Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Репутация, какво е, дискусия, кой защо пише

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Репутация - какво е това в този портал?

А,кой е с най-висока репутация засега?
    MG RACING

Коментар

- Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
      - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Първоначално публикуван от stanislav_7140 Преглед на мнение
        От пускането на репутацията, та до сега Чавдар държи "Палмата на първенството", защото пише най-добрите репортажи, а и прави много интересни разходки и не само

Коментар

• До: Репутация

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
          световно неизвестен(на) тук : -999999 - е безнадежден случай
          гради надежди за по-добри времена : -50 - може и да се поправи
          ги е вършил(а) разни преди : -10 - леко е "оплескал" нещата
          към момента е: 'мъгла' : 0 - никой не го е "чувал" още
          е стъпил (а) здраво с двата крака :10 - му се " чува" думата
          скоро ще чуете за него/нея :50 - става известен
          ... какво излъчване... :150 - е доста оригинален
          си е цвете в пустинята :250 - е много оригинален и самобитен
          - знае ги нещата :350 - е утвърден авторитет
          е черешката на тортата :450 - е черешката на тортата
          - всички го(я) знаят :550 - е прочут навсякъде
          е за пример :650 - него го цитират в учебниците
          - има за какво да се гордее :1000 - той пише учебниците
          е с обещаващо бъдеще :1500 - той е в световните висини
          е с репутация над скалата :2000 - е Стефан
          или г-н петров

мисля, че е време да закл. темата, щом и модовете забравят старите писания (нищо лично)
          - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
          - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

За текущото състояние менюто горе цъкаш на "Участниците тук" и после сортираш по репутация, като цъкнеш на заглавието на колонката "Репутация".
            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Не знам моето скромно мнение е че трябва да има нещо си там над скалата,защото всеки човек си задава въпросът колко над скалата е даден човек,не че има голямо значение но все пак,може да си остане над скалата но да продължат с втори ред квадратчета.
              Все пак ти си Администратора ти решаваш.
              Поздрави
              MG RACING

Коментар

Не знам моето скромно мнение е че трябва да има нещо си там над скалата,защото всеки човек си задава въпросът колко над скалата е даден човек,не че има голямо значение но все пак,може да си остане над скалата но да продължат с втори ред квадратчета.
                Все пак ти си Администратора ти решаваш.
                Поздрави
                Мда, а за репутацията на Стефан какво правим? То не 2, 3 или 5, ами и 10 реда няма да стигнат . Единствен вариант тогава е репутацията да е в цифри

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                  Е все пак репутацията има своята роля не като състезание а като информация доколко даден човек е познат, приет и уважаван в нашата общност. (Имам в предвид неговите мнения които са оценявани)

Репутацията няма за цел състезание между хората тук. Щом някой е надхвърлил скалата си остава там. Няма нужда от по-най... ще се радвам с течение на времето много хора да имат такъв индекс и което е много важно да си го задържат...
                  +1
                  Много започнахме да се втелясваме в тая репутация...
                  Както е сега си е добре,стигаш си на върха и си седиш там,ако успееш де
                  Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                  A2 (+)

Коментар

Аз не съм получил нито 1 смислен коментар до сега...

зелените точки са празни, а червените хмм, забравих 1-вата, а 2-рата е за темата FJ крузер, "кометарът е това пък защо"... мнението ми в темата е, че за мен е най-апетитен от новите съвове. та този коментар ако ми изяснява що имам червена точка... разбирам да се заяждам нещо или да плюя УАЗ или Нива...

незнам, явно е положението със зелените точки, ако някой се кефи ти дава, ама червените ако не се обосновът подобаващо си е чиста проба гадост...

Коментар

в този ред на мисли ми хрумна, няма ли начин да се дават права за червени точки само на хора с наистина висока репутация, а не всеки да ти праска червено за щяло и нещяло...

Коментар

Мене нещо не ми е ясно -ако някой има отрицателно мнение или мнение различно от другата страна спокойно може да го напише в темата.Нали за това е диалог.За какво са червените квадратчета за които пишете- аз чак сега разбрах, че имало такова нещо като репутация и че тя имала значение.Sorry.Аз когато имам да казвам нещо на някого директно в очите.В спора се ражда истината.

Пропуснах нещо все пак това е виртуален форум за обмяна на иформация за приятно прекарване на времето и т.н. все положителни нища.Много малка част от тези 7-8000 члена са неанонимни.Така че всяка една оценка до голяма степен е субективна и недоказуема.
                        Последно редактирано от Георги Крумов; 01-09-07, 12:25.

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
                          ...ако някой има отрицателно мнение или мнение различно от другата страна спокойно може да го напише в темата.Нали за това е диалог.....
                          Сигурно има хора дето не им се спори с писане в дадена тема....Просто ти забиват червената точка и са си спокойни.
                          Без излишни приказки/писаници.

Коментар

• До: Бихте ли купили "евтина нафта"?

Добре де, може ли при всеки заформил се спор, макар и съвсем малък да хвърчат искри и червени точки? Много по човешки е всеки да си каже мнението без да се страхува от някакви глупави санкции. Истината така се ражда - в спора! Отново казвам, че тези точки са безумни! Заради тях забелязвам, че всеки внимава какво пише, гледа да е благоугодно за всички, макар че действително мисли по друг начин. Или просто НЕ пише! Много хора които уважавам безкрайно като хора и събеседници престанаха да пишат! Да, и аз се хващам, че внимавам какво пиша. За какво? За кого? Майната им на глупавите точки! Вече ще си пиша името под всяка точка и зелена и червена. Да ме банват и да се приключва.....

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
                              Добре де, може ли при всеки заформил се спор, макар и съвсем малък да хвърчат искри и червени точки? Много по човешки е всеки да си каже мнението без да се страхува от някакви глупави санкции. Истината така се ражда - в спора! Отново казвам, че тези точки са безумни! Заради тях забелязвам, че всеки внимава какво пише, гледа да е благоугодно за всички, макар че действително мисли по друг начин. Или просто НЕ пише! Много хора които уважавам безкрайно като хора и събеседници престанаха да пишат! Да, и аз се хващам, че внимавам какво пиша. За какво? За кого? Майната им на глупавите точки! Вече ще си пиша името под всяка точка и зелена и червена. Да ме банват и да се приключва.....
                              А ти защо се притесняваш

Коментар

Не се притеснявам! Дразня се. Току някой изреве.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X