Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Репутация, какво е, дискусия, кой защо пише

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Потребител му се чува думата по тези места - Потребител на който му се чува думата по тези места
    Просто съм направил copy/paste Потребител ще бъде заместен със съответното потребителско име...
    VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
      Потребител му се чува думата по тези места - Потребител на който му се чува думата по тези места
      Това е защото, като посочиш правоъгълничето за "репутация" се изписва, примерно, "Алекс Марков му се чува думата......".
      Аз, за това го променях, гледах какво изписва и съобразих словореда.
      Иначе трябва да стане " е потребител, на който....".

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
        Това е защото, като посочиш правоъгълничето за "репутация" се изписва, примерно, "Алекс Марков му се чува думата......".
        Аз, за това го променях, гледах какво изписва и съобразих словореда.
        Иначе трябва да стане " е потребител, на който....".
        Абе на Gad му се чува думата из тези места

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
          Абе на Gad му се чува думата из тези места

....А може би, и ще стане известен...?!!!

Коментар

хмм, а що не ги вържем със офроудЪ?

Коментар

....А може би, и ще стане известен...?!!!
              Само не ставай Стефан

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                А и да ви кажа сериозни те участници тук не са разни смешници които ще тръгнат да си оправят реномето по този начин. Съгласен съм че тази опция сред разни смешници няма да работи добре но тук нещата стоят другояче. Аз не знам за друг форум в който са се събрали толкова и все сериозни хора.
                Не си спомням аз да съм обиждал някой от потребителите ти. Да не казвам, че много от нашите потребители са и ваши, така обиждаш и себе си.
                Последно редактирано от kernel; 04-02-07, 21:28.

Коментар

Много моля да престанете да ме занимавате с вашия форум. Ако някъде и в нещо се разпознавате проблема си е само ваш...
                  VPetrov.photography

Коментар

аре пак наще на ваще

Коментар

Първоначално публикуван от kernel Преглед на мнение
                      Не си спомням аз да съм обиждал някой от потребителите ти. Да не казвам, че много от нашите потребители са и ваши, така обиждаш и себе си.
                      Уважаеми Кърнел, Не виждам никаква връзка между написаното от Венци и вашият Коментар???

А за неправилното използване на "реитинга" Венци е прав - има си група хора който биха се изживявали като "такива" или "онакива" на базата на тяхният реитинг (особено ако от него зависят някой от правата им във Форума - Примери из нета бол), Но все ми се струва че поне за сега Тук такива няма и аз лично не очаквам спекулации с този "Фичър" на форума, а има значение кой е написал дадено мнение

Коментар

Не си спомням аз да съм обиждал някой от потребителите ти.
                        Кърнел, спри зяждането пич!
                        Последното го доказа, не разваляй впечатленията!
                        Не знам какво обиждане имаш предвид, но мненията ти, за "мизерните" ми два поста, не те подкрепят особено!!!...
                        Нали го забравихме тоя случай, бъди градивен!!!

Правя забележката с най-добри чувства, ако се колебаеш!!!

Коментар

Кърнел, спри зяждането пич!
                          Последното го доказа, не разваляй впечатленията!
                          Не знам какво обиждане имаш предвид, но мненията ти, за "мизерните" ми два поста, не те подкрепят особено!!!...
                          Нали го забравихме тоя случай, бъди градивен!!!

Правя забележката с най-добри чувства, ако се колебаеш!!!
                          Не се заяждам а защитавам потребителите на НаЛов. Този отговор беше косвено насочен към мен, все пак се коментира моето мнение и препоръки.

А дали имам право или нямам, аз съм достатъчно голям за да си определям сам, така че колкото и да ми сваляте прословутия "рейтинг" и да ми пишете негативни "коментари" от сорта "Нямаш право да даваш коментари за форума", аз ще си остана все същия в реалния живот, който всъщност е по-важен за мен.

Освен това, администратора няма право да банва хора заради това че са помолили някой да им даде "рейтинг". Поне няма право до момента в който не си го напише в правилника, където трябва да влязат още доста точки които се прилагат - а ги няма.

И съвсем извън контекста на "заяждането" - "смешници" и "смешен форум" не е най-правилното нарицателно за който и да е колега в Интернет и неговите потребители. Още повече изречено от "откривателя" на Интернет през 198Xг..

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                            Трябва да можеш в рамките на 24 часа точно десет пъти да определяш рейтинг. Да не би да си опитал втори път в този период да оцениш човек който вече си оценял? Защото другото правило е че отново можеш да дадеш оценка на същия човек едва след като си оценил други 19... Я пробвай и кажи... Може ли и точния текст на съобщението да кажеш, възможно е да имаме пропуск в превода...
                            Пробвах, така е, както казваш.
                            Пуснах, сега репутация на седем човека,
                            снощи, след 00:00, бях пускал на трима и ми излезе съобщение "Вие дадохте много репутация през последните 24ч., опитайте пак по късно".

Коментар

.... колкото и да ми сваляте прословутия "рейтинг" и да ми пишете негативни "коментари" от сорта "Нямаш право да даваш коментари за форума", аз ще си остана все същия в реалния живот, който всъщност е по-важен за мен.
                              Не визираш мен нали щото така излиза ???
                              До сега бях давал само три пъти положителна и един път отрицателна "репутация", за която казах, на "наградения".
                              Преди малко, за експеримент, дадох 7 положителни
                              и една от тях беше на теб, що'т гледам си "почервенял"!!!
                              С това, спирам да се "бутам между шамарите",
                              понеже нямам намерение да се меся в който и да било живот,
                              а така излиза.
                              Успех

Коментар

Не визираш мен нали щото така излиза ???
                                Не разбира се.

А пък аз съм на -38 точки, а сутринта бяха на -42 след "административна интервенция" на базата данни, или казано на прост език - злоупотреба с "репутация". Само, че следващия път когато правите нещо подобно, разучете по-добре софтуера защото си личи от 5км когато е пипано нарочно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X