Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помооооооооооооощ ОТКРАДНАХА НИ Jeep-а

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Помооооооооооооощ ОТКРАДНАХА НИ Jeep-а

Ще я намерим не се безпокойте. АвтоКъщата де, пък може и джипа да се намери.
    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
      Ще я намерим не се безпокойте. Автокъщата де, пък може и джипа да се намери.
      Автокъшата е лесна.............но мисля, че има време за нея. То не е и автокъща просто обосебен терен дето държат коли за продан под моста в Горубляне............Колата изобщо вече неможе да е там...............Понеже работя във вестник..........цялата фамилия сме по медиите.....сега пускаме обява, за изчезналата кола............просто ако някой я види зарязана някъде да се обади на 0888 452 487/ срещу възнаграждение/............Понякога има резултат. Може да е зарязана някъде и да я намери някой.......като отива да хвърли кофата с боклук, примерно.
      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА! ... и без чалга!
      "Един казл едно, друг друго и...делото преуспяло..." /Я. Хашек/ :)

Коментар

между другото, ще ми се да питам министъра на МВР, има ли закони в БГ...
        Може ли от години да има знаци "забранено паркирането" и "паяк" по Самоковско шосе и автоджамбазите демонстративно да си държат таратайките паркирани от 2-те страни... Като се срещнат 2 ТИРа или автобуса и става тотално задръстване... Общината да купи булдозери, а не паяци !!!
        Това път ли е или безплатна "сергия"???

А колко касетофони и гуми се продават там? Откъде ли са ги "намерили"...
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
          Да ходят само джипове с каско че не се знае знае ли се . Мамка им на всички крадци.... .
          А стига Бе. Всички кокошки с ризници, така ли ?? Щото лисицата да не реши да открадне някоя.
          Да ама не сме кокоше племе тука. Ама хич даже!
          Вижте това.
          http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...848#post220848
          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
            А стига Бе. Всички кокошки с ризници, така ли ?? Щото лисицата да не реши да открадне някоя.
            Да ама не сме кокоше племе тука. Ама хич даже!
            Вижте това.
            http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...848#post220848
            Далеч съм от мисълта че сме кокоше племе, ако бяхме такова нямаше да ходим на местата на които ходим. Просто предпазна мярка. А лисицата на инат може просто за да покаже колко е силна да си отнесе и запали колицата на някой колега. Тези хора не се плашат затова че десет или сто джипа ще им паркират отпред. Да това е начин да им се покаже че не се страхува човек от тях. Но е малко вероятно да се стреснат или да има някакво последствие, тези които продават колите не ги крадат, за това си има други хора които никога няма да се вяснат там. Тези хора се страхуват когато някой "изчезне" и то пак за една седмица им минава. Казват си че трябва да внимават повече и всичко си почва пак по старому. Просто няма воля във властта за борба с тази измет.

Коментар

Преди малко се разходих, до мястото,под моста, на Цариградско..........където си продаваха колите онея момчета.........от така наречената автокъща..................и познайте.................Не не си намерих колата Там където освен моятя предлагаха още 15-20 коли сега няма нищо. Стои им само караваната, която позваха за офис. Наоколо другите си продават коли, ама моите хора са се изпарили със се колите си............................Чудя се защо, след като "намат пръст в тая работа", както полициятя ми ги дрънка едни, врели некипели.
              Това е положението

Коментар

Ами защото големия шеф е получил обаждане от другия голям шеф и другия голям шеф му е казал, "абе тука един много мрънка, я се покриите за месец два..."
                Как ме е яд не е истина . Абе България...

Коментар

Има един, дето наследи в писането на вулгарни романи Христо Калчев . Нали сте събратя по перо, може и да ти разясни нещичко, пък и информатори има. Той може да ти пусне посланията където трябва и както трябва. Стига да не се е взел за велик и да не му се занимава с" дреболии". Според мен това е най-чистият начин да стигнеш до тях без да се оцапаш. Успех Не ми се ходи сега до книжарницата да ти напиша името му, ама ако трябва и това ще направя . Той и поща някаква ще има, ама вие, пишещите братя по- лесно можете да се намерите.
                  [IMG]http://htftp.domainbg.com/MARINHAKER/MARINHAKER/marin2.JPG[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от draganrp Преглед на мнение
                    Има един, дето наследи в писането на вулгарни романи Христо Калчев . Нали сте събратя по перо, може и да ти разясни нещичко, пък и информатори има. Той може да ти пусне посланията където трябва и както трябва. Стига да не се е взел за велик и да не му се занимава с" дреболии". Според мен това е най-чистият начин да стигнеш до тях без да се оцапаш. Успех Не ми се ходи сега до книжарницата да ти напиша името му, ама ако трябва и това ще направя . Той и поща някаква ще има, ама вие, пишещите братя по- лесно можете да се намерите.
                    Е, аз съм фотограф, ама отдавна съм в професията. Ще го намеря. Познавам доста приятели на покойния Калчев, макар, да не се сещам за конкретния човек. Ако се сетиш, напиши името...................и аз ще търся.

Коментар

Първоначално публикуван от hristota Преглед на мнение
                      Е, аз съм фотограф, ама отдавна съм в професията...
                      Фотограф си, а да не щракнеш поне една снимка на джипката...
                      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                        Фотограф си, а да не щракнеш поне една снимка на джипката...
                        Еми нали знаеш, че обущаря без обувки ходи.................гепачите бяха много бързи и тамън я измихме та да я снимаме и ние с нея..............и вече я нямаще

Коментар

Е, аз съм фотограф, ама отдавна съм в професията. Ще го намеря. Познавам доста приятели на покойния Калчев, макар, да не се сещам за конкретния човек. Ако се сетиш, напиши името...................и аз ще търся.
                          Георги Стоев- издателството му е Феникс
                          [IMG]http://htftp.domainbg.com/MARINHAKER/MARINHAKER/marin2.JPG[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от draganrp Преглед на мнение
                            Георги Стоев- издателството му е Феникс
                            Мерси..................и аз го намерих

Коментар

Мерси..................и аз го намерих
                              Оказа се че и тоя е малко менте.................тоест приказва повече отколкото знае..............Калчев лека му пръст, му е помагал бая, ма повечето неща, като връзки си ги е отнесъл в гроба.................поне такива мнения събрах

Коментар

Преди малко се разходих, до мястото,под моста, на Цариградско..........където си продаваха колите онея момчета.........от така наречената автокъща..................и познайте.................Не не си намерих колата Там където освен моятя предлагаха още 15-20 коли сега няма нищо. Стои им само караваната, която позваха за офис. Наоколо другите си продават коли, ама моите хора са се изпарили със се колите си............................Чудя се защо, след като "намат пръст в тая работа", както полициятя ми ги дрънка едни, врели некипели.
                                Това е положението
                                ами само като идея, (в стила на Flash mob-a) да ходим да паркираме там няколко дена - свободни паркоместа в софия?? може някой да се сети къде е келепира.
                                - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                                - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X