може, защото едното съобщение е променено, със сигурност не го е сменял нито човекът, от който уж е написано, нито аз.
Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство. A2 (+)
Прегледах отново всички разрешения и групи... моля отново за проверка... И въобще пращайте всякакви странности тук за да може своевременно да ги поправяме...
постинги 261 и 262 са от мен. Като написах 261, не се виждаше. Нямаше и 14-та страница. Реших че не съм го пуснал, но опитът да го пусна повторно завърши с "вече си го писал абсолютно същото, пращаме те там" и ме прати на 13-та страница, където го нямаше.
Като написах 262, се появи страница 14 с 261 и 262.
Прилича на проблем off-by-one в сметката за страниците.
Току-що налетях на проблема в друга тема. Изглежда, когато постингите в темата станат кратни на 20, следващият изчезва и се появява чак когато станат два за следващата страница.
Коментар