Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Проблеми в работата на портала

пробвай така
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

google е ясен -)))))

Коментар

непрекъснато ми отваря грешка 404 когато търся главната страница. по тази причина си стартирам форума през търсачка и подтема.
        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Може ли точен линк на който връща тази грешка...
          VPetrov.photography

Коментар

Дълго след като съм прочел Л.С. ми святка да го прочета.

Коментар

Искам да попитам дали е възможно, когато преминете към писане на съобщение след това веднага да може да се върнете с някаква ''връзка" към темата където сте били преди това? Имам предвид писане на ЛС!
              Дано съм се изразил правилно и сте ме разбрали!

И последно питане: Трудно ли е и най-вече дали е възможно във форум "Автомобили 4Х4", имената на автомобилите /подфоруми/ да са наредени по азбучен ред? Мисля, че ще е по прегледно и по бързо за "влизане".

Поздрави!
              Благодаря!
              Говоря ти дъще, сещай се снахо!

Коментар

Първоначално публикуван от box1 Преглед на мнение
                Искам да попитам дали е възможно, когато преминете към писане на съобщение след това веднага да може да се върнете с някаква ''връзка" към темата където сте били преди това? Имам предвид писане на ЛС!
                Пробвал ли си с 2-3 натискания на бутончето със стрелка сочеща на ляво или надпис "back" на браузера?
                Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                  Може ли точен линк на който връща тази грешка...
                  не мога, днес е "пушка".

Коментар

http://404.wizardsearch.org/ това е

Коментар

Moe предположение - или ти използваш proxy server, или доставчикът ти поддържа такъв при него...

Коментар

Има ли бъгови проблеми или "повредата е във вашия телевизор"? Много се бави, особено при "стъпка назад" - back бутон
                        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

И при мен се бавеше много снощи. Явно успяваме да претоварим и новия капацитет... Впечатляващо .
                          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Сега проблемът е с базата данни... машината - двупроцесорна Зион, само че от по старите с 1000MHz и 1Г RAM, нещо вече и идва нанагорно... Понеже сме пуснали всички "екстри", базата данни е натоварена интензивно и вече почва да се бави... НО! Вече е инсталирана новата машина която до няколко дни ще поеме работата... Тя е HP двупроцесорна "quad core", модел миналият месец и 8Гб RAM... Тъй че за известно време ще сме спокойни...

Говоря само за базата данни... организацията ще бъде:

1. Физическа машина за база даннни
                            2. Две физически машини (клъстер) върху които вървят виртуални машини за:
                            - Форум
                            - WEB сървър 1
                            - WEB сървър 2
                            - е-shop
                            - FTP

Всичките машини от по-горе работят с общ дисков масив... който също предстои да се сменя... Към момента е 1.5Tb но не му стига бързодействие. Следващата или по-следваща седмица ще бъде и дисковият масив заменен с HP 12 дисков 9.7Tb...

С дисковия масив не работи само базата данни която с цел бързодействие ще използва отделен хардуерен RAID 1 от два диска, 15000 оборотни SAS...
                            VPetrov.photography

Коментар

Опитвам се да прикача файл .djvu 20 MB и ми дава следното съобщение:
                              Някакво ограничение ли има?
                              Прикачени файлове
                              Танки грязи не боятся!

Коментар

Направете го .zip и тогава пробвайте...
                                VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X