Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Проблеми в работата на портала

Днес в ~14:10 минути прекъсна достъпа до портала... Прекъсването е по вина на Евроком - оптична свързаност...
    VPetrov.photography

Коментар

Прави ми впечатление, че през зимното часово време часовникът на портала непрекъснато сменя часа на постовете с един час - ту напред, ту назад. През лятното май не го правеше.
      Защо става така и не може ли да се стабилизира тоя часовник? Доста е объркващо.
      НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
      Omnia vincit amor !

Коментар

само при мен ли форума ту го има, ту го няма от час-два ?

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
          само при мен ли форума ту го има, ту го няма от час-два ?
          Май само при теб!
          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

И при мен си работи, само софтуерът му от време на време издиша - не позволява да отговарям, редактирам мнения, вмъквам картинки. Пробвам го с два браузъра и си мисля че не е при мен проблемът

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
              И при мен си работи, само софтуерът му от време на време издиша - не позволява да отговарям, редактирам мнения, вмъквам картинки. Пробвам го с два браузъра и си мисля че не е при мен проблемът
              Това се получава,като се натовари много сървъра.Предполага де.
              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Използваме почивните дни да мигрираме към система от клъстер за WEB front end сървърите защото един сървър само вече не може да поеме трафика колкото и да е мощен... Не би следвало да има прекъсвания, няма причина за това... но проблем със закачените файлове наистина в някакво време е възможно да има... Съжаляваме за неудобството ама то вече няма удобно време за работа по техническата страна пък се налага понякога...
                VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
                  Прави ми впечатление, че през зимното часово време часовникът на портала непрекъснато сменя часа на постовете с един час - ту напред, ту назад. През лятното май не го правеше.
                  Защо става така и не може ли да се стабилизира тоя часовник? Доста е объркващо.
                  Мдам. И аз го забелязах това !
                  Наскоро навиках един френд заради такава грешка.
                  Звъня му на телефона, а той не отговаря, въпреки, че преди 1 мин беше писал пост.
                  Оказа се, че е било преди час ...
                  Големи майни отнесе, че се прави на луд и не ми вдига !
                  Ендурото и сексът не са шега работа !
                  -------------
                  Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                  http://crazy-job.com

Коментар

Уважаеми колеги, тази вечер се налагат няколко доста сложни операции по окончателното преминаване към клъстерна система за WEB частта на портала. Моля ви за търпение, ще се постараем спиранията да бъдат възможно най-кратки...
                    VPetrov.photography

Коментар

Днес,18:50 за няколко минути - The server is too busy at the moment. Please try again later.
                      LZ1GYY
                      0898 436 956

Коментар

• До: Потребителски статистики за Портала: 04/2007-04/2008г.

А може и въобще да не се подобри, тъй като следното съобщение в последния един месец много зачести:
                        Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от druncho Преглед на мнение
                          А може и въобще да не се подобри, тъй като следното съобщение в последния един месец много зачести:

Да колега тук напълно си прав..
                          Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
                          КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Първоначално публикуван от druncho Преглед на мнение
                            Странно за първи път разбирам, че има и такова съобщение в този форум.
                            Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                            Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Направихме промени в настройката за това съобщение... Моля ако някой го види отново веднага да пише...
                              VPetrov.photography

Коментар

днес ми се появи два пъти

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X