Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Репутация, какво е, дискусия, кой защо пише

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Репутация, какво е, дискусия, кой защо пише

мани го т'ва интересни бяха коментарите. най-вече на негативните вотове. А сега не можем да си ги видим
    - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
    - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Първоначално публикуван от deyan_h Преглед на мнение
      мани го т'ва интересни бяха коментарите. най-вече на негативните вотове. А сега не можем да си ги видим
      +1. Като ще е гарга - да е рошава!

Като се налага от Венци да има система за оценяване, да е в пълната й функционалност!
      Само евентуално, ако е възможно, да се тунингова така, че да намалее вероятността за безсмислени коментари - примерно да се заложи в алгоритама за проверка на текстовото поле дали е писано нещо при негативен вод, не просто да има един символ, а поредица от минимум 20-30 символа, която да включва букви и интервали. Така хората ще се стимулират да пишат смислен коментар или въобще да не гласуват с червенко....

Коментар

А дали може да се тунингова така, че да се виждат само коментарите без да се вижда дали е червено или зелено?
        Не, че няма да си личи, но някои хора сигурно ще се впрягат по-малко?
        - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
        - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Че то от зелените само около 1% са с коментар...
          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Аз имам следното питане. Преди малко когато кликнах на моята везна ми изписа, че имам 1 точка репутация. Може ли някой да ми обясни в коя тема толкова съм настъпал котарака, че 9 човека са подскочили?

Не са хубави тия неща, още 1 човек и вече нямаше да съм сред пишещите. А пък не виждам нито един коментар в който да съм казал нещо лошо или да съм обидил някой, поправете ме ако греша.

Коментар

Първоначално публикуван от dobromirski Преглед на мнение
              Аз имам следното питане. Преди малко когато кликнах на моята везна ми изписа, че имам 1 точка репутация. Може ли някой да ми обясни в коя тема толкова съм настъпал котарака, че 9 човека са подскочили?

Не са хубави тия неща, още 1 човек и вече нямаше да съм сред пишещите. А пък не виждам нито един коментар в който да съм казал нещо лошо или да съм обидил някой, поправете ме ако греша.
              Честно казано, вече ми е яко втръснало от питания от подобен род.

Колега, никой от нас не може да ти каже кой и за кое твое мнение ти е изказал своето неодобрение.
              Ако толкова държиш - прегледай си всички мнения едно по едно и на всяко от тях си цъкай по везничките. Така евентуално ще видиш за кое. Ама отговор "защо" не е задължително да намериш. Защото често пъти и този, който ти е дал "червеничко", може да не е много наясно за причината, поради която го е направил ...
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от dobromirski Преглед на мнение

Не е непременно да са девет човека с по една точка... Може да е само един но който има правото да дава или отнема по 9 точки...
                VPetrov.photography

Коментар

А моята препоръка е да вземете и напишете нещо което наистина ще е интересно и полезно на всички... Тогава ще забележите как точките ще престанат да ви интересуват...
                  VPetrov.photography

Коментар

Ок, ще си взема бележка. Благодаря за отговорите!

Коментар

Един пример: Кент...с 9 поста и голяма репутация

Kent Младши участник
                      9

Всички сме виждали темите му. (Ако някй не е да ги види). Много добри.
                      О899 2б2 1З2

Коментар

Между другото сега като "нов" потребител виждам че не мога да давам отрицателни оценки,като цъкна на везничките ми показва само "одобрявам"...
                        MG RACING

Коментар

мостове с изместен... 28-11-07 22:11 ---
                          Итова е обяснение за отрицателен вот.....баси и интелекта!
                          Неща да трупам точки кат за модератор,ама дай малко смисъл бе човек!
                          Кво е това ---!?
                          поне кажи какво не ти харесаса в мойто +++ за мнението на V93 ???

Коментар

Ами, че тези копирания на чужд пост и добяване на +чета са си по-голям спам и от писането на някаква глупост...
                            Ако сте съгласни цъкни му зеленко да знае човека, че му одобравят мнението, ако пък не си съгласен копирай му
                            мнението и се обоснови...ама да пишеме +1,+1000 с всеки пост, с който сме съгласни....
                            Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                            A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                              Ами, че тези копирания на чужд пост и добяване на +чета са си по-голям спам и от писането на някаква глупост...
                              Ако сте съгласни цъкни му зеленко да знае човека, че му одобравят мнението, ако пък не си съгласен копирай му
                              мнението и се обоснови...ама да пишеме +1,+1000 с всеки пост, с който сме съгласни....

Ми да, да повторя това дето го е писал,или да го кажа същото с други думи? А сигурно не мислиш,че аз съм измислил +,+1,+1000 и т.н. надявам се..(за справки,разгледай форума)..

Коментар

Нарушения (Активни / Общо)0 / 0Точки0Предупреждения0
                                Ниво на нарушениеЗаглавиеТочкиИзтичаПредупреждениеНеподходящ език!110 Ден(и)Signature Rule Violation110 Ден(и)Spammed Advertisements110 Ден(и)Insulted Other Member(s)210 Ден(и)

А това какво е и защо е ?
                                Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                                NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X