Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Репутация, какво е, дискусия, кой защо пише

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Репутация, какво е, дискусия, кой защо пише

Така е по принцип, но този който получава негативен вот няма да се афектира от това и да се озлобява. Както сами четете има много хора които са раздразнени и се оплакват от негативния вот.

Коментар

Освен това като се скрие за потребителите и тази информация - Точки (при гласуване): 15 - нещата съвсем ще си дойдат на мястото.

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
        Освен това като се скрие за потребителите и тази информация - Точки (при гласуване): 15 - нещата съвсем ще си дойдат на мястото.
        Подкрепям!
        Тази информация издаваше много - и се получават дразги м/у предполагаемите гласоподаватели
        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Съгласен съм и с това предложение на disem но реализацията ще му е много трудна защото значи промяна в кода на VBULLETIN което не ми се иска да правим... Както и да е ще помислим. Но пък с това че не се вижда кога и с какво е гласувано малко обезсмисля това че може някой да види с какъв индекс е друг...
          VPetrov.photography

Коментар

Сега когато не се вижда гласуването вече, трябва ли да пишем коментар на вота?

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
              Сега когато не се вижда гласуването вече, трябва ли да пишем коментар на вота?
              Поне един символ да! Това вече е от софтуера и не мога да променя... Т.е. не бих желал...
              VPetrov.photography

Коментар

Ъъъ... а като не се вижда за кои точно мнения са раздавани червени как ще се разбере кога има системно гласуване срещу всяко мнение при първа възможност? За което беше споменато, че се случвало често.
                Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

И преди и сега тези инструменти са достъпни само за Администраторите... и мисля че така е най-добре като гледам до какво довежда "гласността"
                  VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
                    Това би било хубаво при положение , че всички гласуват по съвест и редовно.
                    А бе, хора, вие ме убивате! Какво значи "гласуване по съвест"?!? "Гласуването" е израз на одобрение или неодобрение. Или ми допада нечия позиция или поведение или не. Каква съвест, какви 5 лева. Що се отнасяте към виртуалната репутация като към оценка на съдия, който е задължен да бъде безпристрастен?!? Няма такова нещо!

Абсолютно съм съгласен с колегите, които смятат, че тоталното скриване на вотовете в определена степен ще обезсмисли системата за оценка. Но, тъй като явно има достатъчно много такива, които страдат силно от мисълта, че не са харесвани постоянно и от всички, то май ще е по-добре да им се спести това страдание ...
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Според мен видимостта на мненията и характера им + или - си е чист метод за мотивиране, и сега ми липсва като такъв, за мен бе стимул да видя как хората оценват опитите ми да помогна с каквото мога а червените точки ми помагаха да видя света през другите очи през друга перспектива и гледна точка, сега това го няма според мен репутацията ще загуби от положителните си характеристики...не отхвърлям съображенията на Венци но си мисля, че се оряза една реално добре работеща опция на форума...

Моите две стотинки

Поздрави,
                      Бъдете живи и здрави!

Коментар

Подкрепям горното мнение така и не схванах тази "червеноточкова психоза",но както не веднъж Венци е казвал тук цари тоталитаризъм и щом той така е решил така да бъде.
                        ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                        тел.088четири 9едно9 4нула4
                        -------------------------------------------------------

Коментар

Според мен ако вотовете са скрити няма да има никакъв смисъл от тази система за оценка.
                          Only after the last tree has been cut down,
                          Only after the last river has been poisoned,
                          Only after the last fish has been caught,
                          Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                            Според мен видимостта на мненията и характера им + или - си е чист метод за мотивиране, и сега ми липсва като такъв, за мен бе стимул да видя как хората оценват опитите ми да помогна с каквото мога а червените точки ми помагаха да видя света през другите очи през друга перспектива и гледна точка, сега това го няма според мен репутацията ще загуби от положителните си характеристики...не отхвърлям съображенията на Венци но си мисля, че се оряза една реално добре работеща опция на форума...
                            Напълно подкрепям.Все пак са единици хората във форума, които толкова болезнено изживяват тези "червенки".Тази опция на софтуера си е хубава, дава възможност човек да си "сверява часовника" и не виждам защо трябва да се премахва.И аз съм имала "червено" и сигурно пак ще имам, но като видях в коя тема е и за кое мое мнение, си дадох сметка, че може би съм била прекалено крайна и емоционална - т.е. - тази негативна оценка ме е накарала да се поразмисля и дори да дам правота на този, който ми я е сложил.А като не се вижда, човек не може да си направи никакъв извод за себе си.Никой не е идеален и никой не може да се харесва на всички участници - това е съвсем естествено.Все пак сме тук да обменяме мнения, да научаваме нови неща, а не да се киприм като пред виртуално огледало.

Коментар

Аз подкрепям махането им по 3 причини:
                              1) Няма да се занимаваме вече с въпроси кой колко червени е получил
                              2) Хора, на които им е пукало от това и са "внимавали" какво ще кажат може да спрат да внимават
                              3) Последно, но най-важно за мен - изразяването и обосноваване на мненията ще се пренесе (дай боже) в самите теми, а не в безмислени коментари към червеничките. Т.е. да се премахне "Вместо надълго и нашироко да му обяснявам, дай да му прасна едно червено".

Самия факт, че се разгоряха такива дискусии показва (според мен), че нещо не е било както трябва. Лично аз спрях да им обръщам внимание откакто разбрах, че емотиконите играят роля и на коментари към оценките.

Коментар

Първоначално публикуван от nikidd Преглед на мнение
                                ."Вместо надълго и нашироко да му обяснявам, дай да му прасна едно червено"...
                                Ники, в интерес на истината, точно това се случи по темата за "нафтата". Само че, червено получи не един а всички които бяха писали..И ето сега от 3 дни само това се "дъвчи".

И това само заради, излишна емоционалност и "липса на време" за обяснение
                                Последно редактирано от Lazar; 24-09-07, 16:10. Причина: допълнение

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X