Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помооооооооооооощ ОТКРАДНАХА НИ Jeep-а

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Помооооооооооооощ ОТКРАДНАХА НИ Jeep-а

Първоначално публикуван от hristota Преглед на мнение
    Оказа се че и тоя е малко менте.................тоест приказва повече отколкото знае..............Калчев лека му пръст, му е помагал бая, ма повечето неща, като връзки си ги е отнесъл в гроба.................поне такива мнения събрах
    То не е нужно чак толкова да знае, просто като се разприказва тук- там и ще стигне където трябва. То ти стига да те запознае със схемата. В кражбата на добра кола участват най-малко 8-10 хайвана..........
    [IMG]http://htftp.domainbg.com/MARINHAKER/MARINHAKER/marin2.JPG[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от hristota Преглед на мнение
      Преди малко се разходих, до мястото,под моста, на Цариградско..........където си продаваха колите онея момчета.........от така наречената автокъща..................и познайте.................Не не си намерих колата Там където освен моятя предлагаха още 15-20 коли сега няма нищо. Стои им само караваната, която позваха за офис. Наоколо другите си продават коли, ама моите хора са се изпарили със се колите си............................Чудя се защо, след като "намат пръст в тая работа", както полициятя ми ги дрънка едни, врели некипели.
      Това е положението
      Тези щом са офейкали и са преместили кошниците които продават-явно има за какво да се махнат толкова бързо
      Най добре е да ги издириш и накажеш по някакъв начин

Коментар

Прочетох обявата в днешния Труд- ако има обаждания следва да се селектират, щото и гилдията на измамниците може да се включи........
        [IMG]http://htftp.domainbg.com/MARINHAKER/MARINHAKER/marin2.JPG[/IMG]

Коментар

ами може би трябваше малко по-рано да ни осведомите за мястото /преди да се изнесат тарикатите/... Да се изтресеме там 100-ина джипа и да питаме "Кво станА с джипа на колегата" па да видиме дали ще им остане време /и нерви/ да проверят кои от джиповете ни са без каско и да ги откраднат...
          да ама не, обичаме да се "спасяваме" поединично...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от draganrp Преглед на мнение
            Прочетох обявата в днешния Труд- ако има обаждания следва да се селектират, щото и гилдията на измамниците може да се включи........
            Да, така си е, ама има и един момент, че вече съм склонен да им дам някаква разумна сума и да не се тормозя повече. Обявата е адресирана, към всички, макар да разчитам повече на случайни граждани, които видят колата. Аз лично съм сигнализирал поне 5 пъти за такива коли изоставени пред нашия блок..............А, и ако някой се обади пак ше си вземе някой лев. По-добре на някой пенсионер да ги дам......................
            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА! ... и без чалга!
            "Един казл едно, друг друго и...делото преуспяло..." /Я. Хашек/ :)

Коментар

Издирва се краден Джип. Гранд Чероки мод 96г. Тъмно зелен металик с регистрационен номер СА9182КТ. Моля който разпознае или намери колата да сигнализира на тел 0888452 487 или 02 92 14 190. Анимността е гарантирана.
              Това така го пускам, че да излиза в нета..................... пуснато е в други форуми
              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА! ... и без чалга!
              "Един казл едно, друг друго и...делото преуспяло..." /Я. Хашек/ :)

Коментар

Пуснах обявата в три форума , където пиша. Дано някой засече джипа и да се обади! Само не знам трябваше ли да пиша нещо за евентуално възнаграждение. Просто я копирах така както беше в горния пост...

Коментар

Съжелявам за джипката колега но си мисля че трябва да потходиш по твърдо.Тук във форума колегите щте направят всичко възмжно да помогнат-но те карат джипки,а не крадат.Така че търси "Лоши хора" дето за определена сума щте издирят возилото и няма да си толкова на зад-даи боже
                  Емил-00356 99872043-Малта
                  Defender-90

Коментар

Първоначално публикуван от Lany Преглед на мнение
                    Съжелявам за джипката колега но си мисля че трябва да потходиш по твърдо.Тук във форума колегите щте направят всичко възмжно да помогнат-но те карат джипки,а не крадат.Така че търси "Лоши хора" дето за определена сума щте издирят возилото и няма да си толкова на зад-даи боже
                    Колега Лани, тъкмо до що си говорим че няма да плащаме на крадците, а ще ги мачкаме и пак се намира някой да ни дава женчовски съветчета.
                    Колега Лани , тука във форума има действащи полицаи, бивши полицаи, бивши спортисти, бувши мутри, действащи застрахователи, и адвокати, прависти, обикновени ненормалници - дето заплаши ги с нещо и ще се видиш в приключения, пълни откачалки, дет от нищо не ги е страх, е разбира се най много нормални разсъдъчни хора.
                    В едно си прав - крадци няма.
                    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Ни наи малко съм искал да давам женчовски съветчета просто се мъча понякакав начин да помогна на колегата-съжелявам
                      Емил-00356 99872043-Малта
                      Defender-90

Коментар

Добре де някой не може ли да пусне снимка на модела, да го имам видено! Все пак по границата работя! А от джипки и модели нищо не разбирам! Днеска например се разминах с масленозелено металик чероки, чисто ново изглеждаше, с чужда регистрация (май швейцарска) в Сандански, караше го някакъв възрастен човек! Това дето ми направи впечатление е че решетката на радиатора не беше като на тия от инкасото, а беше вертикални пръчки широки по около 2-3 см. (по нов модел от на инкасото).
                        А и собственика малко повечко информация да даде: Вид и цвят на тапицерия (плат, плюш, кожа), тапицерия на вратите, табло (кожа, цвят, махагон), волан (има калъф, няма калъф, цвят), топка на скоростния лост (бакелитова, кожена, цвят), люк (има ли, няма ли), стъкла (фабрично тонирани или не)! Въобще нещо което да направи впечатление ако го спра на пътя. Щото пренабиване на номера и фалшиви документи трудно се хващат при рутинна проверка, а имам ли съвпадение на няколко белега мога с чиста съвест да предизвикам и по-щателна проверка!
                        Последно редактирано от sl.daskalov; 05-10-07, 21:21.
                        "Do not correct a fool, for he will hate you;
                        Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Всички JEEP-ове имат 7-вертикални прореза на радиаторната решетка, това си е също толкова родоопределящ признак колкото и "бъбреците" на BMW. Тези на инкасото имат метално жалузи на ролбара за да пази радиатора от прострелване. Не знам какъв е джипа, Гранд или обикновено Чероки.
                          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                            Колега Лани, тъкмо до що си говорим че няма да плащаме на крадците, а ще ги мачкаме и пак се намира някой да ни дава женчовски съветчета...
                            Колега, принципно подкрепям твоята гледна точка, но само принципно или ако ми са налага аз да взема решение дали да плата откуп за моя кола. Нека оставим hristota да направи тази преценка сам, взимайки предвид даденостите които са при него и които няма как да са ни известни.
                            А съвета на Lany бих категоризирал по-скоро като практичен, а не женствен.
                            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                              Всички JEEP-ове имат 7-вертикални прореза на радиаторната решетка, това си е също толкова родоопределящ признак колкото и "бъбреците" на BMW. Тези на инкасото имат метално жалузи на ролбара за да пази радиатора от прострелване. Не знам какъв е джипа, Гранд или обикновено Чероки.
                              Моето е с 8.
                              Знаех си че има нещо гнило.

По темата.
                              Толкова малко коли са върнати без пари че дори за статистика не стават.

Коментар

Мисълта ми е че по такова описание, никой нищо не може да намери, освен ако има способностите на баба Ванга, лека и пръст, или пък крадците са такива баймаци, та да не сменят регистрационните табели!

Издирва се краден Джип. Гранд Чероки мод 96г. Тъмно зелен металик с регистрационен номер СА9182КТ. Моля който разпознае или намери колата да сигнализира на тел 0888452 487 или 02 92 14 190. Анимността е гарантирана.
                                Това така го пускам, че да излиза в нета..................... пуснато е в други форуми

Лошото е че повечето телеграми за издирвани МПС-ва, които ни четат преди встъпване в дежурство изглеждат подобно на горния текст - Издирва се бяла жигула рег. № .......... открадната от .......! Издирва се черна волга рег. № ......... открадната от ........! - ха върви ги издири ако можеш!
                                Моля да бъда разбран правилно, знам че на човека му се е завила и замаяла главата, но ако иска да разчита на помоща ни като съфорумници, то моля, нека да бъде малко по-подробен!
                                "Do not correct a fool, for he will hate you;
                                Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X