Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Репутация, какво е, дискусия, кой защо пише

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от kernel Преглед на мнение
    Не разбира се.

А пък аз съм на -38 точки, а сутринта бяха на -42 след "административна интервенция" на базата данни, или казано на прост език - злоупотреба с "репутация". Само, че следващия път когато правите нещо подобно, разучете по-добре софтуера защото си личи от 5км когато е пипано нарочно.
    брътчет престани да ни занимаваш с личните си проблеми. Ако имаш кола за оправяне - казваи, ако не - помагаи

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
      брътчет престани да ни занимаваш с личните си проблеми. Ако имаш кола за оправяне - казваи, ако не - помагаи
      Важи - двете са актуални, само че за второто никой не ме е молил.

Коментар

И мен никои не ме е молил
        С повече мнения по лесно се намира истината.
        Недеи да страдаш за тая репутация.
        Когато фактите говорят и боговете мълчът

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
          И мен никои не ме е молил
          С повече мнения по лесно се намира истината.
          Недеи да страдаш за тая репутация.
          Когато фактите говорят и боговете мълчът
          Грешиш, аз съм те молил и ти ми помогна - KONI 4x4

А за репутация не страдам, казах го в по-предишния си коментар. Виртуалната репутация е като виртуалния секс.

Коментар

Нали сме се събрали във форума заради общият ни интерес !? Аз лично не се притеснявам толкова за рейтингът, ако мога да помогна с мнение по дадена тема, помагам ! Ако сгафя някъде, еми ще си понеса последствията (мъмрене от администратора на форума, бан, спадане на рейтингът и т.н. и т.н.) !
            Р.П.(RFF) 0898677590
            Пътна помощ
            ДЕНОНОЩНО

Коментар

Re: Репутация - какво е това в този портал?

Уважаеми колеги, моля използвайте оценката редовно за да може поне по този начин да изказваме благодарност на хората които се трудят да напишат сериозна тема, публикуват фотография или пътепис.

Едно гласуване нищо не коства но е приятно когато някой се е потрудил да ни зарадва с един пътепис например, да види че има хора които са зарадвани...
              VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                Не може ли да се разбира в коя е получил положителна и в коя отрицателна?
                Полужителните са в зелено а отрицателните би трябвало да са в червено. Шатни мъ един път и ще ти кажа.

Коментар

Да, верно, че от ляво на темите, в които съм получил репутация има някакви квадратчета(но нали съм нещо като далтонист) Вече нещата ми се изясниха Остана да кажа на Стефан да даде някой глас, с неговия реп. индекс ще стана номер 1
                  И едно предложение: не може ли при посочване на квадратчетата да излиза цялата скала със закачки и нивото, на което е всеки да бъде маркирано, че ако не я знаеш малко...
                  о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Съжалявам за цялата скала не може да се показва но пък и няма нужда - за целта се показват съответните зелени квадратчета...
                    VPetrov.photography

Коментар

Мани моята репутация е страшно много ахах :Пп
                      [B][URL="http://metric.rodim.ru"][IMG]http://metric.rodim.ru/a1_a1_11_12_2008_2_1a.gif[/IMG][/URL][/B]
                      [B][COLOR=Red][SIZE=4]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/SIZE][/COLOR][/B]
                      [IMG]http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO/Icon%202.jpg[/IMG]

Коментар

Аами незнам не съм получавала черно Ама сега като каза ми стана интересно...
                        Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                        A2 (+)

Коментар

До попитам нещо,
                          Имам 73точки положителна репутация а все още съм с едно зелено квадратче,някъде тук бях прочел че над 50 точки положителна репутация получаваш две,или нещо не съм прочел както трябва
                          MG RACING

Коментар

Еми ако някой го прави така, като ти си описал, нека се замисли за самия себе си
                            о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

За победителя ще има ли 1л. масло?

Коментар

Според мен, "оIo" не е някакво непонятно "оио", а има друг смисъл, който преминава границата на доброто възпитание и ми се струва че е недопустим дори и в лично съобщение или като коментар. Би трябвало модераторите да "възнаграждават" подобни волности.
                                Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X