Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Проблеми в работата на портала

Като си отворя профила, отдясно на Friends се показват една част от приятелите ми, обаче после като цъкна да ми покаже целия списък има хора, които ги няма, а иначе ги показва в малкото поле.

п.п.Страшно го обясних, дано да сте разбрали.
    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
    A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
      Като си отворя профила, отдясно на Friends се показват една част от приятелите ми, обаче после като цъкна да ми покаже целия списък има хора, които ги няма, а иначе ги показва в малкото поле.

п.п.Страшно го обясних, дано да сте разбрали.
      Опита ли да отидеш на втората страница от списъка
      LZ1PER

Коментар

Пепи право дума...!
        VPetrov.photography

Коментар

Аз не отговорих на това, защото мислех, че Пепи се майтапи
          Не очаквах такъв отговор просто
          Иначе сега се оправи и всички са си там!
          A2 (+)

Коментар

Незнам доколко е проблем, и как точно ще го обясня, дано да разберете. Като кликна на прикачен файл/снимка и ми я отваря, но снимката е от #180 мнение, а е отворена с/у #150 например, и се получава така, че понякога, ги отваря, на предна старница. Установих, че в дадена тема, всяка снимка се отваря, с/у мнението, от което съм отворила първо снимка, независимо на коя страница съм, или кои мнения виждам в момента.
            sigpic

Коментар

Може ли някой да ми обясни какви са тези "Социални групи" и нормално ли е да имам права да създавам нови?

И един скрийн с проблем - Линка "Добавяне на албум" се повтаря четири пъти.
              Прикачени файлове
              Последно редактирано от javoresku; 07-05-08, 12:01. Причина: Добавяне на текст и картинка.
              “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
              Walter Rohrl
              GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

ДА нормално е...Това е нова опция която тестваме с Венци...за създаване на групи публични модерирани или с покана...нещо като затворен кръг от хора които си имат собствено пространство...но нека Венци го обясни по истински
                MG RACING

Коментар

Добре си го обяснил, идеята е че определени хора тук... Модератори и тези с +ПЛ ще имат право да си създадат собствена т.н. "социална група" където достъпът ще бъде определян лично от тях, модерацията вътре също и всичко това е вече автоматично...

Моля обаче нека повече от вас да си пробват нещата и да пишат ако намерят нещо непреведено например...
                  VPetrov.photography

Коментар

Като стана дума за непреведено: като редактирам нещо, отдолу излиза, например "Last edited by cveti; Днес at 13:24."
                    A2 (+)

Коментар

Аз ли греша или ....

Исках да напиша отговор в тази тема:
                      -Друго оборудване и принадлежности => Какви лампи използвате за фаровете?
                      ...не ми позволи да удебеля шрифта, и липсва опцията:
                      - Управление на прикачени файлове ( не мога да прикача снимка,не позволява също и Емотиконите да бъдат добавени ).
                      ...а тука става..
                      Прикачени файлове
                      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 07-05-08, 18:14.
                      Land Rover Discovery:
                      - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                      Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Не може да има разлики между отделните форуми за тези неща като удебелен шрифт и прикачени файлове... моля рестартирайте всичко и пробвайте пак... ако може и с друг браузер... при вас би трябвало да е проблемът...
                        VPetrov.photography

Коментар

Даже след трето прочитане на Л.С. и затваряне на прозореца, ми сигнализира отново и отново за същото (прочетено вече) съобщение. Губя време!

Коментар

"браузера"... не са форумите...
                            VPetrov.photography

Коментар

От гледна точка на изписването (тук вероятно Симеон ще може да каже "тежката си дума"), като че "Редакция на списъка от игнорирани" ще е по-точно.

Иначе, току-що "поразлистих" менютата и май не видях нищо, което да не е преведено. Браво! За толкова кратко време всичко си дойде на мястото. Поздравления.
                              Прикачени файлове
                              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

За това долу съм избрал без email ,но пробължавам да получавам поща при публикации

Когато вие публикувате нова тема или отговорите в такава имате възможност да изберете добавяне на дискусията към вашия списък от теми с абонамент, в опция да получавате уведомления чрез е.поща когато има нови публикации темата. Не ме абонирай Без email съобщение Спешна ел. поща (известие) Ежедневни (email) известия Седмично email напомняне Режим на абонамент за теми (стандартна настройка):
                                0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X