Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблеми в работата на портала
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Проблеми в работата на портала
Искам да попитам дали е възможно, когато преминете към писане на съобщение след това веднага да може да се върнете с някаква ''връзка" към темата където сте били преди това? Имам предвид писане на ЛС!
Дано съм се изразил правилно и сте ме разбрали!
И последно питане: Трудно ли е и най-вече дали е възможно във форум "Автомобили 4Х4", имената на автомобилите /подфоруми/ да са наредени по азбучен ред? Мисля, че ще е по прегледно и по бързо за "влизане".
Поздрави!
Благодаря!Говоря ти дъще, сещай се снахо!
Коментар
-
Първоначално публикуван от box1 Преглед на мнениеИскам да попитам дали е възможно, когато преминете към писане на съобщение след това веднага да може да се върнете с някаква ''връзка" към темата където сте били преди това? Имам предвид писане на ЛС!Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнениеМоже ли точен линк на който връща тази грешка......TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО
Коментар
-
Сега проблемът е с базата данни... машината - двупроцесорна Зион, само че от по старите с 1000MHz и 1Г RAM, нещо вече и идва нанагорно... Понеже сме пуснали всички "екстри", базата данни е натоварена интензивно и вече почва да се бави... НО! Вече е инсталирана новата машина която до няколко дни ще поеме работата... Тя е HP двупроцесорна "quad core", модел миналият месец и 8Гб RAM... Тъй че за известно време ще сме спокойни...
Говоря само за базата данни... организацията ще бъде:
1. Физическа машина за база даннни
2. Две физически машини (клъстер) върху които вървят виртуални машини за:
- Форум
- WEB сървър 1
- WEB сървър 2
- е-shop
- FTP
Всичките машини от по-горе работят с общ дисков масив... който също предстои да се сменя... Към момента е 1.5Tb но не му стига бързодействие. Следващата или по-следваща седмица ще бъде и дисковият масив заменен с HP 12 дисков 9.7Tb...
С дисковия масив не работи само базата данни която с цел бързодействие ще използва отделен хардуерен RAID 1 от два диска, 15000 оборотни SAS...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар