Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Проблеми в работата на портала

Поправено, благодаря!
    VPetrov.photography

Коментар

Това проблем ли е, или нещо "ремонтирахте"?
      Прикачени файлове
      LZ1PER

Коментар

Уважаеми колеги, вече сме на новият "сторидж", новият сървър на базата данни и от днес и на новата версия на софтуера за форумите... Моля ви да съобщавате всички проблеми и грешки които евентуално намирате...

На първо време ще има доста непреведени фрази, ще се постараем бързо да ги преведем...
        VPetrov.photography

Коментар

Някои непреведени неща:

Оказва се, че има доста непреведени неща, по-добре малко да почакаме и тогава да докладваме, подозирам сега се работи още...
          Прикачени файлове
          Последно редактирано от BatGeorgeone; 02-05-08, 10:05. Причина: добавка
          Бъдете живи и здрави!

Коментар

Поне седмица ще трябва за новите преводи... Ние (Администраторите) имаме практиката да превеждаме всичко сами и в нашият си стил... Не копираме от никой и от никъде... Затова и тези форуми си имат собствен език... Но пък става по-бавно и трудно...
            VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
              Поне седмица ще трябва за новите преводи... Ние (Администраторите) имаме практиката да превеждаме всичко сами и в нашият си стил... Не копираме от никой и от никъде... Затова и тези форуми си имат собствен език... Но пък става по-бавно и трудно...
              Разбрано, ние потребителите пък ще дебъгваме
              Бъдете живи и здрави!

Коментар

нещо което ми направи впечатление днес:

1. мнение с прикачена картинка - цъкам на картинката и се отваря нов таб ( с IE 7 съм) гледам каквото гледа и затварям таба - всичко си е както до сега.

2. друго мнение, пак с прикачена картинка - цъкам на картинката и тя се отваря в същия таб с Х в горния десен ъгъл за затваряне, но затваряне само на картинката.......

не знам дали е от това, но разликата която видях между двете е, че едната е качена на вашия сървър, другата на външен........ каквото и да е - уеднаквете го, че ме побърква кога кое да натискам като искам да се затвори.

прилагам двата примера
                Прикачени файлове

Коментар

За съжаление не съм сигурен че можем да уеднаквим режима за отваряне на външен линк и на прикачена картинка... Но ще го имам в предвид...
                  VPetrov.photography

Коментар

Имам проблем с новите функции на форума. Опцията "Съобщения от посетители" още не ми е ясно за какво точно е и дали всички ги четат тези съобщения. Обаче имам две такива съобщения, видях че аз имам право да ги трия и редактирам. Но кой още може, защото едното съобщение е променено, със сигурност не го е сменял нито човекът, от който уж е написано, нито аз.
                    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                    A2 (+)

Коментар

Прегледах отново всички разрешения и групи... моля отново за проверка... И въобще пращайте всякакви странности тук за да може своевременно да ги поправяме...
                      VPetrov.photography

Коментар

Оказа се, че модераторите можем да променяме тези съобщения, без значение кой ги е писал и в чий профил са.
                        Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                        A2 (+)

Коментар

Ето още 2 проблемчета от мен:

1. Непреведено съобщение

2. Не можем да игнорираме Модератори

Поздрави,
                          Прикачени файлове
                          Бъдете живи и здрави!

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...608#post373608

постинги 261 и 262 са от мен. Като написах 261, не се виждаше. Нямаше и 14-та страница. Реших че не съм го пуснал, но опитът да го пусна повторно завърши с "вече си го писал абсолютно същото, пращаме те там" и ме прати на 13-та страница, където го нямаше.

Като написах 262, се появи страница 14 с 261 и 262.

Прилича на проблем off-by-one в сметката за страниците.

Коментар

Току-що налетях на проблема в друга тема. Изглежда, когато постингите в темата станат кратни на 20, следващият изчезва и се появява чак когато станат два за следващата страница.

Коментар

ДЕЖА ВУ
                                Прикачени файлове
                                Бъдете живи и здрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X