Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Проблеми в работата на портала

Не съм забелязал до сега да има такъв проблем.
    При мене си работи нормално.
    Моля и някой друг ако има същия проблем нека сподел.

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
      Имам предвид: "Последна получена оценка на репутация", не можах да се справя да го направя на "снимка".
      До преди беше следното: Скрита репутация - скрита и "Последна получена оценка на репутация", показана репутация - показана и "Последна получена оценка на репутация".
      Сега репутация скрита - "Последна получена оценка на репутация" показано. Не е голям проблем, наистина, просто не съм свикнал така, и се обърках с другото.....
      И при мене стана така от известно време!
      "Do not correct a fool, for he will hate you;
      Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Здарвейте това Последна получена оценка на репутация
        Ако го гледате в "Персонални настройки".
        То е видимо само от вас след "вход" и е за ваша лична информация.

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
          Рядко в темите с абонамент в персонални настройки ми излиза че едикоя си тема има ново мнение, чуквам аз на отметката която те праща на първото ново мнение, а всъчност се оказва че няма никакво ново мнение, а ме хвърля на някакво доста старо, дори моето последно мнение по тази тема е доста по назад в страниците.
          Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
          И при мене стана така от известно време!
          Обърнете внимание дали в темата има анкета ако има гласуване в анкетата дори без да има отговор в темата, системата го показва все едно, че има ново мнение, но ако не е анкета, значи има нещо нередно!
          LZ1PER

Коментар

Не е анкета, а и откъде накъде ще ме поставя на първо ново мнение много по-вначалото от това което аз съм дал много след това в същата тема.
            Поне на моето мнение да ме забие ако не друго, така мога да го приема
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
              Не е анкета, а и откъде накъде ще ме поставя на първо ново мнение много по-вначалото от това което аз съм дал много след това в същата тема.
              Поне на моето мнение да ме забие ако не друго, така мога да го приема
              А направило ли ти е впечатление, мнението на което те праща дали не е на участник, на който мненията му минават през модерация?
              Ако някой от участниците със сив ник пише в дадена тема (мнението му не се вижда докато не се одобри), след него и други пишат, а когато по-късно бъде одобрено мнението на този участник, то се подрежда в темата хронологично и съответно те праща на първата непрочетена от теб публикация т.е. на това мнение!
              Последно редактирано от Peppy; 11-11-08, 20:13.
              LZ1PER

Коментар

Има логика, за това немога да кажа дали е така, малко ме съмнява, но другия път ще проследя.

p.s. но пък като се замисля надали има немодерирано мнение, защото нали все пак одобрението на мнения минава и през мен, а тук става въпрос за мнение което е доста старо, не за 2-3 дена а последния случай беше за около месец назад.
                Последно редактирано от Краси; 11-11-08, 22:22. Причина: долълване
                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Докато си редактирах мнение забелязах че на мястото на бутона запази има нещо друго. Като се върнах да направя screenshot, бутона си беше наред. След няколко презареждания обаче се появи пак и този път успях да го хвана. Прикачвам снимка. На бутона пише гласувай сега.
                  Прикачени файлове
                  Последно редактирано от jkolarov; 13-11-08, 20:38.

Коментар

Цяла вечер ми показва едни и същи мнения в темите с абонамент.колкото и пъти да ги отворя,после като кликна на персоналните настройки ми показва същите теми и мнения.А като отворя всички теми с аонамент ми показва темите в които има нови мнения
                    ПП.Как го обясних и аз не мига да го разбера,ама надявам се вие да успеете
                    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от jkolarov Преглед на мнение
                      Докато си редактирах мнение забелязах че на мястото на бутона запази има нещо друго. Като се върнах да направя screenshot, бутона си беше наред. След няколко презареждания обаче се появи пак и този път успях да го хвана. Прикачвам снимка. На бутона пише гласувай сега.
                      Това се получава след ъпдейт на форума,
                      Поради използването на кеш система,
                      Случайно си попаднал на кеширан файл,

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                        Цяла вечер ми показва едни и същи мнения в темите с абонамент.колкото и пъти да ги отворя,после като кликна на персоналните настройки ми показва същите теми и мнения.А като отворя всички теми с аонамент ми показва темите в които има нови мнения
                        ПП.Как го обясних и аз не мига да го разбера,ама надявам се вие да успеете
                        доколкото разбрах, това е възможно да се получи когато има мнения чакащи модерация.

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
                          доколкото разбрах, това е възможно да се получи когато има мнения чакащи модерация.
                          Мненията бяха все на хора с много точки.Но и така да е,защо контролният панел си показваше едно и също няколко часаЕдни и същи теми,с едни и същи постове.И постоянно ми ги показваше че има непрочетени мненияА като вляза във "Виж всички теми с абонамент" ми показваше другите теми в които има нови мнения

Коментар

• Re: Проблеми в работата на портала

OK понеже това го тествах може би 1000 пъти и при мене си работи.
                            Кажи ми темите който го правят да си ги маркирам и аз и да гледам.
                            Другото което може да е проблем е кеш на броузера и кукита.
                            Погледни си все пак настройките на броузера и си изчисти кешираните файлове.
                            Кой броузер ползваш...

Поздрави.

Коментар

• До: Re: Проблеми в работата на портала

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
                              OK понеже това го тествах може би 1000 пъти и при мене си работи.
                              Кажи ми темите който го правят да си ги маркирам и аз и да гледам.
                              Другото което може да е проблем е кеш на броузера и кукита.
                              Погледни си все пак настройките на броузера и си изчисти кешираните файлове.
                              Кой броузер ползваш...

Поздрави.
                              И при мене си работи,но оня ден ми направи тоя номер.На другият ден всичко си беше нормално.Явно проблемът е бил в кеша и после е бил почистен автоматично.Сега съм му отделил малко повече място и да го чисти по чест.

Коментар

Здравейте, имам проблем с достъпа до FTP. Ползвам тотал командер, Излиза ми този надпис : 530 Login authentication failed. Retry with same user*password or re-enter them. дори да ги напиша отново, пак излиза същото !
                                2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                                Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X