Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Проблеми в работата на портала

Светльо, проблема е при теб, вдигнал си си репутацията до +ПЛ...
    Тези които са с +ПЛ, не могат да дават негативен вот, но пък могат да дават картони... жълти, червени...
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Аха, аз си помислих нещо да не се е прецакало, или че е някой е взел решение вече само положителни отзиви да се дават. Не знаех, че е автоматична функция на програмата.
      Благодара за инфото.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

освен това можеш да си забраниш индекса за репутация (демек да не парадираш колко си авторитетен)
        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

"достъпите"
          Прикачени файлове

Коментар

Не мога да прикача 2 pdf файла, въпреки че уж имам место, просто ми отказва да ги ъплоудне. Файловете са по 2 и 4мгбт. Дали проблема е мой или е нормално да не мога?
            ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Пробвай да затвориш "Акробат рийдъра" преди да ги ъплоудваш. Понякога отказва ъплоуд ако файловете са "in use".

Коментар

За съжаление не става. А имам само 526кв заето място. освен това аз съм по Linux, а не под уиндоус. Интересно че като прикачвам снимки нямам проблеми. Да не би пдф-ите да са прекалено големи(единия е 2,5мгб а другия е 4,5)?
                ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Не би трябвало да имаш затруднения, произтичащи от големината на файла. Причината е при теб. Опитай с друг клиент, под Линукс, изборът е голям. Ако не ти се експериментира с друг клиент, бих ти предложил, да смениш разширението на файла и след ъплоуда, да си го възстановиеш...
                  Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                  Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Проблема е че нямам ftp акаунт, и не мога да ги прехвърля така. Разчитах на възможността за прикачане, обаче.... не става.
                    ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Ами опитайте новата функция с албуми

http://forum.offroad-bulgaria.com/album.php?u=10972

Качваш си снимките там и ги копираш като ползваш иконката приличаща на планинка намираща се над полето за писане.
                      Успех
                      MG RACING

Коментар

Проблемът ми е с pdf файлове. За снимките функцията с прикачването не ми прави проблем. В албумите pdf-и могат ли да се слагат?
                        ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Във връзка с подмяна на активно оборудване са възможни прекъсвания в работата на портала днес между 19.30 и 20.30 часа.

Коментар

В момента няма ФТП ....
                            Ако има снимки някъде в темите ... ги зарежда по 10 - 15 минути...
                            Или някой е решил да "копне" фтп-то или юзерите сме повече от 20 000 ...!!!???
                            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

И при мен е така!
                              Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
                              Drag Grand Canyon Daily
                              Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
                              LZ1JYM

Коментар

Проблемът вече е решен... Наш колега беше разположил колекция филми в директорията си и те се теглеха както от света така и от България... В тази връзка напомням да ползвате FTP-то по предназначение а не за "фри" хостинг...
                                VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X