Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Репутация, какво е, дискусия, кой защо пише

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Репутация - какво е това в този портал?

Първоначално публикуван от jimmy Преглед на мнение
    Въпроса къде се губи Стефан според мен е съществен. Форума не е същия.
    Не само Стефан е спрял да пише. Прави ми впечатление че и Volk отдавна не е писал.
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
      Не само Стефан е спрял да пише. Прави ми впечатление че и Volk отдавна не е писал.
      И аз забелязах. Що тъй тез хора?

Коментар

..... и Чуров спря

Коментар

Мили Хора, Форума е "Жив" и като всеки жив организъм се развива (за добро или не чак толкова). Хората също се променят, аз например съм сменил една камара Хобита и "Групи по интереси", така че ми се вижда нормално да се присъединяват Нови Хора и някой от "старите" да намалят или изобщо престанат да посещават това Виртуално пространство!
          Някой много добре беше описал живота на форумите (имаше линк някъде из форума, ама къде?), така че трябва да приемем фактите.
          А ако някой има предложение как да се подобри Този Форум, така че на всички да ни е по-интересно, да казва, а най-добре да го реализира

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
            ..... и Чуров спря
            И go go go също спря .Имаше интересни технически разсъждения.
            B+

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
              И go go go също спря .Имаше интересни технически разсъждения.

И близнаците имаха такива

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                Мили Хора, Форума е "Жив" и като всеки жив организъм се развива (за добро или не чак толкова). Хората също се променят, аз например съм сменил една камара Хобита и "Групи по интереси", така че ми се вижда нормално да се присъединяват Нови Хора и някой от "старите" да намалят или изобщо престанат да посещават това Виртуално пространство!
                Някой много добре беше описал живота на форумите (имаше линк някъде из форума, ама къде?), така че трябва да приемем фактите.
                А ако някой има предложение как да се подобри Този Форум, така че на всички да ни е по-интересно, да казва, а най-добре да го реализира
                Миналата година не бях влизал тук близо 6 месеца поради лични причини. Но в никакъв случай защото съм бил обиден на някого. Надявам се , че и всички , които изброихте (а има и още) , не са се почувствали обидени от някой от нас , и това да е причината поради която вече не пишат. Дано ако прочетат тези редове , разберат колко ни липсват (на мен специално) , и отново се появят да ни радват с присъствието си. Защото в крайна сметка , дори без да се познаваме лично , сме всъщност приятели , а не врагове.

Коментар

Наистина ли си мислите,че не пишат защото примерно ги мързи.Говорете с тях и ще разберете защо.Ако не ги познавате да ви кажа.Не пишат защото са грубо казано "обидени".Всъщност не ги е грижа.Казват нещо от рода:"Щом има толкова големи разбирачи нека си пишат те!"Що така приказват.....И тук стигаме до безкрайната тема-опит или теория....

Коментар

Последното което бих си помислил, е че изброените на тази страница хора, спрели да се изказват, ги "мързи да пишат".

Определено без който и да е от тях форумът вече не е същия.

Между другото не познавам лично никого от тях, но въпреки това си мисля, че не биха се обидили на нечие мнение, особено ако, е меко казано, некомпетентно. Нали форумът е за всички, включително както полу, така и кръгли идиоти, комплексари и всякакви подобни, т.е. както в живота, хора всякакви

Всеки път, отваряйки форума, се надявам, че нещата са се променили и ще прочета отново мненията им!
                    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

• До: Репутация - какво е това в този портал?

Конкретно за Волк - има много работа, което е най-сериозната причина за "отсъствие". Обаче "контактът" не е загубен и даже довечера ще идва на отборната среща.

Обаче зрели мъже да се обиждат, при това от приказки...

Коментар

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнение
                        Конкретно за Волк - има много работа, което е най-сериозната причина за "отсъствие". Обаче "контактът" не е загубен и даже довечера ще идва на отборната среща.

Обаче зрели мъже да се обиждат, при това от приказки...
                        Зависи от КОГО са обидени...Явно има значение.
                        И на мен ми липсват някои хора,а дали ще се върнат...само времето ще покаже...
                        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Ей, темата е за репутацията, а не защо хората спират да пишат. Ако искате, отцепете я на 2 теми.

Аз имам въпрос за репутацията и по-точно за раздаването на червени или зелени точки.

Значи зелени точки даваме, когато някое мнение ни хареса... А червени даваме, когато не ни хареса и остро не сме съгласни с него? Или нещо бъркам?

Питам, щото за критиките си, че не одобрявам мнения на Zaarin, полуих червени точки с коментар: Смъртни присъди за...20-06-07 22:12Раздаването на червени/зелени точки не е аргумент

И това при условие, че самият Zaarin не се е засегнал от думите ми...

Е, в какви случаи да даваме червени точки?

Коментар

Първоначално публикуван от Tiger Преглед на мнение
                            ...Е, в какви случаи да даваме червени точки?
                            по съвест ги давай, ако въобще даваш

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                              по съвест ги давай, ако въобще даваш
                              И да не си казвам, за да не ми го връщат...

Коментар

Аз си казах мнението за тази прословута репутация! За мен този вид оценяване е силно необектвно. Точки се раздават по симпатии и други маловажни причини. Аз и други членове на форума сме убедени, че има хора които са се регистрирали с повече от един ник, пишат от различни компютри и си разменят точки между никовете. Наблюдавайте внимателно Разбирам, че трябва да има някакво разграничаване, но то се вижда от статуса на участника - младши, утвърден, старши. Относно издънките, лошото поведение, обиди и др. - има модератори които могат да пускат предупреждения видими под ника на участника, като в другите форуми. Тази история с репутацията започна доста да изостря добрия тон помежду ни.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X