Това съобщение е възможно да си го видял за няколко минути докато се обновяваше софтуера днес... ама само за няколко минути... да кажем 5 не повече... ако го виждаш и сега значи браузера ти е кеширал страницата...
Това съобщение е възможно да си го видял за няколко минути докато се обновяваше софтуера днес... ама само за няколко минути... да кажем 5 не повече... ако го виждаш и сега значи браузера ти е кеширал страницата...
сега е наред, това бе сутринта към 9 на 03042008
...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО
Преди малко в тази тема:http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...383#post360383
написах отговор, който отговор видях в темата, но сега след 1 ч. го рефрешнах и вече отговора ми го нямаше.
Не беше нещо съществено, но вече няколка пъти така ми се случва да публикувам отговор и да изчезне за последно си спомням в темата за запазване на стартови номера.
Сега вече в 16.09 ч. отново публикувах същия отговор.
Последно редактирано от s_s1; 11-04-08, 15:02.
Причина: добавяне на последния ред
Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
При предишния интерфейс на FTP-сървъра имаше възможност за сортиране на файловете и папките по
<Name> <Last Modified> <Size> <Type>
Сега няма такава възможност. Според мен беше полезно, дали не може да се добави пак?!?
В това мое мнение по неизвестни за мен причини цитата ми беше разделен на две. Опитвам да го редактирам - трия таговете [/quote][quote], които разделят цитата и след запазване на промените цитата е отново разделен на две.
“When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
Walter Rohrl
GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.
В това мое мнение по неизвестни за мен причини цитата ми беше разделен на две. Опитвам да го редактирам - трия таговете които разделят цитата и след запазване на промените цитата е отново разделен на две.
Поправено.
Като си копирал от другия сайт, не се беше копирал началния таг за смяна на шрифта, после пък таговете за шрифт се затваряха и отваряха още няколко пъти... и беше пълна боза. Честно казано не знам защо точно този ефект се е получил, но важното е, че се оправи .
Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
“When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
Walter Rohrl
GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.
Коментар