Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помооооооооооооощ ОТКРАДНАХА НИ Jeep-а

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Помооооооооооооощ ОТКРАДНАХА НИ Jeep-а

Извинявай ,колега, ти откъде купи колата, че да идем и ние да си купим по някоя и друга кола.
    Аз лично веднъж видях с очите си крадец да вика " ПОМОЩ ПОЛИЦИЯ !!!!!!! "
    АМА НЯМАШЕ, НЕ ДОЙДЕ, и човека си остана инвалид.
    Страшно жалко
    Може и на лично да го пратиш.
    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Съжелявам за случилото се. Още една идея, ако е вече разфасована и има някой елемент които има белег, (например одраскана предна врата, пукнато арматурно табло) защо не се заровиш по моргите да търсиш точно тази врата, обяви има много. Само като идея го давам, дано се сещаш за нещо което и "белязано" по някакъв начин. Не е голяма надежда ама човек като не прави нищо се побърква, а и не се знае от къде ще изкочи зайчето. Още веднъж успех, стискам палци.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
        ... стискам палци.
        Да казва кои са и да ходим да ги стиснем за гърлата! Ще си взема и валтера , за всеки случай...

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
          Да казва кои са и да ходим да ги стиснем за гърлата! Ще си взема и валтера , за всеки случай...
          така не става има си начини ама на четири очи

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
            Кат' не става с лошо, трябва гъди-гъди ....

Коментар

Абе ако се намери дори и разглобена може да се претендира за някакво обезщетение, ама без снимка отпреди е много трудно, но все пак има начин ... на четири очи да си поиска обезщетение, най-малкото ако ги намери е да се съберат повече колеги за да не се покрият частите докато не дойдат
              "компетентните органи". Аз в този случай за съжаление съм от Бургас но ако бях в София с радост бих дошъл, мисля че много съфорумци биха помогнали по такъв начин. Та колега ако откриеш нещо или даже и да имаш съмнение за някое място пиши, защото света е малъл и не се знае, може някой да познава мястото или хората или... знам ли.

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                Така не става като няма доказателства. Всеки ще каже "незнам".Те са четири очи защото са две братчета. Полицияа, обаче ме уверява, че не е къщата крадеца, били ги поверили................тоест от там , от ченгетата в това отношение помощ няма.
                Затова отдавна спрях да се занимавам с "милиционерите". А те знаят всичко, ама си траят и ме баламосват.
                Познайте защо.......................???
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА! ... и без чалга!
                "Един казл едно, друг друго и...делото преуспяло..." /Я. Хашек/ :)

Коментар

А, има и един нов момент.........твърдят, че такива коли вървели в Албания по 12-13000 Евро.Това за мен е мит.........измислица някаква. Разноските да я изнесат до там, първо..............щото се плаща по веригата, а и рискът е голям. Ако е така защо не спират с автовоза в Тирана и не им продават легално коли...............или онея карат само крадени 11 годишни джипки за по сума ти пари..............
                  На мен не ми се връзва..............па незнам

Коментар

КОЛЕГА ОЩЕ УТРЕ СУТРИН ЖАЛБА ДО ДЕЖУРЕН ПРОКУРОР КАТО В ЖАЛБАТА ОПИШЕШ ФАКТИТЕ С ЗАПАЗЕНИТЕ КЛЮЧОВЕ И СЪМНЕНИ ЯТА ЗА ИЗТЕКЛА ИНФОРМАЦИЯ ТОВА СИ Е ПОДБУДИТЕЛСТВО И СЪУЧАСТИЕ В КРАЖБА, ДЕЖУРНИЯТ ПРОКЕРОР ТРЯБВА ВЕДНАГА ДА СЕ ЦАДЕЙСТВА ТАМ НЯМАТ КЪДЕ ДА ХОДЯТ. УСПЕХ.
                    Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

• До: Помооооооооооооощ ОТКРАДНАХА НИ Jeep-а

Първоначално публикуван от donia Преглед на мнение
                      КОЛЕГА ОЩЕ УТРЕ СУТРИН ЖАЛБА ДО ДЕЖУРЕН ПРОКУРОР КАТО В ЖАЛБАТА ОПИШЕШ ФАКТИТЕ С ЗАПАЗЕНИТЕ КЛЮЧОВЕ И СЪМНЕНИ ЯТА ЗА ИЗТЕКЛА ИНФОРМАЦИЯ ТОВА СИ Е ПОДБУДИТЕЛСТВО И СЪУЧАСТИЕ В КРАЖБА, ДЕЖУРНИЯТ ПРОКЕРОР ТРЯБВА ВЕДНАГА ДА СЕ ЦАДЕЙСТВА ТАМ НЯМАТ КЪДЕ ДА ХОДЯТ. УСПЕХ.
                      Фактите са недоказани....тоест няма факти.

Коментар

Първоначално публикуван от hristota Преглед на мнение
                        Познайте защо.......................???
                        Защото са взели 200 евро .
                        B+

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
                          Защото са взели 200 евро .
                          Или поне се надяват на 500 Щото на мен някакви безумци, ми искаха 7000 лева да ми върнат колата........Логиката е, както казах по-горе, че скъпо вървели в Албания........... А, мисля, че на каквито и части да я разглобят тая крадена кола не могат да вземат 7х лева. То само разглобяването ще им се хване към то 2х.............
                          Последно редактирано от hristota; 02-10-07, 23:40.

Коментар

На мой клиент му откраднаха тук в България 300 SE Мерцедес .Подадохме жалба до 6 -РПУ,тъй като разправията да излезеш преди 01.01.2007 г .от България без кола,а си влязъл с кола ,беше голяма.Тъй като ,човека е постоянно пребиваващ в Р Австрия,куките не приеха да си остави неговия номер с начални цифри 0043 "защото никой нямало да му се обади"/включително и те/.Оставих моя телефон.9 часа по късно ми се обади едно момче, което ми определи среща на езерото в "Дружба".Казах му ,че колата не ме интересува.Австрийската застраховка я плащаше навсякъде в Европа ,без Албания и Черна гора.

Откъде ли това момче стигна до телефона ми.
                            B+

Коментар

Откъде ли това момче стигна до телефона ми.[/quote]
                              О, да те ченгетата са прекрасни "пощенски кутии", ма това да се надяваш на тях е вятр работа. Да те свържат с "момчетата", да, ама в моя случай и това не смеят да направят.

Коментар

Колега, кажи все пак от къде купи колата. Толкоз ли е тайно ?
                                Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X