Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Проблеми в работата на портала

Опитах и пак не се получи.
    Танки грязи не боятся!

Коментар

OK, ще проверим, само че моля за малко време... до утре да кажем...
      VPetrov.photography

Коментар

Няма проблем
        Танки грязи не боятся!

Коментар

Fatal error: Class 'vB_Datastore_XCache' not found in /var/www/forum.offroad-bulgaria.com/includes/init.php on line 201

и така 2 часа.
          ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Това съобщение е възможно да си го видял за няколко минути докато се обновяваше софтуера днес... ама само за няколко минути... да кажем 5 не повече... ако го виждаш и сега значи браузера ти е кеширал страницата...
            VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
              Това съобщение е възможно да си го видял за няколко минути докато се обновяваше софтуера днес... ама само за няколко минути... да кажем 5 не повече... ако го виждаш и сега значи браузера ти е кеширал страницата...
              сега е наред, това бе сутринта към 9 на 03042008
              ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Преди малко в тази тема:http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...383#post360383
                написах отговор, който отговор видях в темата, но сега след 1 ч. го рефрешнах и вече отговора ми го нямаше.
                Не беше нещо съществено, но вече няколка пъти така ми се случва да публикувам отговор и да изчезне за последно си спомням в темата за запазване на стартови номера.

Сега вече в 16.09 ч. отново публикувах същия отговор.
                Последно редактирано от s_s1; 11-04-08, 15:02. Причина: добавяне на последния ред
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Надали този проблем е от сървъра или софтуера на форума!
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

При предишния интерфейс на FTP-сървъра имаше възможност за сортиране на файловете и папките по
                    <Name> <Last Modified> <Size> <Type>
                    Сега няма такава възможност. Според мен беше полезно, дали не може да се добави пак?!?

Коментар

Да, ще бъде добавена... само въпрос на малко време е...
                      VPetrov.photography

Коментар

В това мое мнение по неизвестни за мен причини цитата ми беше разделен на две. Опитвам да го редактирам - трия таговете [/quote][quote], които разделят цитата и след запазване на промените цитата е отново разделен на две.
                        “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                        Walter Rohrl
                        GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
                          В това мое мнение по неизвестни за мен причини цитата ми беше разделен на две. Опитвам да го редактирам - трия таговете които разделят цитата и след запазване на промените цитата е отново разделен на две.
                          Поправено.
                          Като си копирал от другия сайт, не се беше копирал началния таг за смяна на шрифта, после пък таговете за шрифт се затваряха и отваряха още няколко пъти... и беше пълна боза. Честно казано не знам защо точно този ефект се е получил, но важното е, че се оправи .
                          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Благодаря.
                            “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                            Walter Rohrl
                            GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Поради планов ъпгрейд на техника е възможно прекъсване в работата на портала днес между 16.00 часа и 16.30 часа.

Коментар

Да изненада ме това съобщение: Database error
                                The database has encountered a problem.
                                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X